Отговори
# 120
  • София
Пластичните хирурзи на Т работят и в БГ.  Joy

Или обратно... Joy Некадърността е повсеместна явно...

Ама не мога да разбера...защо хирурзите да са виновни - те правят това, което иска клиентът. Едва ли ХТ е искала 20 мл колаген (даже не знам в какви единици се измерва и какво точно се слага  ooooh!, ужас - трябва да се просветя малко), а пък видиш ли хирургът и сложил 200...

# 121
Не ме замисляй по това време...  smile3502

Айде, сменям "некадърността" с "глупостта". Deal? Sunglasses

# 122
  • София
Договорились  Sunglasses

# 123
Ну конечно! Flutter

Щях да ти казвам днес- и аз имам спомен-  Кейти харесваше Роко, а  Дона харесваше Торн. Grinning

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 21:56 от мис арк

# 124
Добро утро  Hug

Вчера сте говорили, че Тейлър нямала приятелки... И се замислих - ами Брук да не би да има, или Стефани  newsm78
Просто сценаристите са се засилили да правят глобални интриги и нямат време за незначителни неща като някоя-друга приятелка. Сега ще кажете за Мегън: голяма приятелка, няма що! Щом се съюзява с Масимо зад гърба й, пък било то и за нейно добро (ама това, че е за нейно добро как го решиха, без да я питат  newsm78)

Има, има, Шийла й беше приятелка  Joy

# 125
Добро утро  Hug

Вчера сте говорили, че Тейлър нямала приятелки... И се замислих - ами Брук да не би да има, или Стефани  newsm78
Просто сценаристите са се засилили да правят глобални интриги и нямат време за незначителни неща като някоя-друга приятелка. Сега ще кажете за Мегън: голяма приятелка, няма що! Щом се съюзява с Масимо зад гърба й, пък било то и за нейно добро (ама това, че е за нейно добро как го решиха, без да я питат  newsm78)

Има, има, Шийла й беше приятелка  Joy

Ауу, вярно, как можах да забравя   Rolling Eyes
Ама много си подхождаха според мен, явно за това са се сдушили (да не кажа надушили  Mr. Green)
Иначе за устните на психоложката ... и аз точно си помислих, че и нашата БГ психоложка има устни като моята любима психоложка  Laughing

# 126
  • София
Карълайн и Карън също бяха приятелки на Брук...

Виж Тейлър може да се похвали, че Морган и е била приятелка и я караше да се чувства секси...каквото и да значи това  newsm78

# 127
Има ли нещо трито в темата?  newsm78 Няма ми го поста за Торн, който каза,че не се справял с пеенето, а нали имаха концерт с Мейси в Амстердам  Crazy

# 128
Ланче, силиконът се мери не в мл, а в некви кубици. Но и моите познания стигат дотам Laughing

# 129
Не знам, аз по-рано като влизах го прочетох поста ти  Peace
Хм, сега погледнах последните ти публикации и не го виждам  Thinking

# 130
  • София
Ланче, силиконът се мери не в мл, а в некви кубици. Но и моите познания стигат дотам Laughing
Ама душа, той нали е за циците, в джуките нещо друго се слага...май  newsm78.

Има ли нещо трито в темата?  newsm78 Няма ми го поста за Торн, който каза,че не се справял с пеенето, а нали имаха концерт с Мейси в Амстердам  Crazy
И аз го четох, даже се смях, щото този момент съм го пропуснала.

# 131
Ама душа, той нали е за циците, в джуките нещо друго се слага...май  newsm78.

Цици, джуки, все силикон се слага Joy В устата може да се сложи и едно друго нещо, дето с времето се разгражда и периодично трябва да се подновява. Но може и силикон. Доколкото знам силикон вече почти не се ползва.

# 132
Не знам, аз по-рано като влизах го прочетох поста ти  Peace
Хм, сега погледнах последните ти публикации и не го виждам  Thinking

Пак ли е имало посещение в темата?

Лана, ако предсмъртната молба на Каралайн я прави автоматически приятелка на Брук, това не ми се вписва в представите за такава. Карън сигурно като сестра близначка също минава директно в тази графа, така ли?  newsm78
А Морган беше приятелка на Рич, предполагам и тя затова е причислена към приятелския кръг на Т.

# 133
Еей, стана ми любопитно за този силикон в устните  Laughing
Според това, което намерих, в устните се измерва в мл., защото е течен  newsm78
За Морган - нали, когато беше случката с онзи имейл, го представяха като молба от страна на приятелка към приятелка  newsm78
Т.е. че Ричко за това не се усъмнил, че е лъжа  Thinking

# 134
  • София
Лана, ако предсмъртната молба на Каралайн я прави автоматически приятелка на Брук, това не ми се вписва в представите за такава. Карън сигурно като сестра близначка също минава директно в тази графа, така ли?  newsm78
А Морган беше приятелка на Рич, предполагам и тя затова е причислена към приятелския кръг на Т.

Бъркаш се нещо - Карълайн и Брук бяха добри приятелки в началото, докато Брук не почна да излиза с Ридж, след като разбра, че е болна, Карълайн и Брук се сдобриха. Между тях макар и съпернички, имаше близост и уважение.
А Карън не минава автоматически в тази графа - бяха си съвсем истински приятелки, Брук споделяше с нея за Ридж (онзи ден попаднах на един клип), Карън я подкрепяше, защото знаеше за желанието на Карълайн да се съберат. Карън пък си споделяше за Конър, с който имаше връзка.
Що се отнася до Морган - Тейлър се сприятели с нея и влачеше Ридж на гинекологичните ́и прегледи. Двете обядваха, споделяха си разни работи, както казах имаше знаменателна сцена, в която Т обясняваше на М, че я карала да се чувства секси, или нещо подобно. Стефани постоянно предупреждаваше Т за М, но тя твърдеше, че и приятелка - така че "приятелството" им нямаше нищо общо с Ридж.

Общи условия

Активация на акаунт