Отговори
# 150
Вчера в един момент  си помислих, че съм станала прекалено ... newsm78 мнителна.
И аз мисля  като теб заради физиономията на Д. при  подслушания разговор. Дано се окажем прави. Flutter

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 08:54 от мис арк

# 151
  • София
Краси, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана и стискам палци за много подаръци!   bouquet

# 152
Мислех си,че повредата е в моя телевизор

Зори, и аз четох мнението ти, много добре си спомням, нямаше нищо като за триене в него  Simple Smile

Краси, честит рожден ден    bouquet

# 153
Краси, честит празник! newsm59
Не знам защо Татти пак се е включил, но тона последнитете месеци е идеален. А и като чета в някои други теми какво става, ние сме направо цвете!

# 154
Добро утро  Hug
Краси, честит рожден ден  newsm51
От здраве, щастие и любов да не се отървеш  newsm47
И според мен постът не беше за триене, даже беше много интересна забележката, защото Торн и Мейси наиситна що концерти изнесоха....  Crossing Arms

# 155
Красимира Честит личен празник Simple Smile
Здраве щастие късмет за тебе да са все навред.
  bouquet  най - хубавите подаръци днес и най - красивите снимки за спомен.

# 156
zorizori , Djindjari ,  много ви благодаря ,момичета! newsm51 newsm51

мис арк , brukzashtita , Lana , Puhi-muhi , Milian , Nenna ,WomanitKa ,   благодаря ви и на вас!     bouquet  bouquet   

# 157
  • Разпиляна във въображението
Краси, честит рожден ден и от мен! Всичко най-хубаво. Още повече, че си родена на един и същи ден с моята прелюбима половинка.

Аз вчера правих няколко пъти теста, пробвах няколко варианта за да се искарам Тейлър. Имах крещяща нужда от принц, който да ме възкреси и да поживея малко в дворец и слуги и някой да ме рисува. И така. Дърла-та в мен възкръсна като Тейлър. Днес ще се боря да стана Брук Peace

# 158
  • София
О, Miriel, поздравления за половинката ти - да му спретнеш една изненадка стил Брук - че вчера беше влезла в грешния образ  Wink

# 159
  • Разпиляна във въображението
О, Miriel, поздравления за половинката ти - да му спретнеш една изненадка стил Брук - че вчера беше влезла в грешния образ  Wink

Задължително. Абе тя Дарла си беше палава така че Whistling

# 160
  • В средата на времето
Краси, честит рожден ден! Пожелавам ти много Дързост и само Красота около теб да има. Да си здрава, обичана и щастлива!Да ти е пълно и за нищо да не съжаляваш! Весел празник от мен!

..и ако не е много нахално, може ли после да ни покажеш тортата ти Laughing..Ти правиш винаги някави прекрастности  bouquet

# 161
Мислех си,че повредата е в моя телевизор

Зори, и аз четох мнението ти, много добре си спомням, нямаше нищо като за триене в него  Simple Smile

Краси, честит рожден ден    bouquet

И аз съм сигурна,че го писах и си го четох даже  Joy

А Тати се е включил, защото го попитах как е възможно да ми изчезне мнение и той си е помислил,че става въпрос за 02.10, когато е трил. После ми отговори,че на 08.10 няма трито нищо, но липсата на мнението ми си остава загадка  Peace

За Дона, кога дойде, че и любов завъртя  Crazy Направо си е изкуство, но явно всички от семейство Лоуган го  владеят до съвършенство  Peace А Кейти кога се появява отново в сериала?

# 162
За Дона, кога дойде, че и любов завъртя  Crazy Направо си е изкуство, но явно всички от семейство Лоуган го  владеят до съвършенство 

Има от кого да го наследят. И Дедо не си поплюваше- доста легла разклати. Mr. Green

И аз имам един пост, дето ми се губи. Там бях благодарила на Лана за едни линкове и ́и подарих песен. Та този ми пост се изпари в небитието.  Joy  А следващият, в който се шегувах, ама вече с гадна чалга, си стои.   Joy Crazy Crazy

# 163
  • София
И аз имам един пост, дето ми липсва. Там бях благодарила на Лана за едни линкове и ́и подарих песен. Та този ми пост се изпари в небитието.  Joy  А следващият, в който се шегувах, ама вече с гадна чалга, си стои.   Joy Crazy Crazy

Еееееееее, то това ще остане  Crazy - ама това не е ли от предната тема, почистената?

# 164
От нея е, да.

Защо си мисля, че Рич извика Дона да се върне, както беше привикал и Дедо? Дарла и Дона колко близки са били, че последната да се връща за погребението?!? Rolling Eyes

Ах, Данте! Какъв великомъченик! smile3544

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:29 от мис арк

Общи условия

Активация на акаунт