Отговори
# 420
В тази връзка ми се струва, че Дарла я показаха като добра майка и съпруга. Но сигурно това е скучен образ за сценаристите и затова я извадиха от филма  Peace

Така си е. Нямаше интрига около образа ́и. Но на мен не ми беше скучна, съвсем не. Не исках да я разкарат. Ама нали трябваше да се появи Дона.   hahaha Те все така ги менкат- един махат, друг идва.

Фелиша каква логика извади и тя..."Баща ти е италианец, и той обича фонтани!"  rotfImao

# 421
Не си спомням някога да съм твърдяла, че Тейлър е перфектната майка - това по повод, че не са давали да се е обаждала на дъщеря си
За Дарла - надали си спомняш, защото пишех от скоро тогава - но според мен сценаристите решиха да направят Дарла много добра майка, за да е  драмата още по-голяма и за да е Тейлър още по-черна. За толкова време не са изтъквали преди това колко добра майка е
Брук пренебрегва Хоуп, защото отказва да замине с нея, искайки да бъде надзирател на Рич и сестра си

# 422
Фенче, ти ли беше казал, че Дона била зле откъм биски! Shocked
Мале-е, щом това е зле, не знам ако сложи импланти какво ще е! ooooh! То тия дни се нагледахме на Донините прелести, чак ми идва вече в повече! Направо комплекси получавам като й гледам фигурата! Но че мутрата й е конска не можете да ме разубедите!
Айде дано в тия снегове да мога и аз да попиша повечко, нищо че в момента тия двойки които са се оформили не ми пасват!
Ланче, Дона кога ще се залюби с Ерик! Тя Стефка много побеснява, нали..май че намазваше Дона с мед и й пусна мечка, ако не ме лъже паметта! Grinning

# 423
...Тя Стефка много побеснява, нали..май че намазваше Дона с мед и й пусна мечка, ако не ме лъже паметта! Grinning

Не Стефка, а сестрата Стефкина. Ако не ме лъже паметта. Joy Hug

# 424

Доколкото си спомням преди известно време някой беше писал, че считаме, че това, което не са го давали, не се е случвало. Което е логично, иначе всеки може да си измисля колкото си ще разни случки, които хипотетично да са се случили.

Чакай, чакай, не е точно така. Има неща от живота им, които са в центъра на действията - работата, любовта- и съответно гледаме тях предимно. Други са оставени на заден план. Обаче това не означава, че ги няма. Примерно това, че не дават Брук как закусва, обядва и т.н. не значи, че не се храни (Ник вече го видяхме, де, на него явно не му липсва апетит Laughing ) По същия начин е и с децата, това че не дават Брук как прекарва време с детето си, не означава,че не го прави, просто не ги дават тия неща. Затова кой каква майка е съдим по думите им. За Брук всички казаха, че е чудесна майка  и не мога да разбера защо непрекъснато го пропускате това.

# 425
Данте от два стола ще се окаже на земята накрая. Егати льольото! Поредният, дето не знае коя иска... ooooh! ooooh!

Похитителят визитка ли си е изпуснал до количката? Съвсем за гъби ни вземат вече  Joy

# 426
Тейлър към Торн:
- Ще ти е трудно известно време...

Crazy Joy Crazy

Рич  към Дона:
- Искаш ли още?  Joy

Нена, Тейлър може да не прави 20 години недоразумения, но от 2 години в този форум ни се набива случката с Дарла и каква убийца е Т...Е, видяхме...сега какво ще извадите друго от ръкава?  newsm78 Тейлър така или иначе ще  изтърпи последствията от постъпката си, за която вече изказахме мнение. Но Брук фенките така и никога не признаха грешките на Брук, напротив оправдаха ги с търсенето на обич /според мен  търсене на внимание да бъде център на Вселената/ . А ето Тейлър сама призна пред Хектор,че е убийца, поне се разкайва жената . Защо ли не видях такова разкаяние при Брук, тя единствено го прави, когато изтърве някой мъж заради собствената си глупост /в случая Рич,заради увлечението му по сестра й/.

# 427
Кой взе бебето, казвайте бързо.

# 428
  • София
Не си спомням някога да съм твърдяла, че Тейлър е перфектната майка - това по повод, че не са давали да се е обаждала на дъщеря си

И аз не съм твърдяла нищо... Wink

5 лева...

Но Брук фенките така и никога не признаха грешките на Брук, напротив оправдаха ги с търсенето на обич /според мен  търсене на внимание да бъде център на Вселената/ . А ето Тейлър сама призна пред Хектор,че е убийца, поне се разкайва жената . Защо ли не видях такова разкаяние при Брук, тя единствено го прави, когато изтърве някой мъж заради собствената си глупост /в случая Рич,заради увлечението му по сестра й/.

Защото явно не гледаш и не четеш внимателно. И постоянното сравняване на "грешките" на Брук с непредумишленото убийство и скриването му от Тейлър е смехотворно. Досега Брук си е признала за всичко и си е изтърпяла всички последствия от действията си, понякога даже и заради други...Тейлър като си призна пред Хектор и това кого огря! Може би Торн или Алксандрия? Тя си "признава" пред Хектпор поне за 3 път...

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:00 от Lana

# 429

Разносвач на пратки или както там се казва.

В ДиК предстои:

.
Тейлър признава на Хектор, че непрекъснато сънува Дарла. Той я съветва да мисли за Фийби и за това какво ще стане с нея, ако я арестуват. Разговорът им е прекъснат от Торн.
Докато Фелиша и Данте отчаяно се оглеждат за Дино, Фелиша се сеща, че джобният ́и компютър е в чантата с пелените на Дино, и може да го проследи с помощта на GPS. Сигналът идва от летището, двамата тръгват натам.
Торн е шокиран от признанието на Тейлър, че тя е блъснала Дарла. Пита я дали е била пияна. Тя се опитва да обясни, че е била притеснена за Фийби, че времето е било много лошо, но Торн отказва да приеме обяснението ́и и избухва...В този момент Тейлър чува гласа на Фийби и се събужда.
Фийби вижда, че майка ́и се съсипва от чувство за вина, и решава, че ще бъде най- добре да признаят всичко на Торн.
Бриджет признава на Ник, че е използвала Данте, за да преодолее чувствата си към него. Хвали се скромно, че се е дипломирала. Ник обещава да организира парти по този случай.
Рич съжалява, че е пропуснал шанса си да има семейство с Брук и Ар Джей. Дона му благодари, че е променил живота ́и, но той отрича, че заслугата е негова.
Ник обвинява Рич, че използва Дона, за да си върне Брук. Рич му напомня, че идеята Дона да замести Брук като модел е била негова. Дона пита Рич наистина ли я подкрепя с користни цели.
Фелиша признава на Бриджет, че е подменила лосиона срещу изгаряне. Бриджет ́и прощава.
Брук отново заварва Дона и Рич да флиртуват. Обвинява Рич, че използва сестра ́и, за да я накара да ревнува. Той отвръща, че се опитва да продължи напред, но все още иска да бъде с нея. Брук му напомня, че е омъжена. Рич обаче вярва, че тя още е влюбена в него, и я моли да напусне Ник.
Дона е смаяна от новината, че Брук ще стане член на борда на директорите на “Мароне”.
Тейлър тръгва към Торн за голямото признание, Хектор я пресреща и заедно с Фийби я отвеждат в затвора. Там ́и представят жена, която излежава десетгодишна присъда за катастрофа, при която е убила човек в пияно състояние. Историята ́и разтърсва Тейлър.
Членовете на борда на “Мароне” обсъждат тактики да задържат компанията на върха. Брук предлага да пребоядисат танкерите си в атрактивно зелено. След събранието Ник я поздравява за находчивата идея.
Лейтенант Бейкър вижда Тейлър, Хектор и Фийби да напускат затвора. Пита надзирателя какво са правили там. Картината започва да му се изяснява.
Бейкър казва на Тейлър, че е усетил алкохол в дъха ́и в нощта на инцидента, и ́и описва версията си, в която има стряскащи попадения с действителната случка. По- късно Тейлър казва на Фийби, че няма сили повече да мълчи. Фийби я подкрепя да постъпи като смята за добре.

По- нататък: днес няма по-нататък...
Защо бе, скръндзи такива... Crossing Arms

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 11:12 от мис арк

# 430
  • somewhere near the sea
Тъкмо се чудех каква ли ще да е тая чудесия във форма на книга  със стълби, водещи към замък от бял шоколад....Благодаря, Лана, че я намери.

Дона е ободрена от своя дебют на подиума и от своите мечти по отношение на Ридж. Двамата започват да осъзнават, че е налице нарастващо чувство, както и сексуално напрежение между тях.  newsm51Дона дори фантазира  за много по-силни чувства между тях.smile3517 txtloves
Ридж е в приповдигнато настроение. Дона муразказва за разговора с Брук и поръката й да стои настрани от Ридж.
Тейлър прекарва все повече време с Торн с надежда да оправдае нечистата си съвест. Т smile3538орн е е все по-благодарен. Говорят си как да помогнат на детето  да преодолее загубата. Тейлър казва, че така се чувства малко по-добре, Торн й е помогнал също много, сега в живота й има цел. Отново се разплаква: "Аз не заслужавам твоята подкрепа, твоето приятелство.."newsm77
Хектор изразява угриженост пред Фийби, че ако тя прекарва много време с Торн, може да събере сили и да признае истината. След продължително настояване да каже къде са в момента, Хектор успява да изтръгне от Фийби местонахождението на Тейлър и Торн. Момичето прозира истинския му мотив да иска от Тейлър да не се вижда с Торн и това я дразни. Хектор се мъчи да обясни, че всички те са замесени , майка й е уязвима и разговорът с Торн може да я провокира да му признае.  smile3556Тръгва да търси  Тейлър. Вижда ги през прозореца  прегърнати. Хектор е огорчен (друг ще му изтръгне мечтаната близалка) - с груб тон иска сметка от нея за поведението й.
Дона демонстрира новото бельо пред Ридж. Той ахва:"Леле... newsm09 newsm53". Двамата са в пълен синхрон. Дона отново витае в сферата на мечтите. newsm03
Хектор закарва Тейлър у дома и я моли да не казва нищо на Торн.smile3505Тейлър е емоционална развалина и смята, че ако не каже истината, ще продължи да се чувства развалина през останалата част от живота си. Фийби се намира на мястото, където Александра оставя рисунките си и цветя на Дарла и  се извинява за своето участие в произшествието и вината си. Торн я вижда, но не заподозира нищо.   33uu
Данте признава на Ерик, че все още е влюбен във Фелиша, че съжалява, задето й е причинил толкова болка.  WearyЕрик одобрява това, че той иска да опитат пак с  нея. Отива да я посети точно когато тя приготвя Дино за  сън.  smile3524Двамата флиртуват, спомнят си миналото, но когато отиват да вземат Дино, виждат, че него го няма - някой го е взел. travel
Хектор продължава да обработва обърканата Тейлър, ще съумее да я защити, само нека му позволи.Тя трепери, съжалява, че го е послушала.Хектор се развиква. Влиза Торн и пита какво става тук.  smile3528

# 431
Замък, Марси...Като в приказките. Heart Eyes Heart Eyes

# 432
В тази връзка ми се струва, че Дарла я показаха като добра майка и съпруга. Но сигурно това е скучен образ за сценаристите и затова я извадиха от филма  Peace

Така си е. Нямаше интрига около образа ́и. Но на мен не ми беше скучна, съвсем не. Не исках да я разкарат. Ама нали трябваше да се появи Дона.   hahaha Те все така ги менкат- един махат, друг идва.

Е, не можаха ли  да измислят друга причина за появяването на Дона? Сигурно нямат пари за заплати  Joy и на мястото на една актриса трябва да дойде друга

Кой каза,че Тейлър първо признавала на Стефка за инцидента? Аз от бъдещите серии чета друго  newsm78

# 433
  • В средата на времето

Какво бебе.. Shocked..и защо някой го е взел..тук сериозно съм изпуснала нишката Shocked Crazy

..., но от 2 години в този форум ни се набива случката с Дарла и каква убийца е Т...Е

Айде, айде..никой нищо не ви е набивал, най-малкото, че темата няма още 2 години Mr. Green
А Тейлър си е убийца, както и да го гледаш Peace

.
 Обвинява Рич, че използва сестра ́и, за да я накара да ревнува. Той отвръща, че се опитва да продължи напред, но все още иска да бъде с нея. Брук му напомня, че е омъжена. Рич обаче вярва, че тя още е влюбена в него, и я моли да напусне Ник.

Познах бе Party Това с Дона си е класически случай на натриване на носа..Иска да я накара да го ревнува, като така Ричко ще си докаже, колко много Брук го иска всъщност Grinning

# 434
По- нататък: днес няма по-нататък...[/color] Защо бе, скръндзи такива... Crossing Arms
Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт