Отговори
# 600
 Shocked Shocked Shocked smile3544 smile3544 Blush Blush
Отидох, видях, сърцеблъс получих, вЕрно... Laughing

За Хектор все още продължавам да се чудя- за него някакви последствия няма ли да има заради цялото това криене? Thinking

Лана, тази снимка на мисис Монти от фотосесия някаква ли е или...?

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 12:21 от мис арк

# 601
Womanitke,чета с кеф определенията ти Crazy Браво,само така Crazy
Ии.една жена да пише като хората тука,а не да се прави на квато не е Crazy

# 602
  • Разпиляна във въображението
На всички Ви, които сте ме цитирали и се смеете, Ви казвам  -  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Защото никоя от вас така и не каза едно вярно нещо на прима виста. В последствие се поправяхте и се извинявахте, че ама видеш ли не си спомням добре или това не съм го гледала.

Казали сме били, че пияницата Тейлър блъснала Дарла и кое от това не е вярно - Тейлър е пияница иначе защо ще ходи на срещи на анонимните алкохолици - заради две чаши вино??? Хайде стига Stop Блъсна ли Дарла или не? - Блъсна я и още как и затова Дарла е в гроба, а Тейлър утешава мъжът й и детето й.

Щом оправдавате Тейлър за смъртта на Дарла, то значи трябва да приемете, че Брук изобщо не е виновна за мнимата смърт и на Мейси и на Тейлър.

Вече ме разсмивате. Но ми се губи желанието да споря с вас.

# 603
Вече ме разсмивате. Но ми се губи желанието да споря с вас.
И тук ако позволите едно предложение Crazy Хич не е нужно вече да спорите с тях,направо най-добре изобщо да не им се обръща внимание,все едно че не пишат да ги видя тогаз Naughty И без това пишат само за да се заяждат с нас Naughty И Лана прекалено надълго и широко им се обяснява,вади факти,но никой не го уважава това и пак си знаят тяхното и пак,и пак едно и също се повтаря Naughty

# 604
Вие май не разбирате всъщност за какво става дума.
Става дума за фалшивия морал....... Оказа се че Дарла си е виновна дето е умряла. Дори Хектор е виновен защото й пълни главата с глупости само не и Света Тейлър.
Ако не забелязвате ореолчето отдвана не е на главата й.
Всъщност май вие не разбирате! Peace
Аз започвам да се чудя дали изобщо знаете определението за морал.... newsm78
Според това ,което пишете ,една жена е морална и света...някоя си, ако:
1.Никога не се влюбва!
2.Никога не страда!
3.Никога не е изоставяна!
4.Никога не изпитва съмнения!
5.Никога не се колебае!
6.ВИНАГИ,във всякакви ситуации знае как да постъпи!
и още...и още...
Ако вие сте такива,честно ,завждам ви.
Ама Тейлър е една обикновена жена,с всичките си качества,достойнства и недостатъци!Както всеки обикновен човек...има си своите слабости,своите тайни,своите мъки и депресии...кой ги няма...освен вас,идеалните...!

А Брук не я причислявам към тези обикновени жени,защото за мен не е нормално:
1.Когато един мъж те изостави ,да се преориентираш към баща му.
2.Да родиш брат и сестра на любимия си мъж от баща му...
3.Когато пак те зарежат,да се преориентираш към братята ,в същото семейство!
4.Да прелъстиш мъжа на дъщеря си с извинението ,че си много влюбена...
5.С всичката си наглост да родиш дете от него...
6.Само часове след смъртта на "любовта на живота си" да правиш секс с друг мъж....дори и да не е брат му...
7.Да ти се случва повече от веднъж да спиш с двама мъже едновременно и да забременееш /при всичките контрацептиви на света    Shocked /,и да не знаеш бащата на децата си!
8.Понеже си работила няколко години в дадена компания ,измислила си някакъв плат ,да имаш НАГЛОСТТА да искаш половината компания като компенсация!
9. 10. 11. -няма смисъл да правя разбор на целия филм.Надявам се разбрахте за какво иде реч!
Просто няма как да приема толкова нагла,безскрупулна,безотговорна ,лицемерна и прочие жена за нормална жена...да не говорим пък за някакъв морал.

# 605
Уоамнитка, друго си е да се появиш ти и да ни светнеш за какво става дума  Peace
Тъй, тъй за сега виждаме само, че сега Тейлър е "овършала" дедо Стив. Останалите предстоят.
Ама нещо тъпо ми се струва да тръгна сега да обсъждам нЕкви случки дет някой ми подсказал, че щели да се случат. Като вземе да вършее и Тейлър наред, тогава пак ще си говорим. Сега са си просто някви празни бръщолевици, които няма какво повече да им обсъждме  Naughty
Това за светицата леко се позитърка, защото Стефчето й метна тоз ореол, не Тейлър самата. Ако имате претенции по отношение на ореола, обръщайте се към пчелата-майка. Тейлър не веднъж е повтаряла, че не е светица и не иска да я мислят за такава.
Че била по нощничка пред Хектор - ми тя не е виновна, че има само красиви нощнички в гардероба си  Rolling Eyes Все пак трябва да е подготвена, че току виж няква пишман съблазнителка се метне пак в някой асансьор или сауна на мъжа й, без да я е молил.
Фена, душа, не се впрягай толкоз. Ако Тейлър клуба не пише, какво ще си говорите и с кой ще се дразните? Ще обърнете темата на кремчета и торти ли  Shocked

# 606
Красимира поста ти е объркан и не знам как да ти отговоря.

Това, което си написала за нашето виждане за морал се отнася точно към вас, а не към нас. Честно, я по-добре се изясни.

Нещата, които си написала за Брук са изкривени, но какво мога да очаквам.

Това за светицата леко се позитърка, защото Стефчето й метна тоз ореол, не Тейлър самата. Ако имате претенции по отношение на ореола, обръщайте се към пчелата-майка. Тейлър не веднъж е повтаряла, че не е светица и не иска да я мислят за такава.

Някой пак не е гледал последователно. Защото "Света" Тейлър започна да се противи на твърдението на Стефани едва сега, когато вече е разкрита тайната й. И също така каза, че съжалява, че я е оставила толкова време да го твърди.
Факт е, че Тейлър оставяше Стефани да й лъска имижда защото й изнасяше да бъде нещо повече над Брук. Сега обаче, когато бе презимена, изведнъж й стана неудобно.

# 607
Красе за мен морал е да ти кажа
Да бъдеш честен пред себе си и пред другите. Да спазваш нормите на поведение приети от обществото / това се нарича обществен морал/ и да не биваш във вреда на себе си и на околните.
Според обществения морал в Дик Simple Smile Ако може да отбележа само Брук е обикновенна жена Simple Smile Защото дори ония нейните нетърпими протичнички не са ни лук яли ни лук мирисали Simple Smile Стефка ли не е грешница или пък Тейлър ??? Може би Дарла ?  #Crazy Единствено Карлайн мога да приема за нещо като светица ама с крилца на гърба тип Патешки  hahaha
Не е аморално да се влюбиш нито да правиш секс с човека в който си влюбена.
Аморално е да се праскаш с непознати или слабо познати хванати за една вечер в кръчмата. А морално е да се омъжиш за да имакой да плаща образованието ти, а морално е лицемерието и лъжата. А една лъжа 20 годишна не само че не е морална ами е ... немам думи. А морално е докато знаеш какво всъщност си да сочиш с пръст и да се правиш на девица неощипана.
А морално е децата ти да са от ралзични бещи така ли  newsm78 Малее добре че няма сред вас дами на втори брак с дете от предния че незнам ...
А морално е да се влюбваш повече от веднъж или да се влюбиш в брата на мъжа си ??? Първо същия брат за който си омъжена приема новата любов а и сам казва,че иска да остане с другата защо да не си свободна да си с друг пък защо не и брат му. Ако всички са ок с това и няма проблеми.
Не визирам стефка тук Simple Smile Защото тя нямаше против Тейлър и Торн Simple Smile Така че не еособенно надежна за мерило Simple Smile
Общо взето в Тейлър не ме дразни с кой се чука, а начина по който се държи. Крие се зад гротесни маски на светица, съди и размахва пръст като знае че всъщност целия й живот е подобен и това че сега си омъжена и щастлива до мъжа си не означава че си нямаш минало.
И в същото време отказваш правото на друг да има свое минало и свои грешки.
Да в живота никой не би спал с брат на мъжа си или с баща му макар че пак е .. / софка мариновата и една друга позната на моя приятелка /, но има ли значение кой е в кревата при положение че има секс Simple Smile При Брук винаги е с обич и любов никога не е било по други при1ини. А при Тейлър е за една вечер без чуства и с кафенце сутринта и шут в гъза Simple Smile незнам в кой от двата случая може да говорим за морал.
Изобщо ДиК и морал малко  Joy Joy Joy

# 608
Поста на Краси си е много в час даже  Crossing Arms
Кое точно не е вярно? Че е прелъстила мъжа на дъщеря си, че е забременяла от него (щот много Флюбена е била, тя иначе не би го направила), че не знаеше кой е бащата на детето й, та се налагаше тест за бащинство? Или че, малко след смъртта на "ЛюбоФта на живота й" се нае*а с брат му?
Мноого изкривено, няма що!
Това за братята, бащите и т.н. не го коментирам, защото наистина мъжете в сериала са кът, та хайде нямала е с кой друг

Какво, че Тейлър е започнала да се противи сега? Не си го е лепнала сама тоз ореол, нали? Значи пак към Стефка се обръщайте

# 609
Уоамнитка, друго си е да се появиш ти и да ни светнеш за какво става дума  Peace
Тъй, тъй за сега виждаме само, че сега Тейлър е "овършала" дедо Стив. Останалите предстоят.
Ама нещо тъпо ми се струва да тръгна сега да обсъждам нЕкви случки дет някой ми подсказал, че щели да се случат. Като вземе да вършее и Тейлър наред, тогава пак ще си говорим. Сега са си просто някви празни бръщолевици, които няма какво повече да им обсъждме  Naughty
Че била по нощничка пред Хектор - ми тя не е виновна, че има само красиви нощнички в гардероба си  Rolling Eyes Все пак трябва да е подготвена, че току виж няква пишман съблазнителка се метне пак в някой асансьор или сауна на мъжа й, без да я е молил.
Фена, душа, не се впрягай толкоз. Ако Тейлър клуба не пише, какво ще си говорите и с кой ще се дразните? Ще обърнете темата на кремчета и торти ли  Shocked

Хахаха убиваш ме Simple Smile Знаех че ви съм жизнено необходима да ви отворя очите  Crazy Ама не разполагам с шокова терапия за жалост, а обикновенните методи не помагат.
Кое не се е случило ? Не е била женена , не е спала с Джейм, не го е крила 20 години ??? Не падна в леглото с Ник и Брук не ги хвана ??? Не се целува с Хектор ?
Какво означава някоя друга ? Нали е морална нали е перфектна какво значение има друг !
Тя никога не опроверга Стефани. Доброволно и на драго сърце приемаше хвалебствията и приятелството й докато й беше изгодно.
Не веднъж е лъгала зада навреди на Брук . Така че .. не ми я хвалете моля Simple Smile
И двете са да не са ти в къщата Simple Smile на живо.

# 610
Поста на Краси си е много в час даже  Crossing Arms
Кое точно не е вярно? Че е прелъстила мъжа на дъщеря си, че е забременяла от него (щот много Флюбена е била, тя иначе не би го направила), че не знаеше кой е бащата на детето й, та се налагаше тест за бащинство? Или че, малко след смъртта на "ЛюбоФта на живота й" се нае*а с брат му?
Мноого изкривено, няма що!

Ами изкривено си е и още как. Защо държите да гледаме всички отбстоятелства около това, каето върши Тейлър, а отказвате същото на Брук?

На Краси първата част от поста й е сбъркан. Ако ние смятахме това за толкова морално, нямаше да покрепяме Брук, която не прави нищо от това, което е написала.

Нена, ако не си разбрала какво искам да напиша, то е заради объркания пост на Краси Wink

# 611
И двете са да не са ти в къщата Simple Smile на живо.

Това вече е обективност  Peace

# 612
Нена ама аз никога не съм казвала, че искам някоя от тях в нас Simple Smile Казвала съм го само за Рич май Simple Smile  Joy
Но това не ми пречи да харесвам Брук повече Simple Smile И да казвам, че ако аз бях там и Стефани и Тевйлър се държаха така с мен щяха да изпищят много по рано и много по силно Simple Smile А тейлър нямаше да оживее даже един път  Joy Joy Joy СТефка щеше да си получи реален инфаркт а не инсцениран Simple Smile А Никчо отдавна щеше да е на дъното на морето с котва вързана за краката Simple Smile  Twisted Evil

# 613
Аз какво им казах,те пак си знаят същото....Продължавайте си в същия дух,щом така ви кефи.....
Аз на красимирата дори не й чета мненията,особено ако са повече от 2 реда,щот иначе глупостите стават много.
И Ненннннна,каза ли си го "с кой ще се дразните иначе" newsm78 Вие това правите-дразните нарочно,нали,не е нужно да отговаряш Naughty И да,предпочитам на кремчета и торти да мина,отколкото да чета по 6969696 пъти едни и същи преразкази от сериите от миналото хилядолетие,айде нема нужда #2gunfire

# 614

Защо държите да гледаме всички отбстоятелства около това, каето върши Тейлър, а отказвате същото на Брук?

Защото според определението за морал /източникът е Уики/: Моралът това е поведението, което общността очаква от човека

Големи очаквания имаха просто. И сега са разочаровани. Разбирам,  не е лесно. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт