Почиствате ли чиниите преди да ги сложите в миялната?

• 5 461
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Забърсвам ги с кухненска хартия и ги слагам .

# 61

Почиствам остатъците само със салфетка или кухненска хартия.иначе няма смисъл от миялната.

И аз така.

# 62
Почиствам ги винаги под течаща вода. Иначе се е случвало да не се изчистват добре. А пък и не ми е приятно миялната да е пълна със стара храна, въпреки че пускам поне две миялни на ден и чиниите не се застояват чак толкова.

# 63
Аз само ги изплаквам и нямам никакви модели, но доколкото знам, много зависи и от миялната машина. Моята е по-скъпичка, но се справя перфектно.

# 64
Аз само обирам твърдите и по-големите частици (като обелки от домат, чушка и т.н.)... - т.е. "изтъргвам с вилицата" Simple Smile
Не изплаквам чиниите с вода, преди да ги сложа в машината...

# 65
изплаквам ги с вода преди да ги фърля в миялната  Laughing ... с много зор си купих миялната и за тва неми се рискува ... обичам си я  Heart Eyes .. дава  ми много свободно време  Hug   Confused

# 66
  • София
Обирам с гъбичка остатъците от храна под течащата вода и тогава пъхам вътре Grinning!

# 67
Не плакна преди да сложа съдовете в миялната, не почиствам остатъците със салфетка или домакинска хартия. Големите остатъци от храна събирам с вилицата и в кофата...

# 68
  • Sofia
Почиствам със салфетка твърдите остатъци.

# 69
Понякога ги плакна, друг път обирам с хартия или вилица. Като цяло не се престаравам.

# 70
  • ГО
Не плакна предварително.
Обирам остатъците преди да ги пъхна в миялната.
Веднъж месечно ползвам препарат за почистване на филтри, уплътнители и тем подобни чаркалаци. Не знам дали има файда, ама проблем за сега нямам. Излизат чисти и чинии и чаши и прибори.

# 71
  • София
Здравейте,да се включа и аз.По принцип не лошо да се замиват,но стига да имаш време и зависи какво точно е ядено.В повечето случаи забърсвам с една салфетка и пъхам . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт