Отговори
# 30
  • Разпиляна във въображението
Марси, казвай бе.

Моето предложение - Тейлър. Найстина ли? О, мила, толкова съжалявам. Толкова съжалявам, че не бях до теб за да видя, че си толкова зависима от алкохола. Разбирам те, скъпа. Ти си мислила, че Фийби е в опасност. Знам, скъпа, знам. Поплачи си.
(така и така си виновна, че детето е без майка. Защо не заемеш мястото й?)

# 31
Казвай, Марси,  може и в бяло! Цялата съм в слух /очи/.  bouquet

Мириел,  Joy Joy

# 32
Добро утро! Мис Арк,  bouquet за темата , заглавието и анкетата.
Мириел,   bouquet с настроение ми започва деня.
Последната серийка не ми беше интересна.

# 33

Ти се смееш, но докато го писах гласът на Стефани ме водеше Peace

# 34
Звездите ти го говорят... Joy Joy Спирам, че много смях не е на добре. fingerscrossed

# 35
 Peace Запис .

# 36
  • somewhere near the sea
Марси, казвай бе.

Моето предложение - Тейлър. Найстина ли? О, мила, толкова съжалявам. Толкова съжалявам, че не бях до теб за да видя, че си толкова зависима от алкохола. Разбирам те, скъпа. Ти си мислила, че Фийби е в опасност. Знам, скъпа, знам. Поплачи си.
newsm10 newsm47 Няма какво да казвам повече - Мириел е уцелила на  100% Joy
 Тейълър признава първо на Стефани. Тя като вижда, че Торн и Александра се чувстват много добре край нея, детето я приема, наистина я кани в семайството. Малко по-късно Торн наистина й предлага брак.
Голем смех. Първо свекървата прави предложенията в това фемили. Joy

# 37
Мириел, ще ме умориш Joy

На мен ми е по-интересно как ще реагира Торн. Това е баси гадното, таман да се ожениш за някоя и тя небрежно - О, скъпи, забравих да спомена, че убих жена ти. Rolling Eyes

# 38
Марси, сериозно ли бе Shocked Ама наистина Shocked Хора, работата не е на добре, наистина. Вече съм зомбирана от тоз филм ooooh!

# 39
Марси, казвай бе.

newsm10 newsm47 Няма какво да казвам повече - Мириел е уцелила на  100% Joy
 Тейълър признава първо на Стефани. Тя като вижда, че Торн и Александра се чувстват много добре край нея, детето я приема, наистина я кани в семайството. Малко по-късно Торн наистина й предлага брак.
Голем смех. Първо свекървата прави предложенията в това фемили. Joy

Този филм трябва да се казва "Дързост и мерзост".... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Мириел, излезе ли от образ вече? Joy  Hug

Според мен Торн ще побеснее, ще счупи нещо, ще тръшне една- две врати и накрая ще каже на Тейлър, че не иска да я вижда повече. Пък тя ще му реве колко съжалява, че не му е казала по- рано...Ще го дърпа за ръкавите и заедно ще обикалят диванчетата. Той най- вероятно ще се подпира и на камината с лакът... Crazy

Такава картина  се появи главата ми..Joy Joy

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 09:00 от мис арк

# 40
  • София
Понеже вече сте погледнали в кристалното кълбо (няма да си приписвам кредит, за сайта от който Марси черпи инфо Wink) да си кажа и аз...че ме тормози. Хубаво Стефчето ще си затрае за делата на Джуки (почти същото, когато си затрая и за Джеймс едно време - да защити  на Джуки/паметта ́и, а не сина си), но това което не мога да разбера е, как ще бъде не само съгласна, ами и ще подкрепя Тейлър да има връзката с Торн - та не беше ли най-ужасното нещо да спиш с брата на бившия си мъж  Shocked

# 41
Мис, какво да ти кажа мила. Задължително трябва да изляза от образ.

Марси, ама ти не си се шегувала, че съм познала. Тази Стефани е .......................... жената Whistling
Кака е възможно, как е възможно да напъха................................. на Дарла в ............................ сина си ooooh! Лелеееееееее. Да и .............................

Лана, не е ужасно да спиш с брата на мъжа си, защото първо по невнимание си убила жена му. Т.е. тя вече не съществува. и така - мъжът е свободен. Друго си е да си разведена, той да е разведен, но жена му да е жива - това е голям грях.

# 42
но това което не мога да разбера е, как ще бъде не само съгласна, ами и ще подкрепя Тейлър да има връзката с Торн - та не беше ли най-ужасното нещо да спиш с брата на бившия си мъж  Shocked

Баба Стефи е вече жена на възраст. Отдавна е забравила, че
а) Тейлър е била с Рич
б)да спиш с брата на бившия си мъж е ужасно

Разбира се, Брук й действа много благотворно и ако случайно тя реши да го направи горното, Стефи скоропостижно ще си възвърне паметта. Laughing

# 43
Това вашето кълбо хич не ми се нрави, да ви кажа... Naughty

Шегата настрана...

Стефка.  smile3544 ..нали се скараха с Тейлър заради 2% от ФК? Сега пак ли ще я защитава? Отново?   newsm09

Ако на мястото на Тейлър беше Брук, Стефана щеше да каже "Ти нарочно блъсна жена му, за да можеш да го утешаваш и да се напъхаш в леглото му!!!" Joy

Защита   bouquet

# 44
Стефка.  smile3544 ..нали се скараха с Тейлър заради 2% от ФК? Сега пак ли ще я защитава? Отново?   newsm09

Тя е любимата и снаха и ще иска да си я задържи. Все пак тя е послушна. Я виж Брук какъв нож и заби в гърба. То и Тейлър й го заби, но според Стефани това е чикиика, а това на Брук е самурайски меч или турски ятаган.

Общи условия

Активация на акаунт