Отговори
# 45
  • София
но това което не мога да разбера е, как ще бъде не само съгласна, ами и ще подкрепя Тейлър да има връзката с Торн - та не беше ли най-ужасното нещо да спиш с брата на бившия си мъж  Shocked

Баба Стефи е вече жена на възраст. Отдавна е забравила, че
а) Тейлър е била с Рич
б)да спиш с брата на бившия си мъж е ужасно

Разбира се, Брук й действа много благотворно и ако случайно тя реши да го направи горното, Стефи скоропостижно ще си възвърне паметта. Laughing

newsm10

Стефка.  smile3544 ..нали се скараха с Тейлър заради 2% от ФК? Сега пак ли ще я защитава? Отново?   newsm09

Тя е любимата и снаха и ще иска да си я задържи. Все пак тя е послушна. Я виж Брук какъв нож и заби в гърба. То и Тейлър й го заби, но според Стефани това е чикиика, а това на Брук е самурайски меч или турски ятаган.

Joy Joy Joy
Я по-добре не излизай там от каквото си влезла  Wink

# 46

Ако на мястото на Тейлър беше Брук, Стефана щеше да каже "Ти нарочно блъсна жена му, за да можеш да го утешаваш и да се напъхаш в леглото му!!!" Joy

Joy Joy

А ако случайно Брук се беше залюбила с Торн след инцидента, Стефи щеше да каже - Ти нарочно подхвърли бутилките с алкохол на Тейлър и спука гумата на Фийби, та да може Тейлър да бутне Дарла и да се напъхаш в леглото му Laughing

Мис, Стефани и Тейлър се скараха покрай акциите, но те винаги са били приятелки, не подценявайте приятелството.  Naughty Когато обичаш някого, си готов да му прощаваш, да го разбираш и да го подкрепяш и в най-абсурдни ситуации.

Сега ако може пак да погледнете в кристалното кълбо и да ми кажете как реагира Торн, моля Grinning

# 47
Мириел, започваш да ме притесняваш...Я си направи пак онзи тест от преди време... Tired
 Joy

Феъри, приятелки, приятелки...ама Тейлър каза на Стефка, че ́и била завиждала за това, че може да  прави сех с Ричко...Такова нещо на приятелка казва ли се? Че и шамари имаше.. smile3506
Ах, колко удобна амнезия...Искам и аз така! Crossing Arms

# 48
  • София
Ах, колко удобна амнезия...Искам и аз така! Crossing Arms
Внимавай какво си пожелаваш  Crazy

Те са такива приятелки, че здраво се ползват една друга за постигане на целите си - като признавам, Стефани се проявява като по-голяма прителка на Тейлър, отколкото обратното.

# 49

Ако на мястото на Тейлър беше Брук, Стефана щеше да каже "Ти нарочно блъсна жена му, за да можеш да го утешаваш и да се напъхаш в леглото му!!!" Joy

И май-май щеше да е вярно...Всички знаем,че Брук е способна на всичко,когато реши да се докопа до някой мъж.Особено ако е от семейство Форестър.      Mr. Green   

# 50
Мис, Стефани и Тейлър се скараха покрай акциите, но те винаги са били приятелки, не подценявайте приятелството.  Naughty Когато обичаш някого, си готов да му прощаваш, да го разбираш и да го подкрепяш и в най-абсурдни ситуации.

Няма вечни приятелства, има вечни интереси  Naughty
И при Тейлър и Стефка е така  hahaha

Мириел, благодаря за доброто настроение тази сутрин   bouquet Няколко пъти се връщах да чета за Стефка, а после и за чекииката и ятагана  Joy Joy Joy

И май-май щеше да е вярно...Всички знаем,че Брук е способна на всичко,когато реши да се докопа до някой мъж.Особено ако е от семейство Форестър.      Mr. Green   

Всичко? Доста крайно мнение...  Shocked

# 51
  • София

Мда, само дето няма мъртви съпруги по нейна вина  Mr. Green
Май-май ти се иска  Crazy

# 52
  • В средата на времето
Шефе, разчисти си кутията Grinning Hug

# 53
  • Разпиляна във въображението
Тя е любимата и снаха и ще иска да си я задържи. Все пак тя е послушна. Я виж Брук какъв нож и заби в гърба. То и Тейлър й го заби, но според Стефани това е чикиика, а това на Брук е самурайски меч или турски ятаган.
Joy Joy Joy Я по-добре не излизай там от каквото си влезла  Wink

Добре де, какво пак съм направила.

Мириел, започваш да ме притесняваш...Я си направи пак онзи тест от преди време... Tired
 Joy

Не ви ли е забавно? Cry  Кой е този тест?

Мириел, благодаря за доброто настроение тази сутрин   bouquet Няколко пъти се връщах да чета за Стефка, а после и за чекииката и ятагана  Joy Joy Joy

чикийка бе, другото е ......

Красимира, Брук никога няма да прибегне до такова нещо. Те жените сами си умират и завещават Рич, Торн и т.н. на Брук. Те знаят, че тя е най-доброто за всеки мъж... За всеки нормален мъж Peace

# 54
  • София
Joy Joy Joy Я по-добре не излизай там от каквото си влезла  Wink

Добре де, какво пак съм направила.

Joy

Не ви ли е забавно? Cry  Кой е този тест?

Мириел, благодаря за доброто настроение тази сутрин   bouquet Няколко пъти се връщах да чета за Стефка, а после и за чекииката и ятагана  Joy Joy Joy

чикийка бе, другото е ......

Супер си..продължавай само така!

# 55
Шефе, разчисти си кутията Grinning Hug

Уф, пак ли? Сърце не ми дава. Ще ти направя мъничко местенце. Hug
И ако още веднъж ме наречеш така... newsm66

Мириел, разбира се, че ни е забавно!! smile3521 Тестът е в една от старите теми. Правиш го и разбираш кой от героите си...Аз преди седмица все още бях Брук  Joy ...Но в теб май се крие една Стефка... Joy Joy

# 56
Мис, сега ако бъдеш и така добра да го изнамериш самия тест за мързелите като мен, цена няма да имаш Grinning

# 57
  • Разпиляна във въображението
Ооо, сещам се. Бях Дарла. Значи вече съм мъртва. Съжалявам момичета, вече не ми е писано да споделям гениалните си мисли в темата. Казвам ви "сбогом, дано сте щастливи, днес, далече от мен". Обичам ви  bouquet

# 58
Е как може да си толкова чуплива пък ти! Тръгнала наш`та гуми да сменя! И пред коли да скача...Crossing Arms  Joy

Феъри, заповядай- втория от двата имам предвид /два поста по- надолу има и превод на въпросите,  ако имаш нужда/:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396520.msg11252305#msg11252305

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 10:02 от мис арк

# 59
  • София
Е как може да си толкова чуплива пък ти! Тръгнала наш`та гуми да сменя! И пред коли да скача...Crossing Arms  Joy

rotfImbo Joy

Ммммм, сега ще го направя пак...преди бях Сали  Thinking
Уф, сега пък излезнах Мейси  Crossing Arms...даже знам защо...

Общи условия

Активация на акаунт