Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 133
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Aelia и аз съм в отбора на отпадналите, че и тазобедрените стави започнаха да ме болят - дали от липса на калций или от носене на тежко не знам. От няколко дена започнах да хапвам сусамов тахан с мед да видим дали ще има ефект.

# 661
Продължава с кашлицата и хремата. както гледам, и другата седмица ще си стои вкъщи. Гледам, единия набъбнал кътник вече е прорязал леко, да видим дали ще се подобри хремата и сополите и за кога.
Днес ми се изпили тотално мозъка. От 8,30 до 12,45 минаха 42 човека! Не съм предполагала, че мога да прехвърля такава бройка, ама то става като конвейр, добре, че по-голямата част са напълно здрави, ако имат и нещо за уточняване, то просто не би било възможно. За реално болни хора на 20-я човек вече съм напълно изцедена. Слагах по една чертичка на всеки и накрая като ги изброоих, излязоха 42.  Може и да съм пообъркала бройката, но с малко. Едва успях по едно време да ида да пикая. Това ми беше почивчицата hahaha

# 662
Както се казва "барабар Петко с мъжете..." Mr. Green пишете ме и мен в отбора на отпадналите. Незнам дали има връзка с кърменето но при мен (кърмене+МЦ+студ=парцал/3-та употреба/)
... и аз съм в отбора на отпадналите, че и тазобедрените стави започнаха да ме болят - дали от липса на калций или от носене на тежко не знам.
аз пък ръцете, от лактите надолу не си ги чувствам. Допих си и аз останали от миналата зима центрум матерна и се чудя дали да си взема още newsm78

# 663
  • София
От 8,30 до 12,45 минаха 42 човека!
#Crazy Поне си изкарала 84 лева, да почерпиш Joy

# 664
Шада, брат ми като е хремав всеки път си капе лук в носа. Три пъти капе и е здрав Crazy, аз така и не посмях да пробвам. Де да знам, пробвай първо на себе си и ако не е много гадно, капи смело на детето Crazy

# 665
  • София
От 8,30 до 12,45 минаха 42 човека!
#Crazy Поне си изкарала 84 лева, да почерпиш Joy
Joy Почини си сега малко във форума или на легълце с топла чаша чай.

Аз пък съм добре, нямам никакви оплаквания, бодра съм. Е, когато почне пак да спи малко (като вчера следобеда - всичко на всичко половин час), се поизнервям привечер, но толкова.
От снощи пак започна да й тече носът  Tired Снощи ме будеше на всеки кръгъл час. Това дете място не може да си намери, само се върти, ако я завия, й става горещо и си рита завивката. Ако не я завия, изстива и пак се буди. Току иска да суче, снощи на 2 пъти й отказах и тя се примири. Другите пъти настояваше и си искаше сукането - върти се, хленчи, рита, блъска ме с ръчички... Хулиганка  Crossing Arms

# 666
не са 84 Mr. Green на ден твърдо заплащане 60 лв при норматив 30 човека. Останалите 12 са ми бонус Mr. Green
Няма почивка, дребното не може да заспи с тоя нос, въпреки промиването. Приревава на почивки и голяма мъка така.
Някой дава ли пюре от кестени? Хрумна ми такава идея за разнообразяване на менюто... newsm78

# 667
И аз се лекувам с лук, та знам колко е гадно. Днес ровичках в нета, открих темата с бабините рецепти. Препоръчва се лук след годинката. Направих капките 50:50, вода и лук. Нослето му се отпуши от раз, порева и сега ми е сърдит  Confused

Доне, това с вдишването е идейно, но неприложимо при нас  Peace

# 668

пп...
Ра, аз давах кестени  Simple Smile Бобо много ги хареса. Аз му ги беля и той така си ги хапва, пюре не знам как да му направя, а и според мен няма смисъл  Peace

# 669
Това с лука - как?
Рендосваш и после прецеждаш ли?
И у нас всичките сме със запушен нос

# 670
Ели, рендосваш и прецеждаш. Смесват се равни количества сок от лук и преварена вода. Трайноста на капките е 5-6 часа. Капят се през 2-3 часа.
Утре ще продължа с клеева тинктура и физ. р-р, ако не се е оправил още  Confused

Ето темата ...  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54567.0

# 671
Ра, аз също давах варени кестени направо да си яде, хареса ги  Peace

Бързо оздравяване на всички болни и сополиви  Praynig

Ели, ти къде се загуби  Grinning?

# 672
  • София
Бързо оздравяване на всички !  Hug

И аз се чудех Ели защо е така нередовна, откакто се прибра  Simple Smile

# 673
Е хайде пък вие... аз си бях нередовна и преди  Mr. Green Hug

Ами чат пат ви чета, ама ми е тъпо само да давам отчети какво ново при нас без да знам големи подробности за вас  Blush Mr. Green
чета с интерес за Деща  Mr. Green а останалото избирателно разбира се Blush

Иначе Нина пак е на вентолин, и каката от днес е с антибиотични капки, аз съм хремата и мн. ме боли в гърлото, имаме си сняг вече  Crazy Mr. Green
Ходи ме на рехабилитация всяка седмица, другата седмица сме на алерголог, пак на невролог, все още не ходи Нина... но надявам се на Коледа сама да си отиде за подаръците под елхата... Обикаляме киндер центровете и много време за пц всъщност не остава...

# 674
Изследванията на Ния за 3-те вируса са чисти - нито ги е прекарала, нито ги има в момента. Температура от вторник не е вдигала (чук-чук на дърво) Педито иска и другата седмица да не ходи на ясла, но няма начин как да се случи - цялата минала седмица не бях на работа, Пепи част от тази. Предстоят ми годишни преговори с клиенти и ако сега не си свърша нещата, има да сърбам попара цялата следваща година. Майка ми не може да дойде, защото й предстои одит по ИСО. И тъй...Ния я планувам за яслата.

Ра, дано бързо се оправи Елена. Пожелавам същото и на Бобо! Много е неприятно, когато детето е болна.

Последният месец от всичките неприятности съм си върнала килограмите от преди бременността без да съм си го налагала. А нервите ми са изпилени. Но днес много се зарадвах, че зарадвах други хора. На определени мърчандайзери дадахме бонуси и така се радваха жените. Но наистина го заслужават. Големи пушки са ми.

Не се чувствам изтощена от кърменето, но косата ми капи страшно много. Пак взех Пантогар, но и пия много ментов чай с мед през деня - поне 3 чая удрям и може би това да е причината да не ми е отпаднало  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт