Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
И на мен ми предлагат около 300лв, за да работя в музея по специалността си, луда работа. Може и да са ги вдигнали малко, но едва ли са над 350  ooooh!

# 616
Момичета,днес на кухнята имаме рибена супа.Тъй като малкият вечеря със супа и после пие кисело мляко искам да ви питам колко време трябва да има помежду двете,за да няма някакви нежелани реакции?

# 617
  • София
Лучия, и аз все се чудя това, но в крайна сметка става дума май за комбинацията от риба в консерва и кисело мляко /ако въобще има някаква нежелана реакция като цяло/  и не би трябвало да има проблем във вашия случай, ама нека някой по-компетентен в това да се изкаже, де newsm78

Ками, от вчера забравям да честитя на голямата ти кукла приемането във Врабчетата  Simple Smile. И те са известни  Peace  Знам, че предишната фирма на мъжа ми им бяха спонсори, а и една колежка има внуче там Simple Smile

# 618
Киса, а какво става ако е родено след изтичането на 2те години? Ако примерно си пуснеш неплатен отпуск  newsm78 Мъжът ми твърди че се изчисляват нещата на базата на последните доходи, но аз го карам да провери, че нищо не е сигурно с тия промени дето правиха наскоро.
Мисля че се взимат последните доходи за 12-месечен период назад от месеца на 45-дневния болничен. Ако си била в неплатен отпуск не знам как стоят нещата. Дали ще влизат предходни месеци или ще се изчислява на базата на минималната работна заплата  newsm78

На мен също не ми се връща на работа, ще си пускам първо платените отпуски, а после ЖЗ като забременея болнични. Между другото има вариант да се върнеш и да се договориш с директора едновременно да си ползваш отпуската и да работиш по 4 часа дневно Peace

Не се гледа дали е родено бебето преди да изтекат 2-те години,  а се гледа излизането в отпуск за бременност и раждане, тоест ако излизеш в болничен /този, който се дава 45 дни преди раждането/ преди да са минали 2-те години, получаваш старото майчинство.
Мерси за уточнението, точно така е  Peace

Аелия, ама верно ли 400 лева #Crazy Стига бе, къде това? Баси подигравката Crossing Arms И имаш научна степен/ или звание ли се води, не им разбирам много/?!

Белинда за съжаление да, такива са заплатите заедно с научното звание. Това е при нас в БАН. Изборът е или да не си работиш по специалността, или да си търсиш работа в частния сектор.

ДеЩоВиди какво си завършила?

Меги я мъчат зъби, отказва твърда храна и суче като новородено  #Crazy с тази разлика, че казва ци-ци и ми вдига блузата  Laughing

# 619
Киса, Етнология в СУ, а тук се освободи място в етнографския отдел

# 620
Киса, аз съм така на 4 часа и отпуск. Понеже имам 100 дни ще изкарам така до пролетта.

# 621
На Ния изследванията за стерилна урина, гърлен и носен секрет излязаха. Всичко е чисто. Утре трябва да излезе вирусологията.

# 622
и нашата стерилна урина е без растеж.
Засега не чувам никакви прояви на спазъм и не виждам защо да давам каквото и да е друго с профилактична цел. Ако се появи /дано не/, тогава ще му мисля. Цялата тая група препарати май наистина прекалено се изписва за спокойствие. Зао алергични по принцип може би, но наред, някак си....Ще чакаме имунитета да сбори вируса.
Едва ли ще може някой да се похвали за по-малка сума. Профилактичните прегледи, за които сега съм се хванала, носят по 2 /два, с думи/ лева на преглед чисти, и така по 30 на ден, и на обяд си ходя така - #Crazy и  с изпит мозък, щото все пак се напъвам и се опитвам да има полза от заниманието.

# 623
ДеЩо, няма място за притеснения, след 1-2 ще чуеш сърчицето  Grinning
Днес ми се обадиха от бТВ за кратко интервю на тема анти-ваксини. Ще ме дават утре в сутрешния блок от 8:40 някъде...
Джоли, дано не само изследванията са наред, но и Ния се почувства наистина добре!

# 624
Евридика, непременно ще те гледаме Peace

Джоли, много се радвам за изследанията. Дано и другите са наред и Ния вече да е здрава Praynig

# 625
Ра, успех с борбата с вируса!

Евридика, успех и на теб утре, някой да напомни пак сутринта!

Днес към 17.00моят мъж ми звъни да се прибирам бързо, че Сами много плаче. Успокои се, дадох Еспумизан, игра, но беше доста плачлив. След вечеря - рев 1 час. Но явно, че с коремчето има проблем - подут, газове.. дадох и Нурофен.
 Дали може зъбите да правят този проблем, моля се да е това, че след онова боледуване нямам сили за поредно.  Confused

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 21:00 от denica70

# 626
  • Sofia
ДеЩо, няма място за притеснения, след 1-2 ще чуеш сърчицето  Grinning
Днес ми се обадиха от бТВ за кратко интервю на тема анти-ваксини. Ще ме дават утре в сутрешния блок от 8:40 някъде...
Джоли, дано не само изследванията са наред, но и Ния се почувства наистина добре!

Супер! Навивам си часовника Laughing Точно в една друга тема прочетох, че утре щяло да има разговор в БТВ на тема грипни ваксини и ще има ваксинираща и неваксинираща майка Sunglasses  Едната значи е разкрита Wink

# 627
Дени, писах ти на лични, че станах банална с този гастрокинд  Laughing

# 628
Да се посмеете  за моя сметка.Катето гледа Алекс докато суче и ѝ казва :
-Да ама аз първа суках от вимето  Joy
Вече се чувствам като крава  Crazy да си искам субсидии най-накрая  newsm78  Mr. Green

Евридика, успех!

# 629
  • София
мамаиви, много ме разсмя с твоите госпожици  Joy

Евридика и аз ще те гледам!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт