Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 326
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Гледах, гледах и не можах да видя как или по-точно къде да се регистрирам за да гласувам
И аз

Христуш, как сте? Нищо не казваш за Марти  Crossing Arms

ДеЩо, изчакай малко преди да се притесняваш. Дано всичко е наред  Hug

# 556
Гледах, гледах и не можах да видя как или по-точно къде да се регистрирам за да гласувам
в горен десен ъгъл на страницата има бутон идентификация,после подтвъждаваш регистрацията на имейла които си посочила и чак тогава се гласува.По-голяма тъпотия не може да се сътвори  ooooh! Сякаш за избори гласувам.

# 557
Гласувах  Peace, но наистина доста сложно са го направили  Rolling Eyes

# 558
И за гласувах за малката ти хубавица, Иве  Hug

ДеЩо, наред е, сигурна съм  Simple Smile

# 559
И моя глас е там

# 560
Благодарим на всички  Hug Алекс още не спи,явно има сценична треска  Laughing

# 561
ДеЩо, според мен е рано да се тревожиш, но може да отидеш и на друг доктор за твое успокоение. Аз първият път като ходих бях в 6 г.с. и въпреки, че ме преглежда с вагинален ехограф не е гледала за пулс, каза ми да отида пак в 8 г.с. и тогава вече се чу сърчицето  Heart Eyes

# 562
  • София
Дещо  Hug Дано всичко бъде наред !

Направо се учудвам как си спомняте всичко от бремеността и то по седмици  Simple Smile

# 563
Деси, стискам палци всичко да е наред  Praynig

Днес Ния и Пепи се гледаха вкъщи. Утре пак. Сутринта обаче голям ужас във Вита - занесахме стерилна урина, взеха секрет от носа и от гърлото. Взеха кръв от вената с голям зор. После аз отидах на работа, а Пепи занесе кръвта за изследване в детската университетска болница. Лаборантката във Вита не беше обучена да взима кръв венозно на дете. Искаше да пробвала още веднъж, при което аз категорично отказах. И едва след това си каза, че това било работа на педиатър или акушерка. Слава Богу ръчичката на Ния не е синя, а кръвта  макр и под 3мл се оказа достатъчна и за 3-те вирусологични теста. Та утре ще трябва да излезе резултатът от урината, а вдругден останалите.

Аз пък трябва да пия антихистамин задължително. Пак тъпа алергия. Все още не съм го взела и мисля да отлагам до като не е силно наложително заради кърменето. Този цикъл не ми се нрави нещо  ooooh!

Мая, колко АБ-та е пил Мати?

Много ме нервят свекитата. Да сме търсели жена. Не ми предложиха някой от тях да дойде да гледа Ния за няколко дни, а ми предлагат веднага 'решение'. ЖЗ съм решила до декември да пробваме с яслата. В случай, че много зачести боледуването тогава съм съгласна на жена вкъщи. Обаче не и сега - имам чувството, че е на половината път и не е времето да се връща на зад.  Thinking

# 564
Христуш, как сте? Нищо не казваш за Марти  Crossing Arms

Ами какво да казвам, не ми се ще да ви плаша /току виж сте се отказали от зет си и тогава..../. Дзвер и половина. Пак не спи през нощта, ако се размина само с две ставания направо си е за черпене. Да не говорим, че има вечери, в които посред нощ като реши, че няма да спи и ни прави на луди. Не иска и да седне на гърнето /точно като Симона като те четох днес/, не иска да си играе с играчките сам, залепен е за мен като гербова марка. Пак започна да пищи като нещо не стане на неговата, нищо не казва, освен кака от вчера и от време на време мам.
Хайде стига съм се оплаквала, иначе е красиво детето и много умно да знаеш  Laughing

А ти кога ще разказваш за кръчмите в Търговище  Whistling

И аз гласувах за Алекс. Успех и да се похвалите после!

# 565
Джоли, подкрепям те  Peace Рано е още да търсите друго решение. Дано и не се налага  Simple Smile
А днес температура имаше ли Ния?

Иначе, съм чувала, че на малки деца педиатри трябва да им взимат кръв. В лабораторията, където работех отказваха да го правят. То е истинско мъчение иначе.

# 566
Джоли, Hug да излиза вече какъв бацил мъчи малката Николетка,че се измъчихте и вие и детето.Свекитата,не ги мисли.Те някои така си говорят и не се сещат да помогнат,иначе ако ги питаш са дали най-компетентните съвети.

# 567
  • Варна
Здравейте и от нас.
Вики направо издивява по цял ден вкъщи. Вече и аз не знам какви занимавки да й измислям. И тя крещи силно, ако нещо не е по нейно желание или не й обръщам внимание. Но ще го оправим този инат. Тя още не знае майка й какъв инат носи Mr. Green
Дещо, и според мене е доста рано още за сърдечни тонове. Изчакай и отиди пак. Сигурна съм, че всичко е наред и малкото човече просто още се крие.
Джоли, дано скоро се разбере какво я мъчи малката и да се отървете вече. Само не се отчайвай. Ние сме с тебе.

# 568
Джоли като се замисля бая АБ-та е изпил - като беше оня цикъл с боледуването пи  и на инжекции беше, сега с ушето пи един и май това е ...е не е много всъщност, ама....сега като идем на унг сигурно пак ще изпише  ooooh! много гадно с тия болести, мъчно ми става като те чета, дано най-после се изясни какво й е... Hug
Нинче как да не помниш то началото на бременността е най-вълнуващия момент, мога да ти кажа по дни какво се е случило  Laughing иначе после какво - ядеш кисели краставички и мърмориш и охкаш  Mr. Green

# 569
Здравейте,момичета!Като чета постовете на някои започвам да се успокоявам,че не сме единствените.И моето зверче забелязох,че от няколко дена яко се тръшка като не стане на неговата,че и реве сякаш си го пребил ако не му обърнеш внимание  ooooh! .Снощи даже се жалвах на моя,че вчера ми е взел здравето с такива изпълнения-огъва се на дъга ако е в ръцете ми,ляга по земята.Все си мислех,че е присъщо на по-големите деца,но не би.Аз с каките такова чудо не помня  Rolling Eyes .Чак започвам да се замислям  newsm78  защо навремето съм ги смятала за палави,може би защото са били две едно след друго.Ето на, сега твори поредната беля-имаме едно камионче с купичка играчки,която се маха.Е що да не го ползва пича като скейтборд по паркета  Mr. Green ,а че ще си счупи главата  #Cussing out .

Общи условия

Активация на акаунт