Отговори
# 105
Бос ,   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 106
Винаги съм доволен от резултатите на анкетите. Crazy Браво на всички,които са гласували реално и обективно Crazy
И двата отговора за "не" водят убедително Crazy Crazy

# 107
Уоми, много е красиво стихчето! На косъм бях да се разчувствам.  Hug

Чудесно определение за Ник.  Peace

Не е мое, а на Изи.    bouquet
И не беше за Ник тогава, когато ни беше премисъл.
Ама карай. Така подходящо ми се стори  сега, че не се стърпях...   Joy

П.С. Честити ни  и     hahaha  днес ми върви на бутони..

Като чета как някои от вас не четат други, си мисля, че добре би било да има бутон "Пропусни постовете на този потребител"  Joy

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 18:00 от мис арк

# 108

Но че е егоистично- вярно е.

това си има точна думичка - любов! Heart Eyes
Не ,в нейния случай е егоизъм.И то от лошите...Тя намери /или си мисли ,че е намерила/  щастието си с Ник.А Рич няма ли право да бъде щастлив....?Или трябва да живее сам завинаги?Това си е чиста проба егоизъм!
А може би защото става въпрос за сестра й?Е,тя овърша всички братя,защо на Рич да му е забранено?
А и ако обичаш някого,не би ли искала той да е щастлив,макар и не с теб?
Ама не,Брук винаги си е била егоистка и сега пак като такава се проявява!

# 109
Не ,в нейния случай е егоизъм.И то от лошите...Тя намери /или си мисли ,че е намерила/  щастието си с Ник.А Рич няма ли право да бъде щастлив....?Или трябва да живее сам завинаги?Това си е чиста проба егоизъм!
А може би защото става въпрос за сестра й?Е,тя овърша всички братя,защо на Рич да му е забранено?
Ама не,Брук винаги си е била егоистка и сега пак като такава се проявява!

Това не важи ли за всички жени, не само в сериала? Не познавам жена, която да обича мъж и да и стане приятно като го види с друга, та ако ще и светица да е  Wink Вярно, че може и да си замълчи, но... човещинка  Laughing
(и преди да сте намесили Тейлър - да, и нея оправдавам/бих я оправдала в случаите когато изпитва ревност  Peace)

# 110

Това е така.  newsm10
Но е прекалено хубаво, за да е вярно. И за жалост въобще няма как да стане.

# 111
Като чета как някои от вас не четат други, си мисля, че добре би било да има бутон "Пропусни постовете на този потребител"  Joy
Страхотна идея Crazy Бих ползувал този бутон за всички тейларки +1 Crazy Crazy

# 112
  • В средата на времето

Аз за такъв бутон от кога си мечтая ако знаеш.. Whistling Mr. Green..даже не бутон, а опция в самия форум..Нещо като игнор на определени потребители..да не им четеш мненията.. Simple Smile

# 113

Аз за такъв бутон от кога си мечтая ако знаеш.. Whistling Mr. Green..даже не бутон, а опция в самия форум..Нещо като игнор на определени потребители..да не им четеш мненията.. Simple Smile

Да бе, и той внезапно ти се обясни в любов, а ти го пропуснеш този светъл момент Joy

# 114
УффУфф днес не гледах нищо,изпуснах ли нещо интересно и съществено  Crazy

# 115
УффУфф днес не гледах нищо,изпуснах ли нещо интересно и съществено  Crazy

Освен Дона по бельо ли? Не Laughing

# 116
Така ли Crazy Ще стана зарантъ да и снимам прашките Crazy Crazy

# 117
Малко извън темата... Пластичните хирурзи на Т работят и в БГ.  Joy Ако някой гледа "Цената на истината", устните на психоложката Ани са същиите като тези на Тейлър  Crazy

# 118
Малко извън темата... Пластичните хирурзи на Т работят и в БГ.  Joy Ако някой гледа "Цената на истината", устните на психоложката Ани са същиите като тези на Тейлър  Crazy
Хубава жена беше, а сега е, като гущер! Sick Sick Sick

# 119
Пластичните хирурзи на Т работят и в БГ.  Joy

Или обратно... Joy Некадърността е повсеместна явно...

Русото  Ани ли? Владимирова? Shocked

Общи условия

Активация на акаунт