Почитатели на Майкъл Джексън 13 - I JUST CAN`T STOP LOVING YOU

• 32 212
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте.Казвам се Цецка.Хубаво ми е да съм със вас ,да чета вс.интересно което пишете във форума.Споделям чувствата ви и искам да изразя някои свои мисли пред вас.
Има моменти,когато вярата в доброто,в любовта/абсолютно във всичките и измерения/,в хората избледнява  /особено когато си имам проблеми/,но се появават образът на Майкъл,неговата усмивка,неговите думи,неговите послания,танцът с който ме влудява.И аз се променям.Не знам каква е тази енергия,която идва отгоре -влиза в мен и ме обогатява.Това е нещо висше и няма как да си го обясня.Мога само да го сравня с Бог,с Христос със светлина,която ме осенява.Защо става това?Как става ?Не знам ,но ми е хубаво и не искам да се разделям с него.Колкото повече подхранвам това и го приемам ,толкова повече се чувствам щастлива.Мисля ,че и при вас е така.Радвам се ,че имах възможноста да споделя с вас.Благодаря ви.

# 616
Ех че хубаво почва днешният ден! Тогава и аз ще вметна, че майка ми днес има рожден ден Laughing

Поздрав за всички - не с песен, с цял филм Grinning

http://www.captaineo.com/

# 617
  • На брега на реката
Moon Walk,
Носи в себе си чистотата и добротата на тази усмивка
и никога няма да те засегнат дребнавостите на този свят.  Heart Eyes

baloni    Честит Рожден Ден и от мен!  newsm67 baloni
Да си ни здрава и щастлива ,
и все така жизнерадостна, каквато съм те усетила досега . Hug

# 618
# 619
  • MJF
Moon Walk   bdbaloni   bouquet
честит празник и на всички други рожденици.

нещо съм във фаза четене на книги за Майкъл. мазохистки чак ми е интересно докъде се простира въображението на авторите  Crazy . може да не звучи много "нормално" но ги чета като трагикомедии. чудя се  следващия абзац какво още са измислили. поне схващам хилядите небивалици от къде се пръкват Mr. Green ooooh!

# 620
Гледам ли гледам-костюмите,трейлърите и още купища клипове от THis is it и не мога да се примиря.

# 621
 PartyМомичета,като се рових в интернет попаднах на един интересен разказ от фен на Майкъл /германец/който е бил поканен на гости в Невърленд и е прекарал два дни до Майкъл.За съжаление разказът е на немски и английски.Много е дълъг.Опитах да преведа с Гугъл преводача но се получи една каша ....Преведе го до половината и от това което можех да схвана е много подробното описание на чувствата и на самият Майкъл .Моля Ви ако някой иска да го преведе да ми пише ,ще му го изпратя и след това да го прочетем всички тук.Моят адрес:kati.kati@mail.bg Heart Eyes

# 622
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЗИ КОИТО ПРАЗНУВАТ !!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И КЪСМЕТ !!!   newsm59

# 623
МООН, честит рожден ден и от мен! Здраве, щастие и късмет. Скромно, но от сърце и жизнено необходимо за всеки от нас.

liliyyy, как намери сили?  Cry

Момичета другата сряда е 28-ми. Да ви кажа честно обземаме някакъв страх от това, което ще видим. Дали страх е точната дума незнам. Знам, че бушават толкова чувства и емоции , че просто вече се чудя дали така започват да откачат хората?

# 624
 newsm59 newsm59

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ!!!!!

# 625
За кое,karina77 ?

# 626
Извинявай, трябваше да уточня. За видеото

# 627
  party023 Честит рожден на рождениците които съм изпуснала!

Чета ви редовно, но не намирам сили да пиша, извинете ме за което. Радвам се много че има нови фенове това говори колко е голям и велик нашият Майкъл и че това което е създал ще остане за поколения наред и ще променя към добро още милиони хора надявам се.
Радвам се много на разказите ви на сънищата ви с него...аз въпреки щурите си тийн години гонейки го по концерти, хилядите неща които правехме тогава за него, не съм го сънувала никога, а много искам и най-вече да си спомням съня и да ви го разкажа. Дай боже всеки му!
За филма наистина не знам какво да кажа, хем знам че ще е много тежко да го изгледам, знам че ще орева салона (предполагам че не само аз) Sad но и много искам да видя това което щях да гледам в Лондон.
Ох трудно ми е! До скоро надявам се!  bouquet
Благодаря ви че ви има!

# 628
Извинявай, трябваше да уточня. За видеото

Ами както вече казах,това ми беше в главата от 2 месеца.Не беше проблем да го направя,защото много го исках.Дори не успях да вмъкна всичките си идеи.Не ми стигна музиката.

# 629
  • Под тепетата
Здравейте момичета с днешна дата.Как сте?Дано днес настроението да е по слънчево  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт