Отговори
# 135
Ланче, силиконът се мери не в мл, а в некви кубици. Но и моите познания стигат дотам Laughing
Ама душа, той нали е за циците, в джуките нещо друго се слага...май  newsm78.

Цици, джуки, все силикон се слага Joy В устата може да се сложи и едно друго нещо, дето с времето се разгражда и периодично трябва да се подновява. Но може и силикон. Доколкото знам силикон вече почти не се ползва.

Слага се гел в устните

Аз продължавам да се чудя къде ми е поста

# 136
Ланче, силиконът се мери не в мл, а в некви кубици. Но и моите познания стигат дотам Laughing
Ама душа, той нали е за циците, в джуките нещо друго се слага...май  newsm78.

Цици, джуки, все силикон се слага Joy В устата може да се сложи и едно друго нещо, дето с времето се разгражда и периодично трябва да се подновява. Но може и силикон. Доколкото знам силикон вече почти не се ползва.

Слага се гел в устните

По принцип кой има права да изтрие нечий пост? Аз сега огледах опциите, които имам, и никъде не виждам изтрий  newsm78

# 137
  • София
Можеш сам да си го изтриеш, ако е последен пост. И модератор, друг мисля че не може.

# 138
Можеш сам да си го изтриеш, ако е последен пост. И модератор, друг мисля че не може.

Щом питам, значи не съм го трила, а още повече,че и други са го чели.
Хм, интересно, поне да имаше защо да се трие  newsm78

# 139
  • София
Отговарям на Nenna, кой може да трие...не съм казала, че си ти. Още повече, че имаше постове след това, и ти не можеш да го изтриеш при това положение.

Сега се върнах назад...видях пост по темата с Торн и пеенето на Ванко. Неговият съм прочела явно...

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 23:09 от Lana

# 140
В устните се слага някаква киселина  newsm78
След време трябва да се поднови. Неможе силикон защото става след време на бучки Simple Smile или нещо подобно трова съм подочула аз.

# 141
  • Sofia
...
По принцип кой има права да изтрие нечий пост? Аз сега огледах опциите, които имам, и никъде не виждам изтрий  newsm78
Админите и всички модератори.
При всеки спретнат цирк, логично се разчиства.

# 142
Отговарям на Nenna, кой може да трие...не съм казала, че си ти. Още повече, че имаше постове след това, и ти не можеш да го изтриеш при това положение.

Сега се върнах назад...видях пост по темата с Торн и пеенето на Ванко. Неговият съм прочела явно...

И аз покрай поста на Ванко се сетих за моя,че не го видях, а аз го написах почти веднага като чух това за пеенето от Торн  #Crazy

# 143
 newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА КРАСИ!   party023

БЪДИ ВСЕ ТАКА БОРБЕНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ВЪВ ВСИЧКО, КОЕТО ПРАВИШ, БЪДИ НАЙ-ЩАСТЛИВАТА МАЙКА И ЖЕНА НА СВЕТА!
ЗАПОЧВАЙ ДЕНЯ СИ С УСМИВКА, ВЯРА В УСПЕХА И В КРАСИВИТЕ СЪНИЩА! НЕКА НАЙ-ЖЕЛАНИТЕ ТИ МЕЧТИ СТАНАТ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, А ЛЮБОВТА И ПОДКРЕПАТА НА ХОРАТА, КОИТО ТЕ ОБИЧАТ, ДА ТЕ ЗАКРИЛЯТ И ТОПЛЯТ И В НАЙ-СТУДЕНИТЕ ДНИ
  bdbaloni

# 144
Tatti, нещо има грешка сякаш  newsm78

Аз четох поста на Зори, преди да бъде изтрит ... нямаше никакви нападки, никакви циркове и т.н.
Говореше се за един от героите във филма (Торн) , който казва на дъщеричката си , че не може да пее. Учидването беше , как така не може да пее, като в миналото цели концерти изнасяше с Мейси  newsm78 newsm78 newsm78

Арки, мерси, че ме светна за онова бутонче   bouquet

# 145
Tatti, нещо има грешка сякаш  newsm78

Аз четох поста на Зори, преди да бъде изтрит ... нямаше никакви нападки, никакви циркове и т.н.
Говореше се за един от героите във филма (Торн) , който казва на дъщеричката си , че не може да пее. Учидването беше , как така не може да пее, като в миналото цели концерти изнасяше с Мейси  newsm78 newsm78 newsm78

Джинджи, благодаря ти!   bouquet Мислех си,че повредата е в моя телевизор

Явно се е бъгнал нещо сайта, незнам защо точно на моя пост се е случило. Спокойно, анкета няма да пускам, кой го е прочел и кой не  Joy

# 146
И сегааааааа...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , СЛАДКА КРАСИ !!!

Повече усмивки на лицето, парички в портмонето и любов в сърцето!
Весел празник, страхотни изненади и мноооого подаръци  !

# 147
Гледах Дона като правеше "ревю",обаче съм леко разочарован Crazy Дупиту и лицето са вълшебни Crazy няма две мнения Crazy обаче...........е,добре,какви бяха тези малки цицки сега Crazy Какво ще ги правим тях Crazy Недопустимо е с това тяло да ги държи тези Crazy Определено й трябва един добър силикон Crazy

# 148
В устните се слага някаква киселина  newsm78

Хиалуронова.
Добрутру! Hug

Краси, бъди жива и здрава! Много любов да има за теб по страниците на живота, много щастие и прекрасни, запомнящи се моменти! Gift  bouquet

Моля, за нищо Flutter

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 08:14 от мис арк

# 149
Я да питам аз...Откога датират чувствата на Дона към Рич? Сега се зараждат или са късно осъзнати?  Щото тя вчера направи много странна физиономия, когато подслушваше Брук- Рич разговора. Thinking
Доколкото си спомням Дона не е имала чувства към Ридж...дали нямаше някаква заигравка с Торн обаче  newsm78

Разбрах, защо Дона не ми харесва много в тези серии, долната ́и устна е доста издадена - в щатските серии не е така, много по-готина е Simple Smile

Добро утро!
Аз незнам защо си мисля , че зараждащите се чувства между Дона и Рич са изсценировка.
Ревнувайки, Брук да се осъзнае и да се върне при истинската си любов. Така мисля. Peace
На тази мисъл ме доведе Дона , гледайки албума със снимките на двамата. После се обади на Рич по телефона , но нищо съществено не си казаха.......

Краси , не ме четеш, но все пак честит рожден ден и от мен.
Бъди щастлива , ти и цялото ти семейство! Весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт