Отговори
# 75
Именно. Смъртта на близък човек те кара да искаш да се почувстваш жив. Това е обяснението ми за онзи сех  в леярната.
Но нашите сценаристи само хвърлят сериите без обяснения като нашите. Hug(

Не мога да публикувам... Crazy

# 76
  • somewhere near the sea
Траур- мраур..пък пак се измятаха Данте и Бриджитката...  luvbed Crazy
От кого ли се е научила да прави така newsm78 Joy Joy

# 77
Траур- мраур..пък пак се измятаха Данте и Бриджитката...  luvbed Crazy
От мама Брук явно... Joy  гена си е ген...

# 78
Добро утро  Hug
Така си и знаех, че ще ми се падне Брук  Whistling
Сега пък Бриджит можела винаги да отиде при леля си Дарла за съвет  ooooh!
Как един единствен път не го дадоха този момент, хич не си спомням да са били избощо близки някога. Сега Дарла като умря най-голямата светица я изкараха  Crossing Arms
тая Дона много нагла, не стига, че я нямаше десетина години, ами още от първата минута взе да се меси без Брук да я е питала  Naughty
Къде беше през всичките години? Не си спомням да са я споменавали, че се е загрижила как е сестра й  newsm78
Вчера сте говорили, че Тейлър нямала приятелки... И се замислих - ами Брук да не би да има, или Стефани  newsm78
Просто сценаристите са се засилили да правят глобални интриги и нямат време за незначителни неща като някоя-друга приятелка. Сега ще кажете за Мегън: голяма приятелка, няма що! Щом се съюзява с Масимо зад гърба й, пък било то и за нейно добро (ама това, че е за нейно добро как го решиха, без да я питат  newsm78)

# 79
  • На един клон

Дъщеря на майката си...   ooooh!

# 80
Помня как Бриджит, всички / особено Стефани и Масимо / я оприличаваха на Тейлър , не на Брук!

# 81
  • София
Брей, не беше ли мама Брук, дето отказа на Ридж секс, като се "гътна" Фелиша?  newsm78
Пък аз си спомням "голямата саможертва" на Тейлър като "умираха" Джеймс...

Помня как Бриджит, всички / особено Стефани и Масимо / я оприличаваха на Тейлър , не на Брук!
Това беше, когато споменатите бяха в засилен брук-хейтърски mode, дори и самата Бриджит...даже тя мислеше, за Т като за свой модел за подражание - хубаво е, че и тя се осъзна след като докторицата се сурна леко от пиедестала...

# 82
Ооо,в грешка си!Има и още как!Шийла простреля Тейлър точно по вина на Брук,която точно тогава реши да се появи в стаята.Шийла се стресна и ги изпозастреля.Та тогава Тейлър умря.И Рич много страда между другото.А Брукасита побърза да го "утеши".
Та и по вина на Брук е ставал НЕЩАСТЕН ИНЦИДЕНТ.И е имало смъртен случай./това ,че Тейлър оживя,..../
Та ето ви ги и двете ...и двете причина за инцидент със смъртен случай.
/Кой знае,може и Дарла да оцелее и да си иска семейството...   Joy   /

Стига бе...този "инцидент" е толкова по вина на Брук, колкото и катастрофата на Мейси  Crazy
За прострелването е виновна само и единствено Шийла, само дето се оказа, че смъртен случай НЯМА. Да не говорим, че както Дарла беше изкарана виновна за смъртта си  Shocked - много лесно мога да изкарам Тейлър виновна за нейната "смърт" - само дето тя не умира Joy. Но това е най-малкото глупаво - имаше си човек с пистолет, той стреля - той е виновен!
Това че Брук се появи, без да знае, че Шийла е там е почти същото както Тейлър налетя на Дарла - само че Тейлър караше пила (да не кажа пияна  Twisted Evil). Дори да приемем, че нямаше начин да се избегне инцидента, който и да караше  - Тейлър пак е виновна за каране пила и с ограничена книжка, а в момента и се укрива от закона...

мис, искаш ли да изровя някоя хубава снимка на СФ?

Този случай е толкова по вина на Брук, колкото и катастрофата по вина на Тейлър. Всеки, който беше влязъл в стаята щеше да е виновен, в случая това е Брук. Идентичен е случая и с Дарла - който и да беше минал тогава по  магистралата, когато тя изскочи на платното, щеше да е виновен - в случая това беше Тейлър  Peace Но друго си е да изопачаваме ситуациите, както  ни е изгодно  Mr. Green Разликата е тази,че пистолета държеше ШИЙЛА, но косвена вина има Брук  Peace

# 83
  • София
Косвена вина може и да има Брук, но тейлър си има съвсем пряка!
Това е пълна  Crazy - по тая логика и Тейлър си е виновна, че въобще влезе, вместо да извика полиция...точно както Дарла...

# 84

Защо предпочитате да наричате една обикновена човешка постъпка, присъща на повечето хора - ген, научено от майка и т.н.?  newsm78
Всъщност няма смисъл да питам, обичате да плюете Брук  Crazy  Съмнително удоволствие...

# 85
  • somewhere near the sea
То си беше шега, ти защо се връзваш Party Обикновено така се казва...И къде виждаш оплюване? Да не би отношението към другата героиня да е възхвала?

# 86
Лелей,  ако на всяко любовно обяснение на някой заблуден фен на "общата" пишехме заглавия на теми ... hahaha
Днес щяхме да имаме добра хронология на чувствата на баа Брук  Crazy
За анкетката - не е виновна Тейлър  Peace

Фенски, като цитираш разни постчета , не така избирателно ако обичаш  Mr. Green
Започвам да си променям мнението за любимката ти Дона - готина мацка. Та на фона на Дона , Брук е като ... ошав  Whistling
Сигур затова преди време сестрите на Брук бяха грозноватички ... да изпъква повечко едната от тях  Crazy

Joy Joy  Joy Joy

# 87
Абе, Арки, как го направи тоя номер да си махнеш поста, дето беше тук ?  newsm78

# 88
Вдясно до "редактирай" има бутон  Sunglasses

Изтрих, защото чак като ти отговорих разбрах какво всъщност искаш да кажеш.   bouquet

Мириел, казвала ли съм ти, че подписът ти е страхотен? Ако не съм- сега го казвам... Hug

Я да питам аз...Откога датират чувствата на Дона към Рич? Сега се зараждат или са късно осъзнати?  Щото тя вчера направи много странна физиономия, когато подслушваше Брук- Рич разговора. Thinking

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 13:26 от мис арк

# 89
Аз се смея на това как Дона и Фийби дойдоха вчера, а вече с в час с всичко станало в последните месеци. И всяка втора реплика е "Когато ми каза по телефона" или "Еди-кой си ми разказа". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт