Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 40 054
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък все още не съм си получила поръчката от Римини от 20.09 и вече взех да се изнервям. Преди десетина дни ги питах и ми отговориха, че щяла да се забави заради стачката на пощите. Оттогава пълно мълчание. Поръчката ми е изцяло от MMDirect и ще ми бъде последната чрез тях. Направо съм бясна  ooooh!
Не бих чакала 10 дена,за да им пиша отново Naughty
Обади им се по телефона и се разберете Peace

# 496
в коя банка е сметката на Еasily shopping newsm78

# 497
  • София
Извинявам се за нахлуването в темата с един въпрос, но не намерих отговор: От amazon.co.uk поръчките в пощенските клонове или на митница идват става въпрос за София? Благодаря ако някой може да ми отговори!

# 498
Сутринта преведох пари по сметката на Easilyshopping, преди малко ми донесоха нещата  Grinning
много съм доволна от бързината, поръчката ми е от 4 октомври  Simple Smile

В коя банка е сметката им,в лева или в паунди превеждаш и вземат ли такса за превод?

# 499
Писах им преди малко.Отговориха ми, че имало проблем с моята поръчка и се наложило наново да я поръчват и щяла да дойде с другия курс.  Tired И все пак можеха да ме попитат преди да я поръчват пак, защото може да не си искам вече нещата след толкова много време.

# 500
Момичета, не мога да се сетя, знам че е коментирано, но все пак ..... дрешките на Дебенхамс уголемени ли бяха като на Джордж, или умалени като Маталан-ските? А и не ми се отваря страницата с размерите на сайта. Харесала съм една камара неща, но понеже синко е малко дребничък се колебая кой размер да поръчам.....

# 501
  • Варна
Сутринта преведох пари по сметката на Easilyshopping, преди малко ми донесоха нещата  Grinning
много съм доволна от бързината, поръчката ми е от 4 октомври  Simple Smile

В коя банка е сметката им,в лева или в паунди превеждаш и вземат ли такса за превод?
сметката им е в Прокредит, и колкото и невероятно да ми се видя е левова  Tired
преведох в лева по курса за деня, такса превод не съм плащала тъй като отидох в прокредит, а не в друга банка

# 502
Момичета, не мога да се сетя, знам че е коментирано, но все пак ..... дрешките на Дебенхамс уголемени ли бяха като на Джордж, или умалени като Маталан-ските? А и не ми се отваря страницата с размерите на сайта. Харесала съм една камара неща, но понеже синко е малко дребничък се колебая кой размер да поръчам.....

На Blue Zoo имаше доста коментари, че са много умалени, на Rocha отговарят.

# 503
Мерси много.
На височина 75см , около 9кг, 13 месечно дете - да вземам 9-12 или 12-18?

# 504
  • Варна
Ина, зависи от марката ...

А да попитам - имате ли проблеми при отварянето на debenhams - половината страници ми се отварят празни, не слага нищо в кошницата  ooooh!

# 505
Мерси много.
На височина 75см , около 9кг, 13 месечно дете - да вземам 9-12 или 12-18?

Ина, ами не знам, аз нямам техни дрехи засега, просто помня какво са писали тук момичетата. Иначе сте си за 9-12 по-скоро, ама предполагам това си го знаеш. Вземи малко дрешки за проба освен, но ако взимаш нещо на Blue Zoo трябва да е по-голямо явно.

# 506
Моля,който е поръчвал скоро от George да ми каже колко е доставката до английски адрес

# 507
И аз днес преведох парички на Римини за поръчка от края на септември.Обаче..имаше едно палто,което като го пуснаха в сайта се очакваше наличност в края на септември-правиш си заявка,пък то като пристигне го изпращат,сега го гледам,че вече е out of stock,а от Римини миналата седмица казаха,че още не са го получили..искам си жълтото палтенце пък Crossing Arms

# 508
Ина, зависи от марката ...

А да попитам - имате ли проблеми при отварянето на debenhams - половината страници ми се отварят празни, не слага нищо в кошницата  ooooh!
пробвах, всичко си е наред  Simple Smile

# 509
Здравейте имам нужда от помощ искам да поръчам това http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Rainforest-Deluxe-Playset/d … 52407&sr=1-14
на детенце ,но има няколко цени по надолу пише 6 new - 39.99 като го натиснеш излизат различни цени.

Общи условия

Активация на акаунт