Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 19

• 40 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
Зори, аз като ги поръчах видях, че те попаднаха в едно намаление, бяха 5 лири, намалени от 10 и гледам, че са свършили, но и 5 лири са им много, а за 10 да не говорим, направо се чудя как съм ги харесала на снимка.  Mr. Green
Много лоша изработка са, материята си е чиста мушама, а щампите са ужасни, изобщо не ти ги препоръчвам, но както казах ще си ги нося и ще ходя по-бързо, за да не им се виждат недостатъците.  Mr. Green

Мини, гащите ако ще и с метални ластици да са тя голямата им вижда сметката точно на третото обуване, за 2 лири 5 чифта съм си на сметка от всякъде, но потници, чорапи, всичко е хубаво, ще кажа после колко са изкарали.

# 616
Зори, аз като ги поръчах видях, че те попаднаха в едно намаление, бяха 5 лири, намалени от 10 и гледам, че са свършили, но и 5 лири са им много, а за 10 да не говорим, направо се чудя как съм ги харесала на снимка.  Mr. Green
Много лоша изработка са, материята си е чиста мушама, а щампите са ужасни, изобщо не ти ги препоръчвам, но както казах ще си ги нося и ще ходя по-бързо, за да не им се виждат недостатъците.  Mr. Green

Ами те изглеждат супер на снимка SunglassesЯвно от близо само се виждат недостатъците им,така че и да не ходиш много бързо,другите може и да не разберат за тях Mr. Green

# 617
  • Варна
Момичета,имам нужда от помощ!Досега не съм поръчвала на дъщеря ми дънки от Англия и нещо се обърквам от таблицата в Некст.Висока е 135 см.,но е по-едра в ханша.За всички останали дрехи взимам като размер 11-12 год(нищо че сме на 9 години),и всичко ни е точно,но  дънки не бях взимала та се чудя много.Моля някой който има такива размери дънки  да помага  bouquet
И моята е толкова висока, само че е слаба доста. Има 2 чифта дунки next, 9 размер, мога да ти дам някакъв размер ако искаш... но наистина зависи от модела. Сутринта обу едните въпреки протестите ми, че са и широки, и се наложи да стесня с ластика за регулиране до край. Мерих ги...ширина на колана почти 35см/, при ханша не знам как се мери...но крачола при чатала е широк 20-21см. Дължина на крачола от чатала до долу-63см. Прецени колко по големи да вземеш.

# 618
  • В мечтите
момичета да ви се оплача вчера от написаният е-майл до Easilishopping,за да им кажа че не беше редно от тяхна старана след 3 седмици чакане да ми пишат че артикулите ми били изчерпани,получих няколко на брой писма в които ми обясняват че тона ми бил недопустим  Sick...за огромно съжаление все по често установявам че тук в България като клиент нямаш никакви права..хем ти взимат парите,хем не си вършат работата и накрая те плюят  #2gunfire...NO COMMENT.Някой ако е поръчвал от новата фирма The Win Company да сподели мнение да не са като тази фирмица с нервен и нелюбезен персонал.

# 619
  • Варна
Ето и моята поръчка от Некст-каквото и да говорите, за мен дрехите са уголемени. Детето ми не е нито ниско, нито прекалено високо за възрастта си...75см -1год
Доволна съм, красиви са, якето ни е идеално, но долнищата -големи , но след първата пералня дано малко се свият
Панталона-карирания,има подплата

http://tonislava.multiply.com/photos/album/19#photo=1

# 620
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/44/11
Момичета, някой поръчвал ли е тези? Ние носим 25 номер, съответно UK 8, та се чудя дали да взема 9  newsm78
И още един въпрос-какво означава, че горепосочените сайтове доставят директно до бг? Защото като вляза пише, че доставката е само в рамките на UK

Някой ще ми обърне ли внимание, моля, защото трябва да поръчам  Praynig
Само Некст ли имат минимум от 50 паунда? Интересуват ме Джордж и Теско

# 621
  • Асеновград
Ави,какво стана с твоите неща?  Hug

# 622

Нищо не получих днес , а вчера на обяд преведох парите на Римини  Sad Утре пак ще чакам  Simple Smile
Много ти е сладка манекенката , дрешките също Heart Eyes

# 623
Поръчките от Некст са с безплатна доставка независимо от сумата на поръчката.За Теско и Джордж поръчката се заплаща освен ако няма спомената промоция за БД "над 20,30 и т.н. паунда) от самия сайт!
Дъщеря ми носи 8 номер и е добре(дори са леко големички),ако си решила да има някакъв аванс,за да се носят по-дълго време поръчай 9-ка Peace

# 624
  • София
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngerboys/44/11
Момичета, някой поръчвал ли е тези? Ние носим 25 номер, съответно UK 8, та се чудя дали да взема 9  newsm78
И още един въпрос-какво означава, че горепосочените сайтове доставят директно до бг? Защото като вляза пише, че доставката е само в рамките на UK

Някой ще ми обърне ли внимание, моля, защото трябва да поръчам  Praynig
Само Некст ли имат минимум от 50 паунда? Интересуват ме Джордж и Теско

Сина ми носи 27-28н, взех му 8н-точно са му и 9-големи са му Peace
Така че според мен на вас ще са ми огромни Rolling Eyes Може би сте за 6-7

# 625
Ето малко снимки от мен, от тук до края:
http://ikoo.snimka.bg/other/shopping.222383.15534405

# 626
  • Асеновград

Нищо не получих днес , а вчера на обяд преведох парите на Римини  Sad Утре пак ще чакам  Simple Smile
Много ти е сладка манекенката , дрешките също Heart Eyes

Аз досега винаги съм превеждала паричките в понеделник.Първите няколко пъти ги превеждах по обяд и винаги ми идваха в сряда,а ако ги преведа по-раничко-към 10-във вторник.Така,че утре със сигурност ще са при теб. Hug
Ехмея,страхотни неща  Peace

# 627
Благодаря ви за отговорите   bouquet Ама аз сега съвсем се обърках  Embarassed Crazy Ще бъде ли много нахално да ви попитам колко см. са крачетата на децата ви, за да преценя  Embarassed Praynig
А защо по-горе четох, че за Некст има условие да се поръча минимум за 50 паунда  newsm78

# 628
Ето и моята поръчка от Некст-каквото и да говорите, за мен дрехите са уголемени. Детето ми не е нито ниско, нито прекалено високо за възрастта си...75см -1год

Много хубави неща! Само да ти кажа, че дребният ми е 74 см на 8 месеца, така че в нашия случай ще са направо умалени, не уголемени тези дрешки  Laughing Аз затова обичам да пишат за колко см са дрешките, а не за каква възраст - ама ей, на, много малко фирми са така.

# 629

Общи условия

Активация на акаунт