Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 128
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Днес тъкмо разбрах що е то мърчандайзер, та сега няма да питам Laughing На картите им пише обслужващ и общ работник, и каскер, всъщност точно тази дума не фигурира.

# 676
Много ми е смотано. Няма да мога да се запиша в обучението, в което исках. Трябва да съм сигурна, че мога да отделя 2 години за него и да не отсъствам нито веднъж. С моя динамичен живот, няма как да общая такова нещо. Егати и циганския живот, дето го водим.  bash

# 677
  • София
Iz4ezna mi kirilicata Rolling Eyes I kredor nema Close

Joly, spored men seriozno trqbva da se zamislite za glkeda4ka. Ne 4e akyl ti davam, prosto si pomisli, sled o6te edno podobno prejivqvane sama 6te stigne6 do tazi ideq :?Ta zatova moje prosto da prou4i6 variantite...

Doni, ti pyk ne se li nau4i Joy

Eli, na 1.2 godini i niki ne hode6e be, 4ak pyk nevrolog Rolling Eyes Ti misli6 li 4e ima istinski problem ili se zastrahovat prosto?

# 678
  • София
Белинда, заповядай http://www.kredor.com/lat2bg/

# 679
Хубаво, че нищо не са изолирали на Ния, ма все от нещо трябвда да е предизвикано боледуването.

Ели, липсваше ми  Hug Сигурна ли си, че има повод за притеснение? На мен съвсем добре си ми изглеждаше детето  Heart Eyes

Майка ми е тук и Катето прави големи поставновки, като за пред нея - спи, яде, играе кротко.

Всички болни да оздравяват  Flowers Four Leaf Clover Наистина е много неприятно, като е болно дребното, ама ще се оправят  Simple Smile

# 680
Имате много поздрави от Майра Flutter
Днес имах среща с нея, изненада ме с професионален грим и така двете убавици миткахме по улиците, защото тя докато ме е чакала също са я гримирали. Уви не носех апарат, защото беше изненада, а като се прибрах вече светлината беше кофти Tired Но емоцията си я пазя Grinning

Анна докато ме е нямало все гледала към вратата и викала "Мама". Като скачени съдове сме Heart Eyes
Днес баба ми вари кестени и аз мислех да й дам, добре че повдигнахте въпроса.

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 10:28 от Дуци

# 681
Ели , и аз се надявам, че няма място за притеснение. Някои деца са так ас проговарянето - просто не искат. Пожелавам ти наистина сама да отиде за подаръците.

Кали, все забравям да те поздравя с добре дошла и да честитя постъпването ви във "Врабчетата". Много успех на сцената на каката.

За Сами нямам сили дори да ви пиша. Толкова ми е омръзнало да утешавам болни деца ConfusedСмятат , че е от зъби, но има Т, снощи не спахме до 3, крив, не яде...благодаря ви за пожеланията да оздравява. Много ми е скоро след болницата и вече не издържам. Sad

Джоли, ти какво точно работиш, много сложно ми звучи всичко, което разказваш LaughingНе е като нотите.

# 682
Джоли, много, ама много се радвам, че Ния е добре. Само здраве от тук нататък, а пък нещата в работа ще се наредят Peace

Леле хора, гледахте ли в новините една майка как изтърва количката под влака Shocked

# 683
Цитат на: amarinova link=topic=434201.msg12789928#msg12789928 date=1255720220

Леле хора, гледахте ли в новините една майка как изтърва количката под влака Shocked
[/quote
Да-ужааас!

Джоли,дано всичко е приключило и не се повтаря вече Hug
Дени,много стана и при вас май-да се оправяте скоро-това недоспиване и притеснение-много ти съчувствам Hug
Дони,ти какво искаше да се обучаваш,че е толкова стриктно newsm78

Нещо не е станало с цитата,ама и не знам как да го оправя-сори......

# 684
Бобо е доста по-добре  Grinning

Вижте какво си открих, докато търсех евентуалната си нова прическа  Crazy че няма да си отрежа косата, няма, ама ей така да се порадвам на фризури
Излезе ми, че тази отговаря на характера ми и знаете ли - май са прави  Mr. Green

Проверете и вие, ако не ви е страх  hahaha http://www.whathair.com/bg/

# 685
Хахаха, Шада, не си толкова зла, бе Crazy
Ето ме мен: http://www.whathair.com/images/im009.jpg Леко захаросана hahaha

# 686
  • Sofia
И аз гледах майката с количката под влака, направо  Shocked Shocked Shocked
А тя горката сигурно живота и се е съкратил с 15 години в тоя момент. Confused

Аз се чувствам доста бодра пък, въпреки кърменето и настинката. Обаче си признавам, че от много време, почти от началото на кърменето съм пристрастена към плодовите млека за пиене на Данон. Някак ми набавят едновременно енергия и утоляват жаждата, не знам, може и да си внушавам, но добре ми действат, пийвам си вечер и сутрин. Знам, че са наблъскани с химии, но по-добре така, отколкото без енергия.

Дени също още е с хрема и аз така. И аз съм на положението на Джоли горе-долу, имам работа, а той не е на ясла. Ще видим другата седмица как ще я караме.

ПП. Ето, който не е гледал за бебето под влака

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 23:15 от NBM

# 687
  • София
Олеле, като си знам каква съм, защо ми трябваше да гледам линка с бебето Sad Ужас, да пази Господ ! Слава Богу, че е добре бебето и дано и майката се оправя бързо !

Отивам при линка с прическите, поне да се разсея малко преди лягане Simple Smile

Въобще няма да показвам на мен каква прическа се падна  Confused

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 23:29 от Ninche

# 688
  • София
хаха, мене ме направиха поп фолк звезда  rotfImbo

истински ужас е това с влака, да не се случва никому  Praynig

# 689
Линка с бебето под влака не искам да го гледам  Peace Радвам се, че майката и бебето са добре!

Дуци, ама аз не съм зла  Crossing Arms само малко чепата  Mr. Green ама то това ми е от зодията, аз не съм виновна  Twisted Evil

Сега отидох да се къпя и О! изненада - няма топла вода. За последно се къпах със студена вода преди няколко години на моята вила  Rolling Eyes ама тогава с мъж ми бяхме гаджета и той ме топлеше  Mr. Green а сега спи на дивана  Crossing Arms още ми тракат зъбите  #Crazy

Джоли като каза , че се е вталила .... та да кажа, че и аз така  Mr. Green

И последно, купих си интимен душ гел на A-DERMA, страхотен е  Simple Smile ако някой иска да разнообрази, му го препоръчвам с две ръце  Peace

АААААА така не може, аз се изтипосах пред всички, не е честно  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт