Отговори
# 585
  • Разпиляна във въображението
А и Брук спря хапчетата.

# 586
Не беше шега - питам дали наистина те интересува колко епизода Брук си трайка за леарната и колко Тейлър ще си трае за катастрофата?

Два случая - бремеността с Томас и фалшивата болест на бащата на Брук - мисля че е достатъчно, като начало Simple Smile...а и понеже вчера май никой не ти отговори за 4-тия мъж, за който със сигурност знаем, че Т е спала  - Блейк Хейс, първият ́и съпруг.

Е малко е пресилено да се каже за Брук, че се друса, при положение че изпи няколко хапчета, предписани от лекар. Съвсем друго е да си алкохолик, даже вече и осъзнал се такъв  Thinking

Никак даже не ме вълнува точно колко епизода си траят и двенките, толкоз дребнава не съм, за мое щастие  Laughing
За бремеността с Томас - тя май и Брукито настояваше Тейлър да си трайка или греша (беше доста отдавна  Rolling Eyes). Неее, Брук държи на честността, надали е искала от Тейлър да си мълчи, сигурно паметта ми изневерява на млади години  Crazy
За болестта не се сещам, наистина. Имаше период, в който ходех на работа, може би е било тогава  newsm78
За бройката - тоз първия мъж вярно го бях забравила, а тя всъщност неховата фамилия носи  ooooh!
Ааа, значи не е била надрусана и си трайкаше докато Ричко се забавляваше върху нея. Ах, тази хитра лисица, знаех си аз, че симулира, че е дрогирана  Mr. Green

# 587
  • София
Oooooooooooo, да за бремеността, тя Брук я накара - моля ти се, кой друг!
Мисля, че не е нужно повече да ти обяснявам какво имам предвид с
Ама разбира се, това винаги е работело при Тейлър - тя все иска да си признае, и все някой друг и пречи и разбира се. И накрая - "ох, горката аз, накараха ме да го направя! Аз не исках, но те ме накара/попречиха".

Никак даже не ме вълнува точно колко епизода си траят и двенките, толкоз дребнава не съм, за мое щастие  Laughing

Не си дребнава, но не си и обективна (не че трябва да бъдеш), а и не каза ли днес, че са важни всички обстоятелства и конкретната ситуация, а не просто случката?

# 588
В изречението: "Тя май и Брукито настояваше Тейлър да си трайка или греша", не виждам да съм писала, че Брук я била накарала  newsm78
Моля без свободни интерпретации  Peace
А това за обстоятелствата в каква връзка точно го вметна ей тъй от нищото. При условие, че ставаше въпрос колко точно епизода си траела едната и другата. Нали ставаше въпрос за бройка. Кви обстоятелства, кви пет лева, точно в този контекст  Thinking
Не съм обективна напълно и си го признавам  Laughing
Има ли някой напълно обективен тук  newsm78
Бързо да си признава кой е  Mr. Green

# 589
  • Разпиляна във въображението
Ние, разбира се сме в по-голяма степен обективни отколкото отбор Т. Наистина.

# 590

smile3532

# 591
Не беше шега - питам дали наистина те интересува колко епизода Брук си трайка за леарната и колко Тейлър ще си трае за катастрофата?

Два случая - бремеността с Томас и фалшивата болест на бащата на Брук - мисля че е достатъчно, като начало Simple Smile...а и понеже вчера май никой не ти отговори за 4-тия мъж, за който със сигурност знаем, че Т е спала  - Блейк Хейс, първият ́и съпруг.

Е малко е пресилено да се каже за Брук, че се друса, при положение че изпи няколко хапчета, предписани от лекар. Съвсем друго е да си алкохолик, даже вече и осъзнал се такъв  Thinking

Никак даже не ме вълнува точно колко епизода си траят и двенките, толкоз дребнава не съм, за мое щастие  Laughing
За бремеността с Томас - тя май и Брукито настояваше Тейлър да си трайка или греша (беше доста отдавна  Rolling Eyes). Неее, Брук държи на честността, надали е искала от Тейлър да си мълчи, сигурно паметта ми изневерява на млади години  Crazy
За болестта не се сещам, наистина. Имаше период, в който ходех на работа, може би е било тогава  newsm78
За бройката - тоз първия мъж вярно го бях забравила, а тя всъщност неховата фамилия носи  ooooh!
Ааа, значи не е била надрусана и си трайкаше докато Ричко се забавляваше върху нея. Ах, тази хитра лисица, знаех си аз, че симулира, че е дрогирана  Mr. Green

Лана,  наистина ли мислиш,че могат да се сравняват несравними неща?  Брук ако не беше бременна, сигурно нямаше да си признае никога, ама нали пак беше изправена пред дилемата...кой е бащата  newsm78

А темата за мъжете на Тейлър и Брук е дъвкана и предъвквана стотици пъти. Аз само на първо четене се сещам за 8-на любовници на Брук , при това не за една нощ, а секс гарниран с чувства и лИбоФ, ама според нейните представи. Годеникът й Дейв, Рич, Торн, Дикън, Ник, Грант, Джеймс, Ерик...Списъка е отворен, който иска може да добавя  Mr. Green И всички тези ги е опрашила по няколко пъти и с много любов, а някои от тях  жънат и плодовете на тази дълбока любов  newsm63, милите дечица на Брук  Mr. Green

Фенче, що не вземеш да си смениш ника на Дона_фен, че този вече не е актуален  Mr. Green

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 01:11 от zorizori

# 592
Oooooooooooo, да за бремеността, тя Брук я накара - моля ти се, кой друг!
Абе,Тейлър не отиде ли да казва на Рич и ги завари в спалнята...Брук пак беше яхнала Ричо,и й стана зле и тогава реши да не казва?
И Брукито и Торн бяха комбина в аферата как да накарат Тейлър да си мълчи за Томас,та да може Брукаситка да получи пръстен и предложение от Ричо?
Айде ,не на нас тия...

А за леярната ....езика ли си беше глътнала Брукаситка?"Ша кажа,няма да кажа..."   -и хоп ,като станало бебето...Ами сега,няма накъде,ша признавам...ама както аз си знам..."Объркана бях... дрън-дрън..."   
Беше объркана в леярната,като мислеше Ричо за умрял.Ама после,като го виде жив и здрав,що не му каза,а?

# 593

Joy Майкоуууууууу Joy  Joy  Joy  На туй му се вика лунно заблуждение  Crazy (понапекла ви е луната нещо )
Обективни сте, колкото .... болезнено пристрастен коменатор (левскар ) на футболен мач Левски - ЦСКА  Laughing  Crazy

А за леярната ....езика ли си беше глътнала Брукаситка?"Ша кажа,няма да кажа..."     
Беше объркана в леярната,като мислеше Ричо за умрял.Ама после,като го виде жив и здрав,що не му каза,а?

Там, баба Сали я сгащи набързо и от немай къде си призна - милинката тя , горкинката  Laughing
Не за друго ...  щото имаше теория гдето си признавала веднагически ...  на секундата ... (пък то минаха 5-6 серийки в мълчание  Mr. Green )  и  щото горко се терзаеше от "грешката" си и място не можеше да си намери от вина ...  Rolling Eyes 

# 594
Мерси !

Прочетох синьото и горе- долу съм в час.Като имам време ще прегледам публикациите на Марси. Hug

Хубави почивни дни ви желая!

# 595
  • somewhere near the sea
Ъхъм. Хубаво е да си вярваш.

Що се отнася до обективността- то само в темите за турските сериали фенките са обективни. И дружно плачат... Но там е скучно. Да ме прощават...

# 596
И предполагам си вярваш.......

# 597
Абсолютно правилно Naughty

# 598

Тук Стефка хубаво лъска ореолчето на бившата снаха...Ама него май го няма вече. smile3560

Уоми, реших се и показах принадлежност вече.  Sunglasses

# 599
Вие май не разбирате всъщност за какво става дума.
Става дума за фалшивия морал, които ни развявате пред лицата, че Брук била такава и такава защото била овършала наред.
А сега когато това се случва на Тейлър естествено е позволено и изпраскването с дедо и пиенето и шофирането. Оказа се че Дарла си е виновна дето е умряла. Дори Хектор е виновен защото й пълни главата с глупости само не и Света Тейлър.
Ако не забелязвате ореолчето отдвана не е на главата й. От мига в който използва сина си да си върне Рич, когато излъга за бащата на Брук.
Абе подяволите какв ги говоря то ореолчето го няма от мига в който се е омъжила за първия си мъж от корист а не от любов.
И най - неприятно е лицемерието й. Фалшивата моралност която показваше докато 20 години кри от мъжа си , че друг е топнал чушката в бурканчето й.
С Хектор докато говореше с него по нощничка също голяма моралност. Мъж се мие в банята ти и ти реши да се преоблечеш и понеже нямаше друго хоп нощничка и добре че все някой ги прекъсваше Simple Smile Първо мъжа й после Брук Simple Smile Ама интересно как посрещна Рич с халатче Simple Smile а при Хектор по копринена нощничка само тип : Ела кумчо изяж ме. В случая Пожарникарче ама разбирате са какво говоря.
Бих приела да хулите Брук и че неможете да приемете действията й, но при положение, че в момента Т. го прави същото направо стоя чета и съм в потрес от лицемерие Simple Smile Едната била разбита и затова пиела  затова се изплющява с разни знайни и незнайни  а другата е к...а защото видиш ли започнала връзка с брата на бившия си мъж , който е путю и я заради мама я заради манипулации на любимката ви зарязва Брук. Е те това немога да го проумея. newsm78

ОФФ: Арки разкошотия Simple Smile Я виж във фейса кво сложих Simple Smile Ама си приготви валидолче Simple Smile валерианче нещо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт