Почитатели на Майкъл Джексън 13 - I JUST CAN`T STOP LOVING YOU

• 32 211
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Не ми стигна музиката.

Последните 15 секунди са направо разтърсващи. Внезапна тишина и чернота, чакаш и искаш още мъничко, но няма нищо, нито буква, нито звук, нито снимчица. Няма го.

# 631

Майкъл би искал  така да гледаме филма - да се отпуснем и да му се наслаждаваме за последно .... а после /вечерта/ в къщи ще правим каквото си знаем/ще се наревем хубаво/

# 632
Moon Walk Честит Рожден Ден!Пожелавам ти  здраве и много хубави моменти!

и Наздраве!

# 633
Калин@ ,няма го.Факт е.И да искаме да избягаме от това не можем и задължително трявбва всяка една от нас да го приеме.На мен сега ми е по-лесно,защото успях да го пусна.
Благодаря на всички,които казаха мили неща за видеото. Hug Исках да стане добре,защото усещам,че може би това ще и последния клип,който правя.
Колкото до филма,аз сигурно няма да плача.Нито по време,нито след него.Но не съм убедена.Опитвам се да се настроя по този начин.Не искам да изпусна нито едно негово движение,нито една думичка,нито едно дихание...

# 634
Laughing Жалко, че не знам от кой концерт е това - да го търся и в друг вариант.

rasar, разрових се в коментарите и намерих това - "Milano 1997".

# 635

Малко е черно-бяла но е много хубав тук!

# 636

На всички рожденици пожелавам луд купон тази верчер!!

# 637

Moon Walk Честит Рожден Ден!Пожелавам ти  здраве,щастие и много усмивки.Ти си прекрасен човек Hug
/color]

Честито на всички рожденници днес!!!!

# 638

Вижте как интересно са се наредили облаците.Май по-често трябва да гледаме към небето.

# 639
Цитат на: Калин@
rasar, разрових се в коментарите и намерих това - "Milano 1997

Благодаря! Този концерт е пускан и тук във форума, но аз не съм го теглила.

# 640
kati-p това е колаж и то доста лош!  Mr. Green

# 641

На вас може и да ви омръзна да четете, но аз не мога да се спра Laughing

PETER PAN or E.T.?
           Автор: Ukrainito

Снощи за пръв път гледах филма на Спилбърг, за който знаех от 20 г. «E.T. the Extra-Terrestrial». Какво да кажа – върнах се в детството си и неведнъж се разплаках. Добре е, че гледах историята за извънземното точно сега – тя е актуална, както никога.

Вероятно аз така и нямаше да видя този филм, ако той не беше любим на Майкъл Джексън. Внимателно следих всеки кадър и дума в търсене на отговори на моите въпроси. И ги намерих.

Стивън Спиблърг признава на Майкъл:”Ако Е.Т. не беше  отишъл при Елиът, той щеше да отиде при теб”. По-добър кандидат за ролята на разказвача в аудиоверсията на филма от Майкъл режисьорът не  познавал. “Майкъл е едно от последните невинни създания в света, които напълно могат да контролират живота си. Такъв като него никога не съм срещал. Емоционално дете-звезда.”

Когато за пръв път гледах Е.Т. буквално се разтопих. – казва Майкъл. – По време на второто гледане плаках като луд. Когато четях аудиокнигата аз се усещах там, с тях и сякаш наблюдавах сцената, скрит зад някое дърво”. На това място където Е.Т. умира, Майкъл се разплакал пред микрофона в студиото. Треперещият от сълзи глас Спилбърг и Куинси Джоунс решили да оставят без промени.

Години по-късно сцената с децата в гората през нощта с удивителна точност ще бъде възпроизведена във видеото на песента «Childhood», само летящите велосипеди ще се сменят с плаващи по небето лодки.

А сега внимание: най-интересното! Сюжетната линия на филма «E.T. the Extra-Terrestrial» / две момчета и момиченце спасяват своя приятел-извънземно/ се повтаря не само във филма«Moonwalker» /две момчета и едно момиченце помагат на своя приятел – прекрасен пришълец от космоса/, но и в реалния живот на Майкъл Джексън /двама сина и дъщеря скитат по света с най-необикновения баща в света/. Това е съвсем очевидно!

Отъждествявайки се с вечното момче Питър Пан, Майкъл едно към едно повтаря съдбата на извънземното Е.Т. – главния герой в любимия му филм, с който буквално се слива. Подобно на Е.Т. Майкъл сякаш е дошъл от Луната: необикновени способности, нестандартна външност и поведение. Всичко това понякога отблъсква скептично настроените възрастни, но предизвиква възторг в чистите сърца на децата и тийнейджърите. Оказал се във враждебна среда Е.Т. линее и се разболява, а любопитните специални агенти бързо го слагат в камера за медицински изследвания. Когато във филма Е.Т. след неуспешна реанимация /!/ “умира”, един от лекарите казва времето на смъртта на извънземното - 15.36  - и причината за смъртта му CARDIAC ARREST (!!!) . Кажете, как след това да не бъда мистик-символист..............

Съществува необяснима тенденция да повтаряме в живота си сюжета на любим филм, книга или текст. когато се асоцираме с някой от персонажите. Зная това от собствен опит.  Сигурно тук място има психопрограмирането или нещо друго – само Господ знае. Но фактът е налице: Майкъл се е асоцирал с извънземния пришълец Е.Т., вживял се е във филма, повторил е сюжета в «Moonwalker», после в реалния живот и......

Ди Уолас Стоун, която играе майка на децата във филма казва пророческите думи: “Колкото и банално да звучи, същността на Е.Т. е в неговото затихващо сърце. За да се прероди, трябва отново да се съедини с първоизточника си”.

Който е гледал филма помни, че Е.Т. не умира, а “умира” , за да го оставят най-после на мира и да може да се върне на своята планета, в своя свят.  Който е гледал «Moonwalker» помни, че Майкъл изчезва само временно, за да се върне после при своите приятели. Великите Вълшебници не умират, те само ефектно изчезват, а след това се завръщат.  Колко трябва да чакаме – месеци, години, десетилетия, векове? Лично на мен ми е безразлично, защото вълшебството няма давност и не се вмества в рамките на времето.

А тук можете да чуете самата аудиоверсия на филма – в ролята на разказвача – Майкъл Джексън.

ч.1 http://www.youtube.com/watch?v=TarZjX262xc
ч.2 http://www.youtube.com/watch?v=GDqH10qM5hQ
ч.3 http://www.youtube.com/watch?v=GDqH10qM5hQ
ч.4 http://www.youtube.com/watch?v=ZbvntM7LEeQ   

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А това също откраднах от блога на автора:

http://s3.amazonaws.com/artbreak/work_pictures/1682809/just_anot … _mandy_thomas.jpg

http://s3.amazonaws.com/artbreak/work_pictures/1490154/Like_a_comet.._inset.jpg

# 642
Не спирай (да крадеш), rasar!!!  Grinning

Майкъл сбъдна всичките си мечти. Върховни постижения в своята област - като творец; не му се наложи да остарее, както винаги се е страхувал и получи тонове любов, както винаги е искал, макар и на прескъпа цена, каквато винаги е плащал.

# 643
 :love:rasar,уникална си!Къде ги намираш тези неща?Не ни е омръзнало изобщо....напротив ... На мен  лично много ми се чете ,гледа и слуша  за Майкъл .Така частица по частица изграждам в себе си истинският му образ.Благодаря ти за това ,че ги споделяш тук! Heart Eyes

# 644
След вчерашния ден си взех урок и предупреждавам,че текста не е особено лек за четене.Не е нещо кой знае колко ново.но има и малко непознато.Искам да помоля всички момичета,които постват материали да предупреждават за естеството на съдържанието им,за да може да се преценя дали да се отварят или не.Някои все още се борят със загубата на Майкъл и много от нещата ги връщат към огромната болка.

http://hollywoodinsider.ew.com/2009/10/16/michael-jacksons-colla … stars-final-days/

Общи условия

Активация на акаунт