Почитатели на Майкъл Джексън 13 - I JUST CAN`T STOP LOVING YOU

• 32 213
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
МООN WALK ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ЖЕЛАЯ ТИ ДА СЕ УСМИХВАШ, ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ПРАВИШ ВСЕКИ ДЕН ТЕ ПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА.

# 601
Честит Рожден ден КРИСТИНА!
Желая ти много здраве,то е най-важно -останалото се придобива рано или късно!Пожелавам ти да сбъднеш мечтите си!Пожелавам ти и да имаш много вяра,че това ще стане! newsm67 nbirthday newsm67     Една прегръдка за теб.....придружена с поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ    newsm59    smile3525

# 602
Вече след полунощ - Moon Walk, честит рожден ден! newsm51

Само силни хора могат да правят това, което правиш ти. Желая ти да запазиш тази сила.
И много щастие!
 Hug Hug

Не мога да си вляза в акаунта Sick, изнервих се....

# 603
MOON WALK, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ, ВЯРА В СОБСТВЕНИТЕ СИЛИ И МНОГО ДОБРОТА ОКОЛО ТЕБ ДА СРЕЩАШ ТАКА КАКТО ТИ РАЗДАВАШ ЧОВЕЧНОСТ, УСМИВКИ И ЩАСТИЕ! МАЙКЪЛ СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ, СИГУРНА СЪМ!

newsm59

# 604
MOON WALK,Честит Рожден Ден и от мен!  ura
Предимно здраве ти желая,много усмивки,сбъднати мечти и с Майкъл в сърцето! newsm38 newsm59
Хубаво е,колкото и големи да ставаме,да запазим детето в себе си. Избери своите любими приказки,от този сайт,за да се почувстваш отново дете. newsm32 /И за всеки друг,който желае,разбира се/

http://www.svilendobrev.com/detski/zvuk/

# 605
Виждам,че сте подхванали тема,която винаги ме е вълнувала.Преди 8 години загубих най-добрият си приятел и от тогава ме вълнува още по-вече къде отиват душите ни след земният живот.Вярвам в сънищата си,често са се сбъдвали.Защо го казвам ли?Защото някои от тях са ми показвали как се чувстват любимите ми хора в другият свят.Една нощ с Мариян/приятелят ми,когото изгубих/,на сън,си говорихме много.Каза ми,че се чувства там много по-добре,ангажиран е,разказа ми какво се е случило точно с него,за да си отиде и ми сподели,че е винаги с мен,знае всичко за мен и няма да ме изостави!Попитах го как така винаги,дори и в банята ли,а той се засмя и каза,че там не. toothИ вярвам,че е така,че е винаги с мен! yes Както сега усещам Майкъл навсякъде и по всяко време и си мисля,че най-сетне знае за мен!Не,не само за мен,за всеки един,който истински го обича!И това ме кара да се усмихвам! Simple Smile Дълго време след ужасният 25.06. не сънувах Майкъл и ми беше много тежко,защото сънищата ми са моята връзка с Майкъл/дори сбъдването на най-страшният!/!Около месец след това той се завърна в сънищата ми,но...тъжен,много тъжен/май ви споменах това/.Имах нужда от успокоение,от уверение,че душата на Майк е добре!Една нощ молитвите ми бяха чути и получих НАЙ-ГОЛЯМАТА УТЕХА!Сънувах се с една приятелка,на една улица,през нощта,имаше и други хора,като фон.По едно време,в един облак/как видях облак през нощта,нямам идея/ видях за момент образът на Исус!За миг и изчезна.Попитах приятелката дали го е видяла,но не беше.Не помня какво се е случвало после,но помня,че почти през целият сън се чуваха песни на Майкъл.Изведнъж образът на Исус отново се появи,но този път се сливаше с образът на Майкъл!Сменяха се някак, а аз не се стреснах от това,стори ми се нормално!По-продължително беше Исус.Увери ме,че Майкъл е на добро място,при него!Каза ми да не плача и да не пренебрегвам света заради Майкъл,защото той е добре!През цялото време не спирах да го питам Той каква музика слуша.Само ми се усмихваше,но накрая каза:И аз слушам музиката на Майкъл и го обичам!  Two Hearts Събудих се...То друго не ми и беше нужно. Дано с разказаните от мен сънища да успях да ви кажа в какво вярвам и защо понякога се усмихвам!

П.С: От много писане щях да забравя да ви кажа,че от днес www.michaeljacksonbg.com отново е отворен!На пук на злосторниците сме отново на линия!Както знаете,бяха ни хакнали,но вече всичко е наред!Работи се отново,форумът се обновява,наново се правят теми,утре ще се работи по скина и т.н.Очакваме всички вас,които желаете да се регистрирате отново,с идеи и теми,нужни сте ни!Нека се обединим всички фенове,за да живее Майкъл чрез нас и да не спираме да показваме на света творчеството и личността му!Обичам всички фенчета и благодаря предварително,на тези,които се присъединят! Two Hearts

# 606
Снощи в американският Dancing with the stars танцьорите отделиха малко време за танци на песните на  Майкъл http://www.youtube.com/watch?v=ltL7cYig-JU .Интересно е, но можеше и малко повече да се постараят...  Rolling Eyes

MOON WALK
   bouquet Честит рожден ден!  Hug
Желая ти много успехи,здраве и късмет през следващата година.Нека всички твои мечти да се сбъднат.И все така да споделяш радостите и болките си с нас!

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 06:33 от Sussie

# 607
MOON WALK,Честит рожден ден!Желая ти здраве и много късмет!

# 608
Moon Walknewsm59 newsm38
 Много щастие, здраве и любов ти желая!  bouquet Hug Heart Eyes

# 609
Moonwalk
Честит рожден ден и от мен!Пожелавам ти здраве , късмет и сбъднати мечти!!!
Hug Hug Hug

# 610
Здравейте! Отдавна искам и аз да се включа във вашия форум. Много ми харесва как си говорите за всичко, свързано с Майкъл. По принцип не съм по тая част, не ме бива в споделянето. Бих казала, че съм здраво стъпила на земята, не вярвам в екстрасенси и такива работи. Но дълбоко и искрено вярвам в Бог и съм убедена, че животът не завършва с нашата смърт. Искам да споделя с вас това, което почувствах, когато прочетох, че Майкъл Джексън е напуснал този свят. Беше изключително много странно за мен, защото никога не съм му била фен, не съм се интересувала от него изобщо, само случайно са ми попадали на погледа статии за него от тъпи вестници. Слушала съм някои от неговите най-известни песни, които се въртяха по МТВ и това е всичко. На повечето дори не им знам заглавията. И сега(преди няколко месеца) изведнъж, като прочетох най-случайно скръбната новина в интернет, започнах да се интересувам от него и почувствах нещо много силно. Започнах да търся за него материали в интернет. Изчетох всичко, което намерих (така попаднах и на вашия форум). Плачех за него, ужасно ми беше мъчно. Събуждах се сутрин и като се сетех за него, пак почвах да плача. Сега вече имам чувството, че някак си съм го опознала. Слушам само неговата музика и много го обичам. Имате ли обяснение за това? Естествено, чела съм за смъртта на разни музиканти, които съм харесвала и слушала, но никога не съм чувствала нещо подобно.

HugЗдравей и добре дошла при нас !Това което разказваш е абсолютно същото което се случи и с мен.Първоначално направо се уплаших от себе си .Можех да заплача във всеки един момент само при мисълта за Майкъл и за това ,че го няма.Аз също го открих след  смъртта му когато гледах филм за него .От тогава чета ,гледам и събирам всичко свързано с него,децата му ,животът му.Добре ,че открих всички тези негови почитатели и разбрах ,че не съм сама в чувствата си.Не се притеснявай да споделяш всичко което те вълнува.Всички тук сме на една вълна .....страшно обичаме Майкъл .А обяснение за това защо се получи така изведнъж...просто няма.Може би личността му е страшно магнетична и успява да въздейства и променя хората дори и тогава когато него го няма! Heart Eyes

# 611
Муун честит рожден ден!!!!    bouquet

Пожелавам ти цялото щастие на света,много повече хубави моменти и никакви сълзи!!! Също така тривиалните здраве и късмет  smile3525 newsm51 newsm44

Само ад вметна че днес и дядо ми има рожден ден  Wink Hug

# 612
Момичета благодаря ви за прекрасните пожелания, да ви се връщат стократно и повярвайте ми, не съм толкова специална, колкото ме изкарвате защото вярвам, че няма по - добър, по - даващ, и тн по-та човек, всеки има призвание в този живот, аз се чуствам щастлива сред тези младежи, сред децата по домовете, те ми дават в пъти повече, отколкото аз на тях, те правят живота ми истински , честен и откровен, те са най - голямата обич, която съм получавала и всеки миг с тях е прекрасен.
Още веднъж ви благодаря и се надявам съвсем скоро да организираме нещо заедно и да се запознаем на живо Hug
кате, да е жив и здрав дядо ти, дядовците са нещо толкова хубаво. Аз съм отгледана от баба и дядо и нещата, които те са ми дали, научили и казали, никой не може друг да ми даде. Да ти е жив и здрав и още дълги години да е с вас, честит празник Hug

# 613
  • София
Криси, честит рожден ден!
Пожелавам ти всичко, което искаш да ти се сбъдне, да обичаш и да бъдеш обичана, да си здрава и щастлива, усмихната и да продължаваш да бъдеш прекрасният човек, който си!   bouquet

# 614

Не се сдържах да ви я пусна, за тези които не са я виждали. Тази усмивка...........Обичам я!

Общи условия

Активация на акаунт