Отговори
# 555
алвера няма нужда да им се спрятат магии на тези от посолството -отидох ,документът беше готов.Но парен каша духа-прочетох го 10 пъти ,преди да тръгна от там  Mr. Green

Къде сте останалите  newsm78 newsm78 newsm78

# 556
Тук сме  вещиците (обичащи или не чесън) .Ама днеска нямах време да яхна метлата и затова малко късничко се разписвам
Върколаче дудесен маникюр си си избарала  hahaha как можем да се сдобием с него че ако решим да "погалим" някого да му държи влага.
Алвера късничко ама нищо опитах от закуската супер беше.
Хадил хубаво мото като за вещици
На всички които не съм цитирала  Hug

# 557
                     Здравейте момичета.
   Преди малко се върнах от София.Новините са много добри,има и проблеми,но мънички.
   Ще се постарая утре да кажа повече.Сега ще бягам да чистя къщата,че голяма бомба е паднала за двудневното ми отсъствие  #Cussing out
И новите мебели на детската днес са дошли,направо в момента съм  #Crazy
  А за капак ще се окаже че ни е лепнал грипа,надявам се да не е "прасешкия". baby_neutral
  Гледам много никове са сменени,но разгадаването им ще оставя за утре.

Лека вечер на всички от мен.  bouquet  bouquet  bouquet

# 558
Mархаба,тъмните създания!

Кафе?

какво си говорите под бъзта?
Аз искам нещо сладко да сложа в казана,може би такава баклавичка ще спретна:

http://www.completecakekits.com.au/catalog/images/witch_cake.jpg

Twisted Evil

баш- магьосницата Марсито не дойде да разкаже за магията за любов...ама то в БГ били хит магиите в момента-една приятелка завърнала се от там ми каза.Гледат ,казва,реалити шоу с правене на магии и гадаене,пък медиума на 2-ро място го познава от дете;никакви дарби нямал,смотльо бил.Ама май никога не е късно да си пуснеш джина  Thinking

Саида-правиш план и едно по едно зачеркваш задълженията.

Никито-твоето хабиби не знам от кой град е,но в Алекс.прехвърча сняг,но никога не трупа.За това пък е студено и не може без яке...виж в Долното царство със сигурност е по-добре.

хайде аз да ходя да чета за едно друго вълшебство:в Африка щяло да се обаразува ново море  newsm78
то от толкова магии...

# 559

Друго си е с малко гримче  Laughing

Лили, много рано си станала, или още не си лягала- току-що се връщаш от вещерския събор може би?

Аз пък довечера имам важно събрание, нали кандидатствам да ме приемат в ОЧЗ /Организация на чудовищата и злодеите/, та трябва да дам доклад за извършеното от мен.

ето ги  и любимите ми герои от детството , ще търся откъде да си сваля сериите и да се наслаждавам  Laughing

# 560
Не знам тук колко сме добри в магиите и вещерството, но аз тъкмо разглеждам тортите от Тортеното предизвикателство в Готварския подфорум  Shocked  chef Е, тези девойки са майстори магове...

Май е време за обяд  Heart Eyes
Добър апетит и весел ден на всички, четящи и писещи!  Hug

# 561
ето ви една класика във вещерския жанр:

"Зло — добро, добро и зло
от едно са потекло —
между тях и ний летим.
Хайде, в смраден лъх и пъклен дим!"

# 562
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Харесва ми тази вещерска насоченост във форума  Laughing
Надявам се това да е позволено и да няма проблеми за темата ни.
Шилан, отива ти така леко гримирана, показва вътрешната ти красота  hahaha Ама не беше ли къдрава ?. Писах ти на едни други лични, да знаеш.

Saidah , радвам се за добрите новини. Как са децата?

Хадил, и ти ли!!!!!!!??????
аз с това стихче си приспивах бебетата, на мама вещичките и вещерчето  Heart Eyes
А всъщност няма защо да се обиждаме, ако ни наричат вещици- идва от ВЕЩ, като прилагателно, а това значи знаещ, можещ. Както и врачка- от ВРАЧ, което е лечител.
Лили, ако имат нужда от още магия за морето в Африка, насреща съм. Laughing

# 563
Хадил, и ти ли!!!!!!!??????

А не, аз не - не съм толкова веща в занаята. Просто внесох класически привкус на отварата в котлето !

# 564
Работа, работа и пак работа!  От толкоз работа нямам време за едно хорце!

На всичкото отгоре и грипа ме е тръшнал! Днес поне не усещам да имам температура, но носа ми тече, и от триене със салфетки се надух и заприличах на  

Хадил, нищо че не си толкова веща засега, с упоритост всичко се постига и най-вече с ПРАКТИКАААА  Wink

ПП. а уж вещиците не ги хваща грип!!!

# 565

ПП. а уж вещиците не ги хваща грип!!!

Не ги хваща, ама друг път! От 4 дни карам на магии и отвари, че пак нещо  се опитва да ме тръшне, ама чуствам, че съм на път да загубя битката. Днес съм една отпаднала и омаломощена вещица.

Да ви питам, има ли жасминът някакво специално място и значение в арабската култура...после ще ви кажа защо, аджеба, се интересувам.

# 566
Ох като съм яхнала метлата от сутринта и чак сега я презимих  Laughing Днеска съм работна вещица  hahaha Ама гледам и другите са по вещерски дела и не са се вясвали много много.
Въркулче хубав грим в комплект с ноктите - върха на най-новите модни тенденции в гримирането и маникюра. Остана и за педикюр да дадеш идея  Laughing
АИЯ ох какъв обяд си ни спретнала преядох милост - сега до вечерта няма да погледна храна(ама пуста лакомия от всичко трябва да опитам).
Лек ден на всички арабелки

# 567
с няколко думи - жасминът при арабите е символ на чистата и непорочна любов и вярност в любовта. ако някой иска да разкаже за града на жасмините или нещо допълнително. аз давам бърз отговор и отивам на работа. ако никой не допълни отговора, като се прибера ще дам подробна информация.

# 568
За  тези  които   не  пишат  вече  от страх  от  вещици и  джинове да прочетата може  пък да се разпишат   ама първо  да си  сложат   по един  парфюм 

а тук може да прочететеhttp://www.islamweb.net/ver2/Fatwa/ShowFatwa.php?lang=F&Id=4 … mp;Option=FatwaIdhttp://www.islamweb.net/ver2/Fatwa/ShowFatwa.php?lang=F&Id=1 … mp;Option=FatwaIdhttp://www.islamweb.net/ver2/Fatwa/ShowFatwa.php?lang=F&Id=7 … mp;Option=FatwaId

# 569
Привет,   Hug
този свински грип май докара голяма психоза в БГ. И в моето малко градче веöе има болен, и то това е  синът на колежка на родителите ми. И сега всеки е хванал лека параноя, кога е говрил с нея, дали е имал близък контакт. Страхът е лошо нещо. Ето, казаха и в Аман, всеки, дори да кихне и отива на преглед, а за момента имало само една болница, която прави специалния тест за този вирус. Опашките излизали пред болницата.  ooooh!

Svear
, ти за жасмина ли даде линк  newsm78 че е на френски, а сменя ли на друг език се отваря заглавната страница.

Общи условия

Активация на акаунт