Знам, че без лекар няма да мине, но съм притеснена

• 1 167
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте мамета. Днес с мъжа ми забелязахме , че след еякулация цветът на спермата не е като обикновено. Имаше някакви примеси кафеникаво-червени / предполагаме кръв / . Няма кръв в урината, няма болки докато пишка и се случва за първи път. Знам, че сме за лекар, записах час за утре, но и той , и аз сме ужасно изплашени. Аз имам постоянни инфекциозни проблеми, та не знам дали не е от това. Лошото е , че от този месец искахме да си правим бебок, но защо ли всичко да е наред..  Cry

# 1
само не се притесняваи, ами да, zа лекар сте , но това не zна4и , 4е трябва да е не6то сериоzно и трудно ле4имо. може и въоб6те да не трябва да иz4аквате и пак да можете да zапо4нете с бебеправенето, хаиде успех, стискам палци Hug

# 2
Не се притеснявай!
Чуй какво ще ти каже доктора ние можем само да те успокоим!

# 3
Какво стана при лекаря?

# 4
Здрасти.

Днес бяхме не на един, ами на два уролога.
Първи - клиника Уромед 2001.
Прегледаха мъжа ми, мина на ехограф и лекарят мисли, че вероятно е нещо от мен / както споделих по-горе аз от години съм си с течение което никога не съм можела да махна / , та утре сме и двамата в окръжна болница за вземане на проби. На него ще му правят "посявка" или нещо такова и нещо друго , при което се взима секрет от каналчето.
След това минахме през поликлиниката в квартала. Там урологът докато си цъкаше пасеансче на компютъра с цигарка в ръка ни диагностицира ,че вероятно е кръвоносен съд от някоя от стените. Без преглед, без нищо назначи и лечение  ooooh! Stop
Та така, утре в 8и30 на изследване.  Thinking

# 5
Този "доктор" , да си пуши цигарата .......как може да има такива хора  #2gunfire че и лечение ще назначава , ужас

КрисинкаГ , пожелавам ви утре прегледа и изследванията да минат наред и да не е нищо страшно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт