cvetna bremennost

• 1 797
  • 9
  •   1
Отговори
molia vi kagete testa za bremennost viarno li e ce ne otcital pologitelen rezultat ,ako prodalgava da ti idva.ce kak shte razberesh dali si bremenna s otricatelen test i kogato pak ti e doshlo.samo lekar li moge da ti kage kakvo stava .

# 1
Ако тестът е отрицателен и ти идва, значи просто не си бременна.
А иначе - тестовете отчитат и при кървене, да, само че в този случай трябва да се ходи на лекар, за да се види какво може да се направи.

# 2
slancice, както ти е отговорила caritas тестовете отчитат и при кървене. Ти защо мислиш, че си бременна?

# 3
mnogo mi e losho,ne mi se pushi,povrashta mi se non stop,tocno kakto kato sam bila bremenna,no.....strahuvam se zashtoto zapocnah tocno sega da pia protivozacatacni i ako sam bremenna ne iskam da vredia eventualno na bebeto.edna aptekarka mi kaza,ce cvetnata bremennost ne pokazvala pol.razultat na testa i napravo me ugasi.

# 4
mnogo mi e losho,ne mi se pushi,povrashta mi se non stop,tocno kakto kato sam bila bremenna,no.....strahuvam se zashtoto zapocnah tocno sega da pia protivozacatacni i ako sam bremenna ne iskam da vredia eventualno na bebeto.edna aptekarka mi kaza,ce cvetnata bremennost ne pokazvala pol.razultat na testa i napravo me ugasi.
Не е вярно това.
Ако много се притесняваш, бягай на лекар или си пусни кръвен тест.

# 5
Направи си кръвен тест. Той ще покаже.

# 6
Показва и при цветна бременност.

# 7
Гаденето и призляването може да са симптом на вирус или настинка! Не е задължително да си бременна, но ако има такъв шанс иди на кръвен тест и ще ти се изясни!

# 8
дори да си бременна теста може да ти е (-)

# 9
  • София
mnogo mi e losho,ne mi se pushi,povrashta mi se non stop,..........
Напълно възможно е да е реакция от противозачатъчните.Ако пиеш сутрин хапчето,смени да го пиеш вечер  Peace

Общи условия

Активация на акаунт