МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 243
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Лакунче, ако си пратила, нищо не виждам. Нещо трудно се ориентирам в тоз Бук -  Embarassed Само на 1 ден съм, все пак Laughing Отивам пак да те търся.

След колко време ви огря, късметлийки?

# 136
  • СТАНДАРТНО.
МИ дааа аз тва правя.На теб също ти прагих,ама ти ме не щеш.късметчето ме взе,ко да прави женицата.Пратих и на ергенчето,ноооооооо ничево newsm45
сега мисля да му пиша,ама днес съм в такава депресия,че нищо не ми ражда главата.
Hug Hug Hug Hug Hug Hug spoko hug
Трябва да почакаш да приеме поканата ти.  Peace Може да не е във фейсбук в момента, като влезне, ще те приеме.  Hug
 Бергюзар Корел и нашичкия са приятели у фейса  Mr. Green МъжО й дали не ревнува  Joy

# 137
  • СТАНДАРТНО.
Лакунче, ако си пратила, нищо не виждам. Нещо трудно се ориентирам в тоз Бук -  Embarassed Само на 1 ден съм, все пак Laughing Отивам пак да те търся.

След колко време ви огря, късметлийки?
Ми днес му пратих покана по някое време, после като влязох вечерта, гледам - приел ме човечеца  Mr. Green

# 138
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добре,а вие на кой от всичките помочковци подвизаващи се с тва име във фейса пратихте покана?Аз на първия и последния в списъка newsm78
Бланче,взехме се Hug Hug Hug
Поздравявам всички френдки на Джемката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Па кажете му и една добра дума за мен Mr. Green Mr. Green Mr. Green,белкем ме вземе
 Joy Joy Joy Joy

# 139
Какви са тези "помочковци". Не мога да вляза нещо в час.

То сега докато разберем кой кой е - голям майтап. Тук сме по един начин, там - с имена...

# 140
hahaha hahaha hahaha пикльовци

Ми аз лично не съм сигурна кой е нашия
Подозирам първия и последния и естествено ги нападнах и двамцата.Не че има файда Mr. Green

# 141
И мен ме е приел  Laughing Много се кефя  newsm44
lacunababe, и теб приех като приятел. Ако още се чудиш кой от всички "помочковци" е, можеш да го видиш сред приятелите ми и да му пратиш покана  Hug

# 142
  • СТАНДАРТНО.
hahaha hahaha hahaha пикльовци

Това нещо жаргонно ли е?  Mr. Green

# 143
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1790074525
Мен този ме прие.

# 144
сидче,тоя не е читавия Sick

# 145
  • СТАНДАРТНО.

Тъй леее?  #Cussing out Щото и мен тоя ме прие.

# 146
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Ами кой е?

# 147
Аз също пратих покана на Ийт сега. Какви са тези пикльовци?Присъединих се и към две групи негови почитатели.

# 148
Аз пратих на един със зелена снимка, любителска. Но сега и на другия... За по-сигурно... Абе как ви излизат повече от един. Аз като написах на търси се името, излезе само този зеления...

http://www.facebook.com/search/?q=yigit+ozsener&o=2048&init=ffs

# 149
последния.Е сега му гледах обстойно френдовете.Намерих Ниметката и пратих покана.хихи

Общи условия

Активация на акаунт