Отговори
# 165
Фенче, гледам сега гърдите на Дона и си ми изглеждат съвсем подходящи за фигурата й (която не отричам е доста добра)  Peace

# 166
Четките на Данте що толкоз бели и девствени, там в бурканчето?  Joy

# 167
  • София
Данте-Глупанте-Досаданте (благодарности, Изи!) няма ли да си взима самолетчето и да се връща в Bella Italia...че вече направо ми се повръщанте от него  Sick

# 168
Ами то от въртене на любоФ с цели две сестри не му остава време да ги изцапа  Laughing

# 169
Данте - Още не съм ти казал най-хубавото, иска да бъда търпелив  hahaha

Фенче, примири се с гърдите на Дона, че ако се намесят хирурзите на Тейлър има да се чудиш  какви чудеса прави гравитацията!  Joy

# 170
...че вече направо ми се повръщанте от него  Sick

Calma! Всичко с времето си! Joy
Но все пак ще се отървем ли от него? Crossing Arms

# 171
  • София
Фене, чу ли? Дона е неомъжена и няма приятел - сега е твоя момент  Wink

Какво им е на циците - големички са  си, май вече си има подобрения, няма нужда от повече, че ще стане  Shocked

О, Брук е с яки обувки!

# 172
 newsm09 newsm09

На Брук ́и светна червената лампичка. Sad

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:42 от мис арк

# 173
Стефчето: Той спи със сестра ти!
Фелиша: От кога такова нещо се смята за проблем в нашето семейство  hahaha hahaha

# 174
  • В средата на времето
Дарла и Дона колко близки са били, че последната да се връща за погребението?!? Rolling Eyes

..ще ти издам как е станало Wink

..и Сценариста каза :"От днес Дона и Дарла стават близки кат сиамски близнаци"..пуффф с вълшебната химикалка и ..воала..магията става - Дона отива на погребението на Дарла  Grinning

# 175
  • На един клон
Какъв е тоя тест,дето го правите,нещо съм пропуснала?!?

# 176
Данте - Още не съм ти казал най-хубавото, иска да бъда търпелив  hahaha

Фенче, примири се с гърдите на Дона, че ако се намесят хирурзите на Тейлър има да се чудиш  какви чудеса прави гравитацията!  Joy
Тейлър е била на хирург? Shocked
Мислех,че пчели са я нахапали по джуките. Laughing

# 177
Какъв е тоя тест,дето го правите,нещо съм пропуснала?!?

Виж на една от предните страници- дадох линк към него на Феъри. Hug

Изи първо пуш!пуш!  smile3546  после пуфф!...и воала! /имах дежа вю току що/ Joy Joy

# 178
 hahaha hahaha hahaha Ти нито пускаш кокала, Брук, нито го изяждаш! Колко е проницателен Рич!  Peace

# 179
  • somewhere near the sea
Брук предлага на Дона работата на модел. Обещава й да я научи да го прави най-добре. Дова е сигурна, че сестра й не е взела това решение сама-видяла е погледа й, когато е слизала по стълбите. Предлага на Брук да го съгласува с Ридж. Ник побеснява-кой е Ридж, че да му иска мнението...
Фелиша казва на Данте и Бриджит, че тя има право да знае за резултатите от теста и че без това ще ги узнае. Лицето й е каменно, тонът-не търпящ възражение.
Ридж казва на Стефани, че той вече няма да е дизайнер на Брук за линията на „Спалнята”, защото Брук е обявила, че напуска като модел. Дона приема тази позиция, но Брук е тъжна от това решение.
Когато обаче по-късно Ридж вижда Дона на подиума, между тях се получава взаимно привличане. Тя му казва, че той и Брук винаги са били нейният идеал, особено Ридж. Не би могла да бъде с никой мъж, защото винаги ги сравнява с него. "Като виждам страстта помежду ви,не мога да си намеря подходящ мъж"... и Ридж решава да продължи да работи. "Нека аз да бъда твоята Лоуган"-казва Дона и го целува.
Бриджит съобщава на Данте и Фелиша, че не е бременна. Но тя добавя, че се радва, че не е забременяла, защото мисли, че трябва да си дадат време. Данте изглежда разстроен. Споделя с Фелиша, че се радва, че имат дете с нея. Тя се възползва от това, целува го и се надява на една среща с него. Обещава му да го чака толкова, колкото трябва.
Стефани споделя с Бриджит, че между Данте и Фелиша всичко е свършило.
Ерик казва на Брук, че Ридж не иска да работи по дизайна на „Спалнята”. Брук не го знае. Стефани предлага да снемат от производство линията, след като Ридж няма да е дизайнер на моделите. Отново настоява Брук да се откаже от дадените й акции, но Брук замълчава и отива да намери Ридж.
Дона е развълнувана и нервна, докато говори с Ридж в залата. Брук ги прекъсва и иска да говори с Ридж  да продължи с проектирането на бельото. Той отговаря, че е променил решението си-ще продължи да работи.
Данте все още е разстроен, че Бриджит не иска  да има бебе. Двамата започват спор за създаване на семейство.Тя му носи кроасани и сега пък заявява, че иска бебе. Той я пита колко време трябва да я чака. "Виж какво причиних на Фелиша...Изоставих я буквално пред олтара, а ти казваш, че не си готова"- ядосва се той.
На пресконференция Брук съобщава, че тя няма да бъде повече главен модел, но ще остане изпълнителен директор.
Брук и Ридж обявяват Дона като лице на колекцията. Извеждайки Дона на подиума, Ридж  обявява новото мото: „Форестър имат нова Лоуган”. По-късно Брук го обвинява, че съзнателно е искал да я нарани. "Искаше да ми натриеш носа"-обвинява го тя. Ридж я успокоява, но се ядосва и пита:"Какво искаш от мен, Брук?"
Фелиша отново обсажда Данте-интересува се как е минало с Бриджит, влива му съмнение и неувереност. Бриджит го отхвърляла постоянно, откакто се познават, така не се живее.
Ридж е все повече ядосан:"Ти нито пускаш кокала, нито го изяждаш... Кажи какво искаш от мен?"В този момент излиза Дона иззад паравана с думите:"Готов ли си за мен, Ридж?"  Брук е втрещена.

Общи условия

Активация на акаунт