МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 42: насладихме й се и ще я запомним

• 31 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
 Момичета  Hug, виж те на какво попаднахhttp://www.turkishauthors.com/kitapdetay.asp?kid=51
и това http://istanbulian.blogspot.com/2009/06/after-arabs-now-bulgarians-watch.html Grinning

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 03:36 от mimkis

# 556
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро!Слагам закуската.Да ви е сладко! Hug Hug Hug

# 557
  • Варна
Добро утро! Много сте писали вчера, чудесни анализи. Hug
Да си призная и на мен ми е минавала мисълта, че Йит може да е гей.  Confused
В никакъв случай заради нещо друго, а защото до тази възраст е ерген, което в Ориента не е нещо обичайно. Възможно е да не афишира или да крие това, защото на Изток не са толкова толерантни като нас (особено що става дума за публични личности).
Абе..... надявам се да не съм права. Веднага щом ми остане повече време изравям всичко от нета за него и с гугъл преводача ще разглеждам. Направо ни измъчват с това оскъдно инфо. #2gunfire

# 558
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug

# 559
  • СТАНДАРТНО.
Добро утро! Hug Hug Hug

И от мен нещо за хапване  Mr. Green

# 560
Добро утро и от мен. А, то станало обед!  Laughing
Велики умотворения и страхотни попадения снощи. Жалко, че трябваше да пусна компа, но половинката ми вече определено ревнува.

А това е направо великолепно:

Цитат
author=azzazzell link=topic=434501.msg12798228#msg12798228
Кенан  за мен беше като пилон-статичен,а Джемил като знамето,което се вее, заема различни форми и привлича вниманието.

Най-точната оценка, до която някой е достигал в сравнението на двамата. Що няма емотикон за ръкопляскане? Щях да сложа десетина. "Като знамето, което се вее.." Не, велико е! Получих душевен оргазъм.

# 561
С тез закусчици "леки",ще ударим Маджиде абла от земята hahaha hahaha hahaha
Хексе и аз това си мислех,а и на хетеро мъжете не им правят впечатление такива подробности,като това кога си с червило и кога не и начина на хранене.Е естествено,ако се храниш,като прасе на чуждо корито на никой няма да му е приятно,ама чак това да е причина да се отвратиш от някого.Прекалено естетски го дава.Абе идея си нямам,но както и преди съм казвала не му е читава работата Mr. Green Mr. Green Mr. GreenМежду другото съм имала гадже овен 4 години(по едно време и брак се коментираше).Носеше ме на ръце,но  мен тогава ме вълнуваха други неща.Та същия момък се ожени чак на 42 години,и брака адски му тежи,а уж беше голяма любов.Та по таз логика викам си може и от зодията да му е.

# 562
Лакунче, аз пък имам много близък френд - съвсем нормален мъж, който си е точно естет и нищо не му убягва - не червило, ами пъпчица на лицето. Взе си жена, джаста-праста, ако мога да кажа, но под негово влияние каква мадама стана, не е истина. Не си купува нищо без негово одобрение и по-добре, защото рискува... Laughing Искам да кажа, че има различни хора.

# 563
Той и тати е така.работи в болница и около него основно жени,прави ги на пастет.Ама е така право в очите им ги пляска едни определения,които са си направо обидни.Да се чудиш как се е оженил въобще и то млад и зелен.А да не ти казвам,че любимата му телевизия и то от много време е фешън канала,тотален експерт е.Явно са си особняци,естети и свободолюбиви на макс. Laughing

# 564
Ами, то си е така. Ако си претенциозен, най-лесно е да направиш избор на младини. Защото колкото повече време минава, толкова претенциите се увеличават. Но за Ийтчо си мисля, че първи фактор е професията и после всичко останало.

Абе за какви претенции говорим! Около него колко красавици има! Гледах му една снимка с Нимет. Ми перфектна е тази жена - кръстче, кожа, всичко номер 1.

# 565
Желая ви прекрасен обяд!

# 566
  Мацкиии, тук съм Hug Hug
  Да ви кажа и аз на работа имам един своего рода шеф,който е на 57год. ,зодия овен и постоянно се чуват коментари за теглото на жените, кожите,косите,дрехите-направо ужас.Дори му прави впечатление кожата по пръстите на ръцете Shocked
 Обаче Ийт с този избор около него може да си позволи подообни претенции.

Айдее,появих се и вие се разбягахте.

# 567
Не, тук съм, но работя.
Давай, ще го разнищим, пустият му Ийит.

# 568
Обаче Ийт с този избор около него може да си позволи подообни претенции.

Ако се интересува само от обвивката, а не от съдържанието, то тогава той няма да интересува мен. Може ли да е толкова повърхностен???

# 569
 Като го гледам по снимките как е облякан си е доста неглиже-дънки и някаква блузка,най-често в тютюнев цвят.В жената сигурно търси класа.Не толкова да блести и да дрънчи от глава до пети и модни дрешки и джунджурии , а такава,която и в парцали да я облечеш пак да излъчва елегантност.Женското в нея да прозира от жестовете а не от дрешките.

Общи условия

Активация на акаунт