Отговори
# 465
Нали щяхте да й мислите прякор? Нещо замря работата  Laughing
Хич не е замряла,ти не четеш ли Naughty "Маската"," Мумията","Мис Фейслифт", "Баба Яга" "Не бях аз"  Crazy Има и други
Ами нали уж се канехте да са остроумни, че да бият Шаври ( hahaha)
От тези само Маската ми се струва сполучливо, ама чак пък остроумно  newsm78
Ама може и аз да бъркам, че целта е да са остроумни де, май да са обидни е достатъчно  Rolling Eyes

Че то понеже "Шаври" е върха на остроумието...и хич не е обидно...
Явно никой не проявява интерес към подобни занимания...що не и измислиш ти прякор  Wink

Айде,аз отивам да правя торта...не пишете фермани,че после трябва да се четат.....  
Дано при вас деня е усмихнат,тук е толкова мрачно........  

Краси, после и снимков материал пусни /Нена да ме извини, че е на диета/   bouquet

Да не сме се преместили в Готварския?   Crazy

На мен Шаври ми звучи остроумно пък, именно защото не просто е взета грозната дума шаврантия, а е модифицирана, така че ад не звучи грозно, а шеговито (поне на мен така ми звучи)  Crossing Arms
Освен това, не аз имах напъни за конкурс за прякор на Тейлър, а Брукините фенове. И понже нещо хич не бяха оригинални прякорите, замлъкнаха и не отвориха повече дума. Та за това напомням  Mr. Green
Лана, точно ти ли питаш дали не сме се преместили в готварския  Shocked

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 12:38 от Nenna

# 466
Обикновено пожарче, от тия, дето Хекторчо ги гаси Laughing

Ще ми се, но не искам. Mr. Green

# 467
  • София
Лана, точно ти ли питаш дали не сме се преместили в готварсия  Shocked
Да, точно аз питам - мисля че е най-подходящо!
Ей, ама хич не разбирате от шеги...чак да му стане тъжно на човек... Tired
(И само да уточня, че тортата, която пуснах си беше във връзка с филма, по-точно с актьорския състав...).

BF, аз съм жена - не харесвам жените да бъдат наричани с подобни думи - сигурно ми се е случвало да ползвам някои от тях някога, но като цяло не ме кефи.

# 468
И като си жена защо трябва винаги да се чувствуваш лично засегната,когато се говри за друга жена newsm78
Освен това какво лошо има нещата да се наричат с истинските имена Naughty

# 469
Лана, точно ти ли питаш дали не сме се преместили в готварсия  Shocked
Да, точно аз питам - мисля че е най-подходящо!
Ей, ама хич не разбирате от шеги...чак да му стане тъжно на човек... Tired
(И само да уточня, че тортата, която пуснах си беше във връзка с филма, по-точно с актьорския състав...).

Лана, ами вземи сложи някое междуметие или ухилка някакава, да ни подсетиш да се смеем  Heart Eyes
Така написано не се усетих, че трябва да е майтап, което не значи, че проблемът е в теб, може русата ми главица да е виновна, виж при Брук до какво води  Laughing
Фенче, дай тогава да си говорим с истинските имена: Тейлър е спала ДО СЕГА с 3-ма мъже от сериала. А Брукито с колко?
Дай сега да си поговорим коя каква е  Mr. Green

# 470
  • София
Не се чувствам лично засегната, но не ми е приятно...пък и съм казвала някой от нещата, които мисля за Джуки, така че си ги наричам с истинските имена
Всъщност повече не ми харесва, това че една героиня е такава, а друга - различна, макар и вършеща същите неща...Ей това е, което ме изумява.
А че всичките (мъже, жени) са с лек морал - спор няма, но ако не бяха - нямаше и да има какво да гледаме!

Да не сме се преместили в Готварския?   Crazy

Сложила съм...по-безумен от този емотикон не измислих за да "илюстрирам" мисълта си...

Nenna, не са ти верни сметките за мъжете, с които е спала Т - ние знаем за 4 + неясния брой непознати (разбира се само досега). Но не знаем нищо за житието и преди да се появи в сериала, макар и да имаше една загатната връзка (Грант), но разбира се за това не знаем, така че не го коментираме.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 13:07 от Lana

# 471
То вярно математиката не е най-силната ми част, ама ...  newsm78
Рич, Джеймс и дедо Стив. За тях се сещам. Хекторито и ракът Омар не ги огря слънцето.
Неясният брой непознати не Фърфи много, без грам основание е тази забележка  Crossing Arms
Кой пропускам  Rolling Eyes

# 472
  • София
Айде де, защо да не върви - не съм го казала аз, Тейлър си го каза. Или фактът, че не уточни колко са е проблемът? Или проблемът е, че са непознати, или че е нямало чувства замесени?

# 473
Цитат
Да не сме се преместили в Готварския?

Не сме излизали от там  Mr. Green

# 474
Ааа какво точно е казала Джуклата за този неяен брой непознати мъже с които е спала,Лана,кажи ми Crazy
Освен това Ненннннна,откъде знаеш,че Мумията не е спала с арабина или само предполагаш,което е коренно различно Naughty
Той не я е държал за нищо там.Плащала си е като е подпирала тавана с крака,ако мога така да се изкажа,както си плаща всяка жена,която е под един покрив с богаташ Naughty

# 475
Айде де, защо да не върви - не съм го казала аз, Тейлър си го каза. Или фактът, че не уточни колко са е проблемът? Или проблемът е, че са непознати, или че е нямало чувства замесени?

Ама ти вярно си настояваш на това и си го повтаряш като развален грамофон  Crazy
Първо: може да е грешка в превода като при сина на Торн
Второ: щом не са го давали, значи не е станало, и това не е просто ядене с децата, а важна случка, която щяха да дадат ако имаше нещо вярно в нея
Трето: мисля, че точно вчера ти дадох много логичен отговор, защо на сбирката Т няма как да е говорила за живота си преди алкохолизма
Четвърто: отивам на разходка, чао от мен  Joy

# 476
  • София
Ааа какво точно е казала Джуклата за този неяен брой непознати мъже с които е спала,Лана,кажи ми Crazy
Освен това Ненннннна,откъде знаеш,че Мумията не е спала с арабина или само предполагаш,което е коренно различно Naughty
Той не я е държал за нищо там.Плащала си е като е подпирала тавана с крака,ако мога така да се изкажа,както си плаща всяка жена,която е под един покрив с богаташ Naughty

Дали е спала или не са само предположения - понеже първият път не беше, приемаме, че и вторият е било така  Crazy

Ето какво каза:"The way I've been behaving -- I've been drinking. I've been lying to my friends and my family. I've been sleeping with men I don't even know. I don't even know what happened. I don't even recognize myself anymore."
Знам, че не си по английския, затова: "Начинът, по който се държах - аз пиех. Лъжех приятлите и семейстовото си. Спях с мъже, който дори не познавам. Аз дори не знам какво стана. Вече дори не се познавам/разпознавам."

Източник: http://tvmegasite.net/day/bb/transcripts/older/2006/bb-trans-08-02-06.shtml

Ама ти вярно си настояваш на това и си го повтаряш като развален грамофон  Crazy
Първо: може да е грешка в превода като при сина на Торн
Второ: щом не са го давали, значи не е станало, и това не е просто ядене с децата, а важна случка, която щяха да дадат ако имаше нещо вярно в нея
Трето: мисля, че точно вчера ти дадох много логичен отговор, защо на сбирката Т няма как да е говорила за живота си преди алкохолизма
Четвърто: отивам на разходка, чао от мен  Joy

Мисля че горното отговаря по всички точки.
Първо: не е грешка в превода (ей много удобно извинение  Crazy)
Второ: щом не са го давали, но героинята го казва - значи е станало! Щом не са давали, че Брук е лоша майка на Бриджит и Рик (а точно обратното), но след години го казва, го приемаме за факт - но думите на Тейлър са просто грешка в превода..няма друг начин  Wink
Трето: тя не говори за преди, а за по време на алкохолизма
Четвърто: Приятна разходка!

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 13:44 от Lana

# 477
Че то понеже "Шаври" е върха на остроумието...и хич не е обидно...

Ето това ме изумлява, как Шаври се приема за шеговито обръщение, а не за обидно ooooh!

Мис, няма съжалявам тука, намираш си пепел, посипваш си  главата и след това даваш снимков материал. След двуседмичен срок евентуално може да ти бъде простено. Евентуално само Laughing

Ето, понеже съм добричка, ти осигурявам и пепел Flutter

Нали държите на подробностите и ме поправяте за 2-годишната тема, а то съм си била съвсем точна  Crazy Даже няколко дни аванс съм дала  Joy

Кой беше споменал в темата ,че Фейри била фенка на Тейлър?  newsm78 Затова и искам да те попитам , Fairy, ти на кого симпатизираш?

# 478
  • Разпиляна във въображението

Фенче, дай тогава да си говорим с истинските имена: Тейлър е спала ДО СЕГА с 3-ма мъже от сериала. А Брукито с колко?
Дай сега да си поговорим коя каква е  Mr. Green

Почти на кантар са. Само дето на Брук знаем всичките, а на Тейлър има една част неизвестни бройки мъже. Пиша "брайки" защото за нея са просто такива, с които иска да спи за една нощ.

# 479

Кой беше споменал в темата ,че Фейри била фенка на Тейлър?  newsm78 Затова и искам да те попитам , Fairy, ти на кого симпатизираш?

Какво, трябва да го потвърдя лично, за да стане реалност ли? Или понеже не плюя подобаващо Брук, та не съм достойна фенка на Тейлър? Laughing

Ето, моля да се запише в протоколите - симпатизирам на Тейлър. Благодаря за вниманието bowuu Laughing

Общи условия

Активация на акаунт