Отговори
# 60

Ако на мястото на Тейлър беше Брук, Стефана щеше да каже "Ти нарочно блъсна жена му, за да можеш да го утешаваш и да се напъхаш в леглото му!!!" Joy

И май-май щеше да е вярно...Всички знаем,че Брук е способна на всичко,когато реши да се докопа до някой мъж.Особено ако е от семейство Форестър.      Mr. Green  

Мда, само дето няма мъртви съпруги по нейна вина  Mr. Green
Май-май ти се иска  Crazy
Ооо,в грешка си!Има и още как!Шийла простреля Тейлър точно по вина на Брук,която точно тогава реши да се появи в стаята.Шийла се стресна и ги изпозастреля.Та тогава Тейлър умря.И Рич много страда между другото.А Брукасита побърза да го "утеши".
Та и по вина на Брук е ставал НЕЩАСТЕН ИНЦИДЕНТ.И е имало смъртен случай./това ,че Тейлър оживя,..../
Та ето ви ги и двете ...и двете причина за инцидент със смъртен случай.
/Кой знае,може и Дарла да оцелее и да си иска семейството...   Joy   /

# 61
Е как може да си толкова чуплива пък ти! Тръгнала наш`та гуми да сменя! И пред коли да скача...Crossing Arms  Joy

rotfImbo Joy

Ммммм, сега ще го направя пак...преди бях Сали  Thinking

Аз преди бях Тейлър, но явно откакто не попипвам чашката съм се изменила до... Сали Laughing

Мис, благодаря ти много за труда, който си направи вместо мен  bouquet

# 62
Кой искаше снимка на СФ в първия пост? Mr. Green

Да пропусна аз толкова важен персонаж...  Как не ме е срам! Crazy

# 63
  • София
Ооо,в грешка си!Има и още как!Шийла простреля Тейлър точно по вина на Брук,която точно тогава реши да се появи в стаята.Шийла се стресна и ги изпозастреля.Та тогава Тейлър умря.И Рич много страда между другото.А Брукасита побърза да го "утеши".
Та и по вина на Брук е ставал НЕЩАСТЕН ИНЦИДЕНТ.И е имало смъртен случай./това ,че Тейлър оживя,..../
/Кой знае,може и Дарла да оцелее и да си иска семейството...   Joy   /

Стига бе...този "инцидент" е толкова по вина на Брук, колкото и катастрофата на Мейси  Crazy
За прострелването е виновна само и единствено Шийла, само дето се оказа, че смъртен случай НЯМА. Да не говорим, че както Дарла беше изкарана виновна за смъртта си  Shocked - много лесно мога да изкарам Тейлър виновна за нейната "смърт" - само дето тя не умира Joy. Но това е най-малкото глупаво - имаше си човек с пистолет, той стреля - той е виновен!
Това че Брук се появи, без да знае, че Шийла е там е почти същото както Тейлър налетя на Дарла - само че Тейлър караше пила (да не кажа пияна  Twisted Evil). Дори да приемем, че нямаше начин да се избегне инцидента, който и да караше  - Тейлър пак е виновна за каране пила и с ограничена книжка, а в момента и се укрива от закона...

мис, искаш ли да изровя някоя хубава снимка на СФ?

# 64
Искам. Grinning

# 65
  • София
Да пуснеш скайп да ти ги метна? Eдната е много подходяща, но е ч/б.

# 66
Мятай ги   bouquet

А такааа...кой се възползва сега да утешава? Mr. Green  smile3560

# 67

Ако Брук беше държала пистолета, а не Шийла или ако Тейлър не беше зад волана, а беше стреснала някой, който да сгази Дарла... да, тогава двата случая щяха да са напълно сравними.
Но май-май не беше така  Thinking

# 68
Нима искате да кажете, че Тейлър- Стабилната и Шийла- Психото са сравними откъм реакции в критични ситуации? Crazy

Траур- мраур..пък пак се измятаха Данте и Бриджитката...  luvbed Crazy

Уау...уау...под стола съм...Дона е просто... newsm09

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 10:44 от мис арк

# 69
Траур- мраур..пък пак се измятаха Данте и Бриджитката...  luvbed Crazy

Това пък откъде го измислихте, че по време на траур не трябва да се прави секс?  Shocked

# 70
 Нали се прави Бриджет на много чувствителна, че направо е съкрушена и смазана /поне така го представят/  и т.н....Леля Дарла, т`ва- онова...и после бум! ела, че ми трябваш,  аморе мио! Crazy

# 71
Според мен срещата със смъртта кара човек да търси близостта на друго човешко същество, няма нищо лошо в това и не е проява на нечувствителност  Confused

# 72
  • somewhere near the sea
И аз сега излязох Дарла: Пиша ви от ...нали се сещате откъде:

"Никой не разбира от женско бельо, колкото мен"- перчи се Ник. Тейлър е при Торн. Дошла е да поговори с Александра за смъртта на майка й. Той е много благодарен.
 Стефани споделя с Фийби, че според нея Тейлър  е изглеждала виновна на погребението. "Познавам вината, когато я видя". Фийби мисли, че Стефани говори за това, че Тейлър е убила Дарла, но Стефани обяснява, че вероятно Тейлър се чувства лоша майка. С присъщата си проницателност Стефани е на милиметри от истината.
Междувременно Тейлър помага на Торн да обясни на Александра смъртта на майка й. Торн е благодарен, пита я дали пак ще дойде ако има нужда. Детето се обажда-иска баща й да попее. "Не съм добър в това"-казва Торн, но все пак изпява песничката на Дарла.(нали бяха поп звезди с Мейси, как не е добър в това?)
Ридж и Дона са в ателието му. Тя му казва, че той и Брук винаги са били образец за нея, затова й е било трудно да си намери сериозна връзка.
Ник предлага  Дона да стане новият модел на „Спалнята на Брук”. Брук пък й дава няколко съвета относно това как да се представи като модел. Не вярва много в успеха й, все пак тя била само келнерка...(а бе тя нали учеше също в колеж, даже ходи на стаж при Бил Спенсър newsm78). Препоръчва й да сложи тялото си във форма. Държи се доста надменно със сестра си.
Въпреки че Дона се пробва по бельо за „Спалнята на Брук”, тя все още моли Брук да не се оттегля, защото е главният модел. Казва й, че трябва да помисли за връщане при Ридж, защото не трябва да се отказва от мечтите си заради Ник.
Брук слиза долу в хола, Дона прави едно дефиле. И двамата стоят с отворени уста. Видяното надхвърля очакванията им. Ник казва, че е сестра й изглежда много добре.  
Бриджит и Данте правят любов с надеждата тя да забременее. "Кога беше цикълът ти"-пита я той. "Не знам"-отговаря доктор Бриджит.
Фелиша довежда Дино на Данте и за пореден път му казва, че иска да бъде с него. "Моето бъдеще е с Бриджит"- отговаря й той. "Знам, че така мислиш, но ще се промениш и ще разбереш кое е семейството за теб"- убедена е Фелиша.
По-късно, докато говорят, идва Бриджит и му казва, че си е направила теста, без да забележи, че Фелиша е там. "Какво?" - бурно реагира тя- бременна ли си? Изглежда доста разярена.
Ник успокоява Брук, че е взела правилно решение да се откаже от  това да бъде модел. На Брук не й е много добре, но се съгласява да го направи. Когато се прегръщат, изглежда тъжна. Дона вижда това.

# 73
Според мен срещата със смъртта кара човек да търси близостта на друго човешко същество, няма нищо лошо в това и не е проява на нечувствителност  Confused

Да, доказано е, че в такива моменти хората много често прибягват до секса, защото той е като антипод на смъртта, носи живот Simple Smile

# 74
  • София
Нали се прави Бриджет на много чувствителна, че направо е съкрушена и смазана /поне така го представят/  и т.н....Леля Дарла, т`ва- онова...и после бум! ела, че ми трябваш,  аморе мио! Crazy

Ти май не знаеш как се действа в този филм при изключителни ситуации - все пак Бриджит беше женена за Ник, а знаем той как "утешава", някой като си замине. И дълги години идолът ́и беше Тейлър - тя пък знаем какви желания изпълнява в смъртоносни ситуации! Сексът лекува!

Общи условия

Активация на акаунт