Отговори
# 480
Или понеже не плюя подобаващо Брук ...
Ах, значи щом се казва истината за Шаври - ... каква е , що е ... туй е плюене  newsm78
Не знаех  ooooh!

Абе тая Донка , един път ли се вижда Убава, друг път ... лелееей  Shocked , коня пасти да яде (що ли го обиждам горкото животинче  Thinking )
Една такваз оглозгана...

Почти на кантар са. Само дето на Брук знаем всичките, а на Тейлър има една част неизвестни бройки мъже. ...

Е, и на Брук не ги знаем всичките , като се има в предвид как бързо саЙ Флюбва , милинката тя, горкинката ,  ще да има още някой овършан клан , преди Форестърови  Whistling

# 481
  • На един клон
Важното е, че бързо се  ре-влюбва.Демек по скорост Брукасита никой не моЖ я надмина,хахаха.

# 482
Или понеже не плюя подобаващо Брук ...
Ах, значи щом се казва истината за Шаври - ... каква е , що е ... туй е плюене  newsm78
Не знаех  ooooh!

Абе тая Донка , един път ли се вижда Убава, друг път ... лелееей  Shocked , коня пасти да яде (що ли го обиждам горкото животинче  Thinking )
Една такваз оглозгана...

Почти на кантар са. Само дето на Брук знаем всичките, а на Тейлър има една част неизвестни бройки мъже. ...

Е, и на Брук не ги знаем всичките , като се има в предвид как бързо саЙ Флюбва , милинката тя, горкинката ,  ще да има още някой овършан клан , преди Форестърови  Whistling

А ,Джинджи, не са знай сега  newsm78, първо не са го давали, не сме го видели  Mr. Green Второ, тя не си е признала /но кога ли го е правела/, трябва съвсем да е опрял ножа до кокала  или някое дете да не си знае бащата, че да  се направи тест за бащинство  Mr. Green Но и това не се знае, защото клана може да се окаже, че всъщност са два и повече, колко му е, за 20 годиини всичко е възможно  hahaha  Та от тази гледна точка ме пишете симпатизантка на Брук, защото не плюя по Тейлър. Отговарям на необходимите условия  Peace

# 483
  • На един клон
Но в тая Дона,да сменя  темата,има наистина нещо много сбъркано...
Като в лицето на оня пластичен хирург от пълна промяна,ако се сещате...Нещо адски  изпънато и оцъклено в скулите,и в носа-абе разконцентрирана физиономия.

# 484
  • Разпиляна във въображението
Все повече се убеждавам, че изобщо не чете и не искате да разбере пишещите от другата страна. Става ми смешно и жалко.

# 485
Ааа какво точно е казала Джуклата за този неяен брой непознати мъже с които е спала,Лана,кажи ми Crazy
Освен това Ненннннна,откъде знаеш,че Мумията не е спала с арабина или само предполагаш,което е коренно различно Naughty
Той не я е държал за нищо там.Плащала си е като е подпирала тавана с крака,ако мога така да се изкажа,както си плаща всяка жена,която е под един покрив с богаташ Naughty

Ауу Фена, за теб любоФ няма ли  Crazy Или всяка що е с богаташ си плаща с крака, опрени на тавана  Laughing
Може просто да го подпира да не падне  Heart Eyes
Лана, права си, че много добро оправдание беше с грешката на преводача, жалко, че не мина  Mr. Green
Ама щом си изкарала текста черно на бяло, грешката с преводача не фърФи  Rolling Eyes
Така: аз обаче няма да се уморя да повтарям, че според мен ако кака Тейлър беше спала с повече непознати мъже от дедо Стив, щяха да ги дадат, а не да чакат някой наблюдателен като Лана да се хване за множественото число  Thinking
Тъй де, не могат да разчитат, че средностатистическата домакиня, за която е предназначен сериала, докат върти манджите на котлона и шие чорапите на мъжа си, ще схване видиш ли, че трябва да се замисли над множественото число  Crazy
Толкоз дълбок замисъл нещо не ми се вярва да има  Whistling
Джинджи, къде си бе душа, виж какъв купон изтърва  Hug
Недей да забягваш повече, че постовете ти много ме развеселяват (и понеже онази вечер една мома се засегна, че казах, развеселяват - да знайш, че туй не е кат обида замислено, щот не съм писала, че ме разсмиват, а развеселяват  Wink
Кукимявка, това с разконцентрираната физиономия едва ме сдържа да не събудя мъжо и детето от смях, много точно казано  rotfImbo

# 486
  • София
Все повече се убеждавам, че изобщо не чете и не искате да разбере пишещите от другата страна. Става ми смешно и жалко.
За съжаление, май и аз клоня към това заключение...но още не се отказвам...поне засега  Crazy

Така: аз обаче няма да се уморя да повтарям, че според мен ако кака Тейлър беше спала с повече непознати мъже от дедо Стив, щяха да ги дадат, а не да чакат някой наблюдателен като Лана да се хване за множественото число  Thinking
Тъй де, не могат да разчитат, че средностатистическата домакиня, за която е предназначен сериала, докат върти манджите на котлона и шие чорапите на мъжа си, ще схване видиш ли, че трябва да се замисли над множественото число  Crazy
Толкоз дълбок замисъл нещо не ми се вярва да има  Whistling

Че кое му е дълбокото - на средностатистичеката домакиня не е нужно да и показват всеки един любовник на напилата се второстепенна героиня - все пак дедо Стив е част от пейзажа...няма смисъл да показват разни подпийнали мъжове по баровете..все пак на няколко пъти видяхме докъде го докарва кака Джуки като си пийне - я с Хектор се натиска, я с Ник, я с дедо Стив зноен секс прави...и това в ранните фази на пиенето - представям си като пийне по-сериозно какво прави - ама то не е нужно, тя си каза...харесва ви, не ви харесва - ФАКТ!

# 487
Лана,мерси за мега изчерпателния отговор,придружен с превод,че и източник  bouquet   bouquet
А сега ако ми кажеш и кога го е казала това  bouquet
И един въпрос-след това която е казала Маската още ли мислиш,че не е курва Crazy И в случай че не е,ще ми дадеш ли пример кога една жена става курва в твоите очи Crazy
Ненннннннна,тогава ще се поправя.Всяка бедна или граничеща с беднотията жена,която се е хванала с богат мъж си плаща по начин че подпира тавана с краката си Crazy Защото ако тя си е родена в богато семейство би могла да се омъжи и за беден мъж или поне с по-малки средства от нейните теоретично погледнато,ако нямаш нищо против Crazy
И не ми спорете,че Пияницата не била спала с арабина.Спала е и доста други работи е въртяла даже Crazy Той затова и я е взел да я лекува,когато тя у беше пукнала.Защо мислите го направи Naughty Защото оназ е включила в действие палавите си крачка Naughty И не само крачката,но и устните Naughty Защо мислите,че след като се завърна,имаше такива надути Джуки Crazy  Crazy Ползувала ги е по някои места на арабина Crazy Още в първите серии на филма като я видях ми стана ясно,че в нея дреме една потенциална курва и тя си го показа Crazy Курвата си е курва цял живот Crazy

# 488

Че кое му е дълбокото - на средностатистичеката домакиня не е нужно да и показват всеки един любовник на напилата се второстепенна героиня - все пак дедо Стив е част от пейзажа...няма смисъл да показват разни подпийнали мъжове по баровете..все пак на няколко пъти видяхме докъде го докарва кака Джуки като си пийне - я с Хектор се натиска, я с Ник, я с дедо Стив зноен секс прави...и това в ранните фази на пиенето - представям си като пийне по-сериозно какво прави - ама то не е нужно, тя си каза...харесва ви, не ви харесва - ФАКТ!

Аа, не съм съгласна, с дедо Стив прави секс на съвсем трезва глава, така че тук въздействието на алкохола отпада  Peace
А за непознатите мъже, можеха поне да загатнат по някакъв начин сценаристите или поне в някой бар да я дадат да се задява с местните каубои. Но така от нищото и да се вържем на думите й не става  Mr. Green

# 489
Курвата си е курва цял живот Crazy

Да ,така е ... Брук цял живот тъй го живее ...  от едно легло, заааааход в друго легло (като добавка братО на мъжО) , сетне захоооооод в Труго легло (като добавка свекърО ) , сетне захоооооод в други ложи  Mr. Green ( като добавка ... другиОТ брат на мъжО) ох ... .... зетчето, ах, сетне другиот зет ...
Много шавлива таз Шавриния бе  Crazy (Колко пъти да кажа,че е Шаври щот много шава, едно време не правехте паралел с шафрантия и не се обиждахте толкосТ ...  ма напоследък , явно сте осъзнали каква е Брукасита всъщност, та ви е обидно туй Шаври и се на шафрантия ви бие  hahaha

Nenna  Hug   bouquet

Аз предлагам Лана да отправи писменнннно запитване до сценариститИ , аджаба с колко мъжове точно е преспала Тейлър задкулисно  Joy Joy
Поименно също така ... ако може  Whistling

# 490
Зори,такъв съм,права си  Crazy
Лана,много ме изкефи тва с второстепенната героиня Crazy
Имам още един въпрос към теб Crazy Когато пишеш тук с усмивка ли пишеш или си много сериозна Crazyро
Ненннннннннна,разбира се,че е второстепенна героиня Naughty
Ти как наричаш някаква курва-натрапница във връзката на Брук и Рич/която е от ония натегачи,които не уважават някой,който е преди теб някъде #2gunfire/която благоволява да се появи 6 години след началото на филма Naughty

# 491
Имам още един въпрос към теб Crazy Когато пишеш тук с усмивка ли пишеш или си много сериозна Crazyро
Ти как наричаш някаква курва-натрапница във връзката на Брук и Рич/която е от ония натегачи,които не уважават някой,който е преди теб някъде #2gunfire/която благоволява да се появи 6 години след началото на филма Naughty

Фена, тва да не е опашка за хляб, че да се редят?

# 492
Точнo чe ne e опашка за хляб,а нещо много по-сериозно,каквато е една връзка Naughty
И когато имаме една връзка е хубаво да изчакаме да си приключи от самосебе си а не няква натегачка да ти диша във врата за издънки или да си вири крачката на мъжа Naughty
Аз имах въпрос навремето към отбора на Джуклата и никой не ми отговори Naughty
Какво ще ви е мнението за една жена,която не се съобразява,че си имате мъж от няколко години и изобщо на нея не й дреме отколко години сте заедно и започва да ви гледа с микроскоп къде ще направите грешка,за да рапортува на 69 души и която само се гъзурчи на мъжа ви,но въпреки всичко това се прави на светица??????????!!!!!!!!!! Naughty Е те тва е баш курва Naughty

# 493
 Popcorn
Интересна дискусия...Безброй пъти дъвкана, предъвквана, но все така актуална явно....
Така и не дадохте бройка, след която според вас една жена става ...... в чуждите  очи Thinking

# 494

Фена, Н-тата може ли малко да им намаалиш бройката, че много бодат очите, а ще имам нужда от тях да гледам поредния заход на Бруклата  Joy

А как наричаш тая натрапница Дона ,дето след толкоз години в изгнание се появи във филма да ни разваля яденето, че и Ричко на сестра си да присвои, а скоро и свекъра й - бившия й мъж   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт