Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 121
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Шада, ама как така със студена вода се изкъпа  Shocked Леле, в тоя студддд  cold Отивай ти на дивана при мъжа ти да те стопли  Mr. Green

# 691
АААА, само спец. частите измих   Laughing утре ще е душа

На мъжО съм му сърдита и даже няма да го събудя, да си спи на дивана  Crossing Arms

# 692
# 693
  • София
АААА, само спец. частите измих   Laughing утре ще е душа

На мъжО съм му сърдита и даже няма да го събудя, да си спи на дивана  Crossing Arms

Grinning

# 694
Линка с бебето под влака не искам да го гледам  Peace Радвам се, че майката и бебето са добре!
И аз така. Направо изтръпнах от ужас. Добре че всичко е наред.
И без това ми е толкова гадно за Нончо от Сървайвър. Егати  Sad

# 695
Линка с бебето под влака не искам да го гледам  Peace Радвам се, че майката и бебето са добре!
И аз така. Направо изтръпнах от ужас. Добре че всичко е наред.
И без това ми е толкова гадно за Нончо от Сървайвър. Егати  Sad

Оф, аз снощи ревах като магаре  Cry

# 696
  • София
Защо, какво е станало? аз не гледам сървайвър...

# 697
Почина човекът, от инфаркт. След едно състезание Cry  На 53 години, а беше наистина страхотен - добър, човечен, грижовен.

# 698
  • София
не мога да повярвам.. не ги ли преглеждат лекари преди да ги одобрят.. ама че работа...  Shocked

# 699
Преглеждат ги. Всички тестове си е минал. Беше в отлична физическа форма. Всички много го обичаха. Той почина точно преди да им дадат писмата от близките. Като прочетоха какво му е написал сина му, а той не можа да го види, направо си изплакаха очите. Голяма драма  Cry

# 700
  • Sofia
Оф, аз снощи ревах като магаре  Cry

Ама те даваха ли как умира? Shocked Shocked

# 701
Ооо, ужас. Това ми дойде в повече за добро утро. И ужасен сън сънувах Confused
Бебето го гледахме с мъжа ми по новините(не бяхме гледали новини от 100 години, защо ли снощи го направихме) и наистина беше ужасно. И детето с балона, дето уж било вътре.

# 702
Лили две вечери се събужда по сто пъти с рев и тъкмо тази беше по-спокойна, но аз пък сънувах ужасни кошмари.

Детето под метрото го гледах, ужасно беше.

За прическата почти познаха Laughing

# 703
Моята не исках да ви я показвам,че да не се уплашите,но пък не се стърпях.http://www.whathair.com/images/im157.jpg

# 704
Голям смях с тия прически. Падна ми се една 'паничка'  Laughing

Вчера много неприятности по новините. Аз не бях разбрала, че е починал човекът.

Белинда, всички ме натискат за детегледачка, но не ми се иска. Този сезон сега е най-лош. Не знам човек, който да не е изкарал грип. На Ния изследванията показваха прекарани ОВИ-та, тъй като гранулоцитите бяха мърдали. Далеч съм от мисълта, че това ще й е последното боледуване, но така и така сме се хванали на хорото за яслата не виждам смисъл да се отлага за догодина. Ако жз до декември пак сме на същия хал ще я спра разбира се, но има време. Оптимист съм. Вчера като взех Ния от яслата толкова спокойна беше и се закачаше с едно момченце Ицко Simple Smile

Работя в продажби Simple Smile Занимавам се с хора и със стока. Сега мисля едни промоции и нямам търпение да ги започна при един клиент, че да ви кажа. Подаръците са много готини  Peace

Общи условия

Активация на акаунт