Отговори
# 270
  • в моя свят

Колкото до това,че Брук е давала уроци на Дона как да върви и да се държи на подиума защо не!В крайна сметка Брук има опит на подиума макар и да не е учила за това.На Дона и е за пръв път и е нормално сестра и да и покаже.Когато Брук започна да се изявява като модел също някоя от манекенките на Форестър и е показала какво да прави,а и вече толкова години в този бранш може и да е изкарала някой курс или да е взимала уроци за това.
Ами да,защо не!Тя й показва кое как се прави,сега се сърди на Донка.
На това я е научила ,това ще гледа!
А това "може и да е,може и да не е ...." може да е и мис ЛА,а ние да не знаем...
Нещо ,което не са давали,и не са споменавали,не се е случвало...

Ето пак се извъртат нещата.Брук показа на Дона как да се държи на подиума,как да се движи и така нататък........Не и е показвала как да сяда в скута на мъжете от публиката.С две думи Брук не е показала на Дона това,което тя направи днес.Това какво и е показала поне го даваха и нямаше нищо общо с това,което Дона показа.

Добре не са давали Брук да е учила за манекенка,но са давали,че е била на модния подиум много пъти и съответно има много повече опит от Дона на която и е за пръв път.И е нормално да и даде някой съвети и уроци.

# 271
Добре де, ама след като Брук все се връща при Ричко и така до края на сериала (brukzastita и на мен доста ми се понрави поста ти), за къв ... й беше да се занимава и с баща му, и с брат му, и с доведения му брат (или какъвто там му се пада Никчо  Rolling Eyes), със зет си  ...
За какво й беше да върти любоФ с Дикън зад гърба на дъщеря си? За какво й беше да завърта главата на Ник, че видите ли той бил този, когото тя цял живот е търсила  newsm78
Не знам, но аз имам дъщеря и наистина не мога да си представя ситуация, в която да й причиня това. Добре, станало е и е сгрешила със зетьовете си, ама не биваше ли да е дяволски сигурна в чувствата си и чак тогава да постъпва така с дъщеря си. А сега ..уж Никчо беше този, когото винаги е търсила, пък пак към батко й Рич я влече.
Опитвам да я разбера, но не ми се получава много  Thinking
Защо й беше тогава да се жени за Ник, след като Рич така или наче се беше развел с Тейлър и можеше да си гукат заедно, без пак от това да страдат другите покрай нея?
Чудя се и отговор не намирам.
Феновете на Брук, помагайте  Mr. Green

# 272
Тя не е искала от Рич да се развежда. Винаги му е казвала, че той избра Тейлър пред нея и Ар Джей така, че да си стои при нея.
Винаги когато е била с Рич или се е връщала някоя бивша жена от гроба или Стефка я подлага на гонения или пирати отвличат Рич  #Crazy / ДиК какво да правиш /.
Всичко останало Ерик, Торн, Ник, Дикън е като опит да остави Рич зад гърба си и винаги когато е с някой друг си мисли че успява.
Брук винаги искрено е обичала мъжете с които е била, никога не е била с някой от съжаление или защото е пияна или защото мъжа й не се е прибрал за Коледа. Целия сериал е че това е една трудна с големи проблеми любов която никога немогат да задгърбят, но винаги се опитват.
Всички знаят че е така и Ник и ерик и торн и Стефани вече дори, но това не им пречи да вярват, че могат да изместят Рич от сърцето на Брук.

# 273
Добре де, ама след като Брук все се връща при Ричко и така до края на сериала (brukzastita и на мен доста ми се понрави поста ти), за къв ... й беше да се занимава и с баща му, и с брат му, и с доведения му брат (или какъвто там му се пада Никчо  Rolling Eyes), със зет си  ...
За какво й беше да върти любоФ с Дикън зад гърба на дъщеря си? За какво й беше да завърта главата на Ник, че видите ли той бил този, когото тя цял живот е търсила  newsm78
Не знам, но аз имам дъщеря и наистина не мога да си представя ситуация, в която да й причиня това. Добре, станало е и е сгрешила със зетьовете си, ама не биваше ли да е дяволски сигурна в чувствата си и чак тогава да постъпва така с дъщеря си. А сега ..уж Никчо беше този, когото винаги е търсила, пък пак към батко й Рич я влече.
Опитвам да я разбера, но не ми се получава много  Thinking
Защо й беше тогава да се жени за Ник, след като Рич така или наче се беше развел с Тейлър и можеше да си гукат заедно, без пак от това да страдат другите покрай нея?
Чудя се и отговор не намирам.
Феновете на Брук, помагайте  Mr. Green

Моята гледна точка е:
Това с бащата , брата , зетя и т.н. се е случило тогава , когато Рич е избирал за спътница Тейлър. Нормално е да не скърби , че не е избранницата цяла вечност , а да намери друг с когото да споделя радост и неволя. Винаги сме коментирали , че мъжете в сериала са ограничен кръг - фамилиите са им или Форестър, или Мароне.  Peace Т.е. няма как да се вземе с някой извън семейните   Peace.
За Дикън никога не съм я оправдавала , незнам да има фен на Брук , който да оправдава постъпката й.
За Ник - той отново бе на точното място, в точния момент . Да не забравяме , че те имаха връзка преди Бриджит да се намеси. Брук неколкократно предупреждаваше дъщеря си , да не се забърква с мъже , които са влюбени в нея / преди се беше увлякла по Рич /. Неколкократно предупреждаваше дъщеря си ,че Ник не я е забравил , че Ник все още има чувства към нея. Бриджит си затваряше очите още тогава.
Според мен - не иска да се впусне отново в чувствата си към Рич и се държи яко за Ник , за да не бъде отново наранена , изоставена и с разбито сърце. От Ник не го очаква , затова и се бракува с него. И в момента в който усети , че Рич може даобича  друга Лоугън , се прокрадна и изпита онова чувство , което не е чуждо на всяка жена, която обича - ревност.   bouquet

# 274
Nenna хич и не се мъчи да разбереш Брук....не можеш. NaughtyНа нея в сърцето и един уж,но в леглото всички.Като иска да превъзмогне Рич само с други мъже ли става този номер.....не става ли без мъже.И как за бога една жена може искренно да обича толкова мъже..... Rolling EyesЩо за логика.......Да си гледа децата,кариерата.....но тя не може да си ляга самичка нали..... Crazy

# 275
  • София
Nenna хич и не се мъчи да разбереш Брук....не можеш. NaughtyНа нея в сърцето и един уж,но в леглото всички.Като иска да превъзмогне Рич само с други мъже ли става този номер.....не става ли без мъже.И как за бога една жена може искренно да обича толкова мъже..... Rolling EyesЩо за логика.......Да си гледа децата,кариерата.....но тя не може да си ляга самичка нали..... Crazy

Става - нали сега това гледаме - как става с пиене...лошото е, че стават и сакътлъци  Confused
Всеки по различен начин се справя...и Брук не скача веднага в леглото с поредния (както се правят опити да бъдем  убедени) - обикновено това става след като между нея и другият човек са възникнали чувства. В този момент и докато трае връзката Брук (с малки изключения) е обичала мъжете, с които е била - просто накрая разбира, че само Ридж я прави истински щастлива. Точно както и той е постъпвал хиляди пъти...все се връща при нея. Толкова невъзможно ли е човек да обича искреНо повече от един мъж? Особено пък в сапунка!?
Womanitka, brukzashtita, чудесни постове!  bouquet

Последна редакция: вт, 13 окт 2009, 16:15 от Lana

# 276
  • somewhere over the rainbow
Мда, точно това е разликата между похожденията на Тейлър и Брук. При Тейлър са някакви грешки, в моменти на умопомрачение обикновено. Разбира се, това не е оправдание, но някак е по-разбираемо за мен - изпадаш в дупка, почваш да пиеш, ч.каш се наляво-надясно срам те е да си признаеш, криеш, гризе те съвестта. А Бруковото ми е много странно - съвсем съзнателно и без да си в някаква дупка скачаш от легло на легло и после не само, че не съжаляваш, а се мъчиш да оправдаеш постъпките си. Признаваш си, казваш си го все едно е най-нормалното нещо на света. И продължаваш напред, все така Mr. Green Някак много безскрупулна ми седи. Това точно ме дразни, не точно бройката или роднинските връзки.

# 277
  • Бургас
Не мога да разбера само как го разбирате това скачане от легло в легло.Аз го разбирам днес в едно легло,утре в друго.Такова нещо при Брук не видях.Все пак филма се снима години наред и тази смяна на партньори не е от днес за утре.
brukzastita иде ми да те цитирам на всяка страница,та "белким"някой проумее нещо.

# 278
  • София
Е кое му е безскрупулното да се опитваш да продължиш живота си?
Това със скачането от легло на легло - е доооооста пресилено. Примерно - когато Ридж остави Брук, за да бъде с Томас и Тейлър минаха месеци преди Брук да почне да се среща с Торн...през цялото време беше сама. Така е било и в други случаи...макар и изоставена и огорчена, не се е хващала нито за бутилката, нито е скачала в нечие легло, в размките на 2 серии - това е изопачавне. А за нещата, за които е съжалявала и са били откровени грешки (и не винаги само нейни) винаги си е понасяла последствията! Нещо което не може да се каже за всички героини...

NAN, страхотен аватар, страхотна мацка!

# 279
  • somewhere over the rainbow
Не мога да разбера само как го разбирате това скачане от легло в легло.Аз го разбирам днес в едно легло,утре в друго.Такова нещо при Брук не видях.Все пак филма се снима години наред и тази смяна на партньори не е от днес за утре.

Мда, права си, по-точно е от голяма любов на голяма любов Crazy Щото от легло на легло е по-нормално, ама да обичаш толкова мъже в живота си, не е човешко Laughing Щото и аз може да съм била в ... няколко легла Laughing, но така целенасочено, с огромно желание и любов, съм била само в две bowuu Просто ми се струва, че един живот не стига за да залюбиш и разлюбиш повече от ... трима, да речем Thinking

Лана, и аз много я харесвам Пенелопе-то Flutter

# 280
  • Разпиляна във въображението
Не мога да ви разбера и аз. Действието се развива в продължение на над 20 години. И Брук не скача веднага от легло на легло.

Всъщност май и аз трябва да започна да цитирам Брукзащитата Whistling

NAN всеки разбира различно любовта и може да я срещне много пъти. И преди съм я цитирала, но виж живота на Елизабет Тейлър - с колко мъже е била, с колко се е женила и колко деца има.

# 281
Да изброим мъжета за които Брук е твърдяла, че са любовта на живота и:
Ридж
Ерик
Торн
Дикън
Ник
Ами не са чак толкова много за двадесет години.

# 282
  • София
Просто ми се струва, че един живот не стига за да залюбиш и разлюбиш повече от ... трима, да речем Thinking

Може би, за теб, за някой може да са 5, за друг 8 - но това в реалния живот - в сапунките нещата се случват доста по-различно. И както знаем не е невъзможно да възкръснеш няколко пъти, защо да е нечовешко да обичаш повече от 1-2 мъже, в различни периоди от живота си, при това?
Казвайки това, не искам да звучи като оправдание - и аз не се кефя, че сценаристите решиха да свържат толкова мъже с Брук (макар че някой от двойките ми бяха любими  Heart Eyes), но все пак тя е (заедно със Стефани) една от главните движещи сили и е нормално интригите, любовите и разделите да се въртят около нея. Но досега както са представени нещата всички (мъжете в живота на Брук, жените в този на Ридж, Стефани и други, които ще се появят в бъдеще) са само препятствия пред любовта на Брук и Ридж - още една (любовта им) движеща сила на този сериал.

ПП Пенелопе-то е много уникална жена  Sunglasses

# 283
Мда, точно това е разликата между похожденията на Тейлър и Брук. При Тейлър са някакви грешки, в моменти на умопомрачение обикновено. Разбира се, това не е оправдание, но някак е по-разбираемо за мен - изпадаш в дупка, почваш да пиеш, ч.каш се наляво-надясно срам те е да си признаеш, криеш, гризе те съвестта. А Бруковото ми е много странно - съвсем съзнателно и без да си в някаква дупка скачаш от легло на легло и после не само, че не съжаляваш, а се мъчиш да оправдаеш постъпките си. Признаваш си, казваш си го все едно е най-нормалното нещо на света. И продължаваш напред, все така Mr. Green Някак много безскрупулна ми седи. Това точно ме дразни, не точно бройката или роднинските връзки.

Peace Peace

Тя не е искала от Рич да се развежда. Винаги му е казвала, че той избра Тейлър пред нея и Ар Джей така, че да си стои при нея.
Винаги когато е била с Рич или се е връщала някоя бивша жена от гроба или Стефка я подлага на гонения или пирати отвличат Рич  #Crazy / ДиК какво да правиш /.
Оох,искаше и още как...колко пъти му рони сълзи и го чака да каже ,че ще остави Тейлър и ще се върне при нея.И когато Рич пак многозначително замълча,тя реши,че трябва да прави на пук.
И Стефани компанията й подари,и шеф я направи...нейното си е честа проба егоизъм, нарцисизъм,наглост...както искате го наричайте.
И сега,като видя ,че Ричко няма да ходи с изплезен език след задника й цял живот,взе да се прави на .....да не казвам...
Ама сигурно и това не е изневяра към Ничо,поредната "голяма любов на живота й", че обичала Ричо,пък женена за него...

# 284
  • Разпиляна във въображението

Оох,искаше и още как...колко пъти му рони сълзи и го чака да каже ,че ще остави Тейлър и ще се върне при нея.И когато Рич пак многозначително замълча,тя реши,че трябва да прави на пук.
И Стефани компанията й подари,и шеф я направи...нейното си е честа проба егоизъм, нарцисизъм,наглост...както искате го наричайте.

Дрън-дрън

Общи условия

Активация на акаунт