Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява ислямската митология?
Какви са мненията за хлебопекарните и коя марка е най-надеждна?
Какви са програмите на хлебопекарните?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява ислямската митология?
Ислямската митология обхваща всички разкази и обяснения в рамките на ислямската религия, които не се намират в свещените писания или признатите допълнения. Това включва истории за пророци, обяснения на религиозни ритуали и описания на живота след смъртта. Тези разкази не се считат за фактически верни, поради което са класифицирани като "религиозна митология".
-
Какви са мненията за хлебопекарните и коя марка е най-надеждна?
-
Какви са програмите на хлебопекарните?
-
Какви са мненията за пътуването и желанието да се бъде у дома?
-
Каква е максималната големина на хляба, по отношение на тегло?

Не съм наред щом не съм истерична
Та дали не съм рядко изключение и то щастливо 

. сирийските сериали са 10000 пъти по-стойностни от това, което произвежда Египет през последните 20 години, като сериали..... а и като филми понякога. Радвам се, че сирийците поеха малко юздите на арабските кино и телевизия - поне гледаме разнообразни и смислени неща, въпреки наличната политическа цензура.
... шегувам се. остави това. Нека да дойде човека. Първо - ако е по-млад от теб с повече от 3 години - забрави го. Второ - нека дойде, но да живее отделно, така че нито да зависиш от него, нито да трябва да го търпиш насила. Изкарайте като нормална двойка известно време и се опознайте. След това, каквото Господ е решил. Мисля, че това е най-резонно, дотогава ще видиш и отношението на дъщерите си към него, а и неговото към тях. Не съм от хората, които отписват жената след като има деца, но дъщерите ти са големи и трябва да си сигурна, че няма да има конфликт. Предполагам, че някои от форума ще ме заплюят, че ти предлагам да имаш връзка без брак, но ти нито си малка, нито си имаш нужда от такъв съвет точно. Въпросът ти е в този форум, защото е свързан с арабин, поне аз така мисля. В повечето случаи те са си мъже като всички останали, така че дерзай.. и да беше българин не би се юрнала да ходиш в Куртово Конаре, нали ? Дай си шанс, ако наистина смяташ, че си заслужава. Ако пък не стане - свят широк, мъже - разни. Все ще се намери човек, с който щастливо да остарееш биологически и да останеш млада по душа. Успех - дръж ни в течение..... ама, че съм нахалница.... те май другите момичета по-добре ще ти отговорят, все пак те са омъжени за ориенталци, ама аз като най-припряна писах първа.