Юлчета щастливи тичат,всички много ги обичат!(тема 131)

• 23 296
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Дени, що не го види гастроентеролог, аз като преминала през цьолиякия /непоносимост към глутен/ може и да преувеличавам, но при мен такива бяха симптомите - постоянно газове, надуто коремче, лошо настроение... Дано не търся под вола теле и просто да има нервен стомах детето или да е от яденетонещо и да му мине бързо.

# 631
Белинда, какво да ти кажа. Политиката на нашата държава е тотално малоумна.  #Cussing outЗатова и науката ни умира.  В нашия институт на 106 човека персонал около 10-12 сме младите. И ние започнахме да се разбягваме съвсем логично с тия заплати. Разбира се работим и по проекти от където изкарваме пари, но не трябва да разчиташ само на проектите да се изхранваш. Това създава много напрежение. Tвърдата заплата трябва да е доста по-солидна. Моята приятелка в Мароко взима 1500 евро. Отделно й осигуряват къща (огромна) и й предлагат да ръководи проект с още 1500 евро заплата. Дали ми се седи в България, като си има предвид как печелят колегите в чужбина? След години ще има голям глад за специалисти, ама нека. Щом не мислят в перспектива. Не ценят интелектуалното си богатство и масово хората бягат. Замислете се колко хора познавате, които са емигрирали или работят в чужбина. Разпиляхме се из света и тенденцията не е никак розова. Tired
Евридика, и аз ще си навия телефона да не забравя. Много ще ми е интересно, ще стискам палци да се представиш блестящо и да накараш много хора да се замислят.

# 632
Момичета, записът мина, просто утре сутринта ще ме дават. Но благодаря за пожеланията, надявам се и аз повече хора да се замислят по въпроса  Peace

# 633
  • Sofia
Направих си чай и съм се заредила пред телевизора  newsm10

# 634
  • София
и аз чакам! като почне казвайте, че да не съм се забляла у компа и да пропусна..  Tired

# 635
Добро утро, момичета! Отдавна не съм влизала и пак не знам какви теми сте разнищвали!
Имам толкова много тичане, че не знам как ще издържа. На 1 ноември ще правим кръщенето, същевременно приключваме сезона и има много работа. А най-важното е, че след мноого търсене на място или къща за купуване, намерихме място със строеж, в понеделник може би ще подпишем и се започва довършването на нашия нов дом. Вчера ни дадоха план на къщата , как ще изглежда от вън и от вътре, страхотна я е направил архитекта - в модерен стил, на различни нива  Laughing

По кой канал и в колко часа да я чакаме Евридика?

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 08:49 от maryloo

# 636
  • София
бтв, всеки момент

# 637
  • Sofia
Даваха и Никола Heart Eyes
Хоемопатката обаче подкрепи действието на ваксините. Значи действително не всички хомеопати мислят, че ваксините не създават имунитет newsm78

# 638
Да, разговорът в студиото беше доста странен, хомеопатичката не се разбра каква позиция защитава. Аз и не можах да чуя много, че Нико нещо се сърдеше, но определено епидемиоложката имаше превес в разговора.
Както и да е, можеше да се очаква, че едва ли ще е информативно и обективно. Репортерката вчера ми каза, че до няколко седмици ще правят обширен репортаж на тема детски имунизации, та дано тогава успеем да дадем повече инфо и да е по-информативно.

# 639
  • София
Позицията за ваксините, щом са измислени, значи са хубави за децата, най-ми харесва.  Rolling Eyes

Аз съм вече на ръба- седми ден давам антибиотик 2 пъти на ден по7.5мл. Всеки път съм като прегазена с валяк, то е дърпане, рев, ритане, последните дни дори започна да плюе...Днес сме на контролен, но сърцето ми е свито, че още кашля и точи сопли.

Евридика, много добре стоиш на екрана. Hug

п.п. Елена се бута в мен и вместо "екран" бях написала "кран". Laughing

Мерилу, честито за покупката!

Благодаря за поздравленията за Врабчетата! За сега Рони е в групата за начинаещи, защото освен "Бански на лалета" друга тяхна песен не знае. Не вярвах много, че ще я вземат, но явно видяха нещо в нея на прослушването. Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 окт 2009, 09:59 от kami_ch

# 640
  • Sofia
Да, разговорът в студиото беше доста странен, хомеопатичката не се разбра каква позиция защитава.

Доколкото аз разбрах нейната позиция беше, че да, ваксините създават имунитет затези щамове, които съдържат, но от друга страна ваксинирането често някак обърква имунната система на организма, провокирайки разни автоимунни проблеми, така че за нея това не е добрият начин за предпазване от вируса, а има други много по-безопасни хомеопатични начини и средства за това.

# 641
  • София
както винаги, когато става въпрос за нещо по тв - кратко  Tired

# 642
Евридика, много добре стоиш на екрана. Hug

п.п. Елена се бута в мен и вместо "екран" бях написала "кран". Laughing
Joy hahaha
Ками, дано всичко е наред на прегледа днес, да не се притесняваш! Пожелавам пълно оздравяване и на Ния на Джоли, и на Сами на Дени!  Hug

# 643
Бързо оздравяване на всички малчовци  Hug
Не успях да гледам Евридика и ме е много яд. Тук вали сняг и по случая нещо се прецака кабелната Close. Сега ще видя дали има нещо качено в сайта на БТВ.
Ние довечера ще пътуваме за село. Бяхме го планували преди развалянето на времето. Сега всички ме убеждават да го отложим и ме обявяват за луда да тръгна в това време с децата в незатоплена вила, но аз никак не обичам да си променям плановете Rolling Eyes. Дано не ги изпоразболея наистина, че до Нова година ще ми трият сол на главата Rolling Eyes.

Ками, все забравям, поздравления за приемането на Вероника във Врабчетата Hug

Мерилу, честит нов дом Hug. Пожелавам ви да бъдете много щастливи в него Peace

# 644
Астарта, вали ли сняг?

Общи условия

Активация на акаунт