Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 40 077
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Руми благодаря за снимката  bouquet

# 481
Поръчката ми от 2.10 е тук , утре ще превеждам паричките  Simple Smile

# 482
  • София
Някой получил ли е тези плюшени панталончета,  интересува ме дали връзките наистина стягат талията, или са камуфлажни newsm78
http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-girls-6-mon … 5,default,pd.html
Аз поръчвах от бебешките - на външен вид са почти същите, но връзките са само за украса, не стягат талията.
  bouquet

# 483
  • софия
И моята поръчка от 3.10 през Римини е тук Laughing

# 484
И моята от 1.10  Party 

Matia  Hug

# 485
аз да се похваля от Easily - направих чрез тях поръчка от Дебенамс на 13.10 и вчера са ми писали мейл, че поръчката ми пътува за БГ и в края на седмицата ще е при мен   Flutter

# 486
  • Асеновград
И моята поръчка от 2.10 чрез Римини е тук.След малко отивам да превеждам  Grinning

# 487
Moмичета , по колко лв смятат курса Римини ,когато пратката е с наложен платеж ?

# 488
  • Варна
Moмичета , по колко лв смятат курса Римини ,когато пратката е с наложен платеж ?
бяха разпращали този мейл

Драги клиенти,
уведомяваме ви че, считано от понеделник 05.10 , ще работим на фиксиран курс на паунда - 2,26 лв/1 паунд.
Намалението е продиктувано от непостоянния курс на валутата .
Запазваме правото си за бъдещи корекции.

# 489
  • Асеновград
По 2,26,да,и аз така го смятам.Иначе сега 1 паунд мисля,че е 2,13   Rolling Eyes

# 490
Благодаря ви ,момичета   bouquet

# 491
Благодаря ти rummi_pl за снимката!  bouquetИ аз незнам засхто немога да го отворя! :roll:Matia очилата са страхотни! Peace

# 492
Аз пък все още не съм си получила поръчката от Римини от 20.09 и вече взех да се изнервям. Преди десетина дни ги питах и ми отговориха, че щяла да се забави заради стачката на пощите. Оттогава пълно мълчание. Поръчката ми е изцяло от MMDirect и ще ми бъде последната чрез тях. Направо съм бясна  ooooh!

# 493
  • Варна
Сутринта преведох пари по сметката на Easilyshopping, преди малко ми донесоха нещата  Grinning
много съм доволна от бързината, поръчката ми е от 4 октомври  Simple Smile

# 494
Благодаря ти rummi_pl за снимката!  bouquetИ аз незнам засхто немога да го отворя! :roll:Matia очилата са страхотни! Peace

Няма проблем  Hug  А очилцата са страхотни. Честити да са на  Matia   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт