Отговори
# 405
О,     Shocked   мислех ,че съм излязла от готварския...ама пак съм в тортената тема...
Нещо много депресивно е тук...   

Айде,аз по темата:
Ако Брук си била признала за леярната ,нямало какво да чопкаме..    Shocked   .че то само  леярната ли е при нея?Като я подхванем от 20-та й годишнина ,та до ден днешен,можем още поне 48 теми да извъртим само за нея...то простотия след простотия ....край нямаха... Joy
А виж Тейлър е по-скромна,не знам дали ще напълни и 10 теми...просто не си пада по изчанчен начин на живот.Стига й да има мъж,деца,смйство,ама пусто ,понякога...животът ни поднася изненади.И понеже аз също не съм фен на екстремния начин на живот,още една причина да я харесвам.

А никой не каза защо Брукито,като толкова добра майка,пак постави вчера своите "любови " на първо място,преди Хоуп?
Може да не ми отговаряте,знам ,че няма какво да кажете в случая,питам си просто...?

Краси, добро да е  Hug
Добре, че се намеси, канех се вече да отлитам от темата, не за друго, ами нито готвя, нито готварските трепети могат да ме развълнуват особено ( и по този повод си мислех, че пиша в тема за ДиК, а не готварска, ама то какво стана ...)
За Брукито - и аз вчера изказах възхищението си от майчинската й обич и грижа (за пореден път), ама май само мен ме вълнува тоз момент. Ако ставаше въпрос за нещо наистина важно като "какво е яла Брукито", може би повече Фнимание щяхме да получим  Heart Eyes

# 406
Ненна ,
как точно Брук предпочете любовите си пред Хоуп?
Не удовлетвори желанието на Ник? / което между другото бе да я държи по-далече от Рич /.
Защо не си обективна?
Как може да е лоша майка на децата си и добра такава за чуждите?
Не бяха ли децата на Тейлър тези , които я обичаха и уважаваха за това ? Не признаха ли пред Тейлър , че Брук се е грижила за тях като тяхна майка?
Не получи ли признание за това от все Форестърови ?

П.П. Бебенцето ти от подписа и аватара е голямо сладурче.

# 407
Лана, благодаря!  bouquet

Понякога темата за ДиК заприличва на такава от ДиС...ама чак да има желаещи да отлитат...все пак ССФ е спокойна жена...Joy

Наистина ли тортата от сватбата на Рон Мос толкова ви дразни? Thinking

# 408
  • София
brukzashtita, явно за да си добра майка трябва да ходиш на детски лагер с едното си дете...тогава дали пък няма да се каже, че си изоставила другото?  newsm78
Разбира се една добра майка оставя току-що родените си преждевременно близначета, за да прелети половината свят, че да оправя любовния живот на девер си. Както и нагледно показва, как да излъжеш закона, че даже ти позволява и да участваш в лъжата - това е то майка за пример!

# 409
Brukzashtita, не отричам, че Брук добре се справи с децата на Тейлър, но като се замисля за нейните, наистина ми изглеждат пренебрегнати  Rolling Eyes
И това не го казвам, за да се заяждам. Съзнавам защо Ник й каза да отиде с Хоуп, но наистина щеше да бъде чудесна възможност да прекара време с детето си, за което от доста време насам не са показвали как се грижи, заета с компанията и с това да държи сестра си далече от Рич.
Лана, не става въпрос конкретно за детския лагер, а за възможност да прекараш време с детето си. По тази логика може и на заоопарк да я заведе ако иска (ама ще вземе да я разпознае дето в някоя клетка  Mr. Green) Това беше майтапче, не се сърдете  Heart Eyes
Надали някой щеше да каже тогава, че е изоставила другото си дете, така че тази вероятност няма смисъл да я обсъждам  Peace
Това, че Тейлър много често оправя глупостите и недоразуменията на другите е нещо, което наистина й пречи  Naughty
Мис арк, това за отлитането беше майтап, няма да се разкарам толкова лесно, сега тепърва набирам скорост  Heart Eyes
brukzashtita, благодаря за комплимента  Blush. Моето си е  Laughing

# 410
  • София
Nenna, нали разбираш, че "изоставянето на другото дете" беше преувеличено точно, за да покажа, колко преувеличено е останалото - това че дават възрастните рядко да правят нещо с децата е защото не това е основното във филма, което не значи, че те ги пренебрегват (щом не ги показват) - предложението на Ник беше не защото Брук не прекарва време с Хоуп, а за да я махне от Ридж и ФК.
Как разбрахме, че Брук се е грижила добре за децата на Т -  тях ги даваха, толкова колкото Хоуп и АрДжей сега.

Това, че Тейлър много често оправя глупостите и недоразуменията на другите е нещо, което наистина й пречи  Naughty

Кое недоразумение оправя - аз не виждам нищо да оправя, само приказва едно и прави друго, и Дарла си е все така мъртва, а Тейлър все така "невинна".

# 411
как точно Брук предпочете любовите си пред Хоуп?
Ами предпочете да остане и да оправя бъркотиите с Ричо и Донка,които всъщност тя сама забърка...вместо да прекара малко време с детето си...без значение къде-детски лагер,лунапарк или цирк,ако щете.
Въпросът е в това,че тя за пореден път постави своите интереси,желания,предпочитания пред нуждите и желанията на детето си!
Да,може Ничо да го е предложил,заради своята несигурност,но дали едно дете ще откаже да прекара време с майка си,ако и без това я вижда от дъжд на вятър?

А по повод на това,че гледала децата на Тейлър...точно когато бяха във възраст да се оформят характерите им...то ще се види как точно ги е възпитала!

# 412
  • София
О не се и съмнявам - те тия деца си нямат баща понеже. Нали и майка им се върна, и разкара Брук - но не, както е ясно, ако са добри, мили и възпитани е заради Тейлър, ако правят глупости - заради Брук е!

Краси как разбра, че Хоуп вижда Брук от дъжд на вятър? Оплакала се е в някоя серия, че мама я пренебрегва ли? Явно съм го изпуснала...
Както казах, по-добре е да поставиш желанията на детето си пред своите, както в случая с Тейлър - дори това да значи да прикриваш престъплението си - какъв точно пример даваш на това дете? Страхотен, сигурна съм!

# 413
Лана, както казах: не виждам какво значение има, защо го е казал Ник, важно за мен е защо Брук отказа, а иманно: за да варди Ричко да не би случайно да вземе да се залюби със сестра й  ooooh!
Доколкото си спомням преди известно време някой беше писал, че считаме, че това, което не са го давали, не се е случвало. Което е логично, иначе всеки може да си измисля колкото си ще разни случки, които хипотетично да са се случили.
Разбрахме, че се е грижила добре за тях дори и по думите на тях самите, и по думите на околните.
А това за недоразуменията на Тейлър - определено не смятам, че от една случка (макар и толкова важна разбира се), може да се твърди, че Тейлър 20 години все недоразумения прави  Naughty
Всички й признаха, че винаги са можели да разчитат на нея да ги изслуша и да даде съвет. Дори
 и Бриджит иска от нея съвети, което за мен е доста показателно  Crossing Arms
Как ще се оплаче, че мама я няма, като е още на 3 години горкото и не разбира сигурно (и на тази възраст си стои от 4 години примерно  Laughing)

# 414
  • София
Разбрахме, че се е грижила добре за тях дори и по думите на тях самите, и по думите на околните.
Именно - досега нме сме чули Хоуп да се оплаква, че е пренебрегната от майка си, напротив винаги когато я дават с Брук са много сладки, гушкат се, радват се...гледам и Торн не е отишъл на лагер с Александрия...

А "недоразуменията" на Тейлър съвсем не са "една случка" - но при нея "объркана съм" върши работа! Аз пък мога да твърдя, че 20 г все "недоразумения" прави - напоследък все по-чести...

Откакто ореолчето и се катурна лекинко, не си спомянм някой да и е искал съвет - освен в момента горкият Торн - е*аси как не и е неудобно, Торн пак и пее хвалебствия, а тя си седи и кърши ръце...

# 415
Тейлър към Торн:
- Ще ти е трудно известно време...

Страхотна логика, няма що ooooh! Че и възглавнички за детенцето предлага, да поседи до снимката на майка си, когато има нужда от нея... ooooh! ooooh!

А Хектор? Този Супер-загрижен- мен? Той ще си понесе ли последствията за укриване на престъпник и възпрепятстване на правосъдието?

# 416
Nenna, нали разбираш, че "изоставянето на другото дете" беше преувеличено точно, за да покажа, колко преувеличено е останалото - това че дават възрастните рядко да правят нещо с децата е защото не това е основното във филма, което не значи, че те ги пренебрегват (щом не ги показват) - предложението на Ник беше не защото Брук не прекарва време с Хоуп, а за да я махне от Ридж и ФК.
Как разбрахме, че Брук се е грижила добре за децата на Т -  тях ги даваха, толкова колкото Хоуп и АрДжей сега.

Това, че Тейлър много често оправя глупостите и недоразуменията на другите е нещо, което наистина й пречи  Naughty

Кое недоразумение оправя - аз не виждам нищо да оправя, само приказва едно и прави друго, и Дарла си е все така мъртва, а Тейлър все така "невинна".

В тази връзка ми се струва, че Дарла я показаха като добра майка и съпруга. Но сигурно това е скучен образ за сценаристите и затова я извадиха от филма  Peace

# 417
  • В средата на времето
Тейлър към Торн:
- Ще ти е трудно известно време...

Crazy Joy Crazy

# 418
Именно - досега нме сме чули Хоуп да се оплаква, че е пренебрегната от майка си, напротив винаги когато я дават с Брук са много сладки, гушкат се, радват се...

Както казах Хоуп според сценаристите още е на 3-4 години примерно, трудно може да се очаква от дете на такава възраст да се опалче кой знае колко съзнателно.
Това ми напомня на една позната - през цялия живот на дъщеря й я гледа баща й (изцяло се грижеше за нея, каквото може да му хрумне на човек), майката почти не се е грижила за нея, заета да си чати и после ад се среща с разни мъже. Ама и тя много се гушка с детето и хората и тях мислят за много сладки  Crazy
И това е съвсем конкретен, непреувеличен случай  Peace

# 419
  • София
Е ние нали само, от това което виждаме и чуваме си правим изводите... в тази връзка не съм нито чувала, нито видяла Тейлър или Ридж да посетят другата си дъщеря, в Лондон или където там беше - те дали са лоши родители? newsm78
Дарла освен на РД-то на Али, кога са я показвали като майка?

И сега последно - Брук пренебрегва ли Хоуп, и отказът и да отиде на ДЕТСКИ лагер прави ли я лоша майка?

Общи условия

Активация на акаунт