Почитатели на Майкъл Джексън 13 - I JUST CAN`T STOP LOVING YOU

• 32 210
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Цитат на: kati-p
Къде ги намираш тези неща?

По-голямата част от нещата са от руските сайтове - руснаците явно обичат да писателстват Laughing

# 646
Руснаците са най-големите пирати.Ако търсиш нещо то е на 99% сигурно,че ще го откриеш при тях.

# 647

На страницата където се регистрирахме за - точки /за портрета на Майкъл/ най отдолу има десетина картинки Всяа от тях отваря нова страница.Тази която сега копирах е много хубава с интересни неща ,но мога да копирам само картинката .

# 648

На вас може и да ви омръзна да четете, но аз не мога да се спра  Laughing
аз лично съм ненаситна,затова ще кажа само благодаря bouquet

# 649
bella_ ,за първи път виждам тази снимка.Невероятна е ! Благодаря ти !  bouquet

# 650
Не съм ви чела още, бързам да честитя рождения ден на Moon Walk:

smile3525 smile3525 smile3525
Честит празник, мила!
Пожелавам ти МНОГО:
здраве
           щастие
                     приятели
И всичко, което сърцето ти желае!!!

newsm59 newsm59 newsm59

п.п. да кажа, че и моят дядо има днес рожден ден Grinning Вече 4 човека, който познавам, имат рожден ден днес =)))

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 18:16 от Фльор

# 651
"В този свят може да си само един човек,  но за някого ти си целия свят"- Габриел Гарсия Маркес
Ето това си за мен Майкъл!

# 652
http://www.mjfriendship.de/index2.html

Тук има интересни неща Peace

# 653
liliyyy , клипа е много въздействащ. Много. Поплаках си както винаги след подобни кадри. Благодаря за клипа, виждам добре си се потрудила и се е получил страхотен и също толкова тъжен и болезнен...  Sad  Hug
Доколкото феновете, споделили миговете си с Майкъл и техните впечатления... Бих казала, че е възможно. А и е разказано доста логично... Жалко, че са наблегнали най-много на това колко слаб бил Майкъл, вместо да ни разкажат повече за неговата същност и впечатленията си относно концертите и неговите чувства, щом са били в пряк контакт с него (ах, късметлии). Дори бях видяла в Youtube симката му с първото момиче - http://www.youtube.com/watch?v=GfGC0rGal6Q
Инъче не ми се ще да вярвам, че си измислят - би било много глупаво.
Много ме грабна поста за Е.Т... Майкъл наистина обичаше този филм. Аз също като малка обичах да го гледам, спомням си като го даваха често по ТВ.

Честит Рожден Ден на Moon Walk  и на всички рожденници. Пожелавам им много здраве, щастие и любов от все сърце. Simple Smile Бъдете щастливи и радвайте с усмивка семействата си. Изкарайте си по-възможно най-страхотния начин за вас.   bouquet

П.С: Хора, не спирайте да бъдете толкова мили, всеотдайни и страхотни всички... Радвам се, че ви има. Вас и темата, която ми дава толкова много.  newsm53

# 654
# 655

Не е истина!... Тъкмо отделих малко време да поплача на песента "You are not alone" и точно, когато започна припева видях тази снимка с това послание... Почувствах се невероятно. Точно на време си я изпратила. Благодаря ти МНОГО.

# 656
Тъкмо си решавам задачите по английски и попадам на следното изречение: I went to a university with a man whose name was Michael Jackson!
Е, това не е ли съдба  Laughing Laughing Laughing

# 657
Съжалявам за поредния отговор... само да кажа на liliyyy, че аз коментирах клипа й на англииски в Youtube... Аз съм 92healtheworld и нека тук ти благодаря, че ме добави към приятели. Wink Хех..

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 21:30 от LoveMJ

# 658
liliyyy  Hug
LoveMJ,Фльор, няма нищо случайно Heart Eyes

Вижте какво гледам сега:
17 части е Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=XiDY7-a5Wpo
http://www.youtube.com/watch?v=Fbss7_qObXU&feature=related
останалите са вдясно Peace

спирам за днес,че се уляхooooh!

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 22:00 от bella_

# 659
Много ми е сладък с това потниче с панделката. Simple Smile  Момичета ,да ви питам какво стана с книжката. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт