Отговори
# 375
  • Varna
МАКТУБ wavey
Бая се замислих сутринта когато се обади, дали си другата Мактуб от Мароко или Мактуб от Пакистан. Ама явно си сЮФсем другааааа. Добре си дошла newsm10
Абе Шиланче, да питам аз за критическата, че нЯщУ не миЙ сЮФсем яснУ а аз съм на паргара. Та нито съм истерична, нито се нервя- не съм се нервила дори и пред цикъл. Та май нЯщУ има със менИ разминаване Joy Не съм наред щом не съм истерична  newsm78 Та дали не съм рядко изключение и то щастливо Rolling Eyes То и по постовете ще ми проличи къФ такъФ чЮвек съм де. Ха кажете ми дето сте свързани и със медицината защо съм такъв човек дето не страда от истеричност newsm47
А пък съм и емоционална.
Петър Дънов ако беше жив щеше да се вземе във чудо със мене, че теорията му не се потвърждава newsm47
Абе АЛВЕРЧЕ- ти като прасна тоя вкусен сладкиш тука, вземи и му пусни рецептата бе Душо. Много вкусно изглежда. Тъкмо се чудех за утре каква сладостия да приготвя Hug

# 376
  • по пътеката
делти4ке, не те знам що си търсиш белята, тя критиката тебе те  е  преско4ила,ама за да  има баланс, е споходила някоя дама двойно! мискина! има и друго май младото поколение от рано го хваюа,за да няма стрес  от  силния шок- бях добре в4ера ,ама днес какво ми стана! като във вица! Mr. Green
аз  моделирам днес, дове4ера ще пека ,пък дано я докарам тази приказна торта с декорации!  4ак закъснях за спорт(те не, 4е са се спуснали да хопкат, пак си бях първа в залата) от много пристрастяване! да ви предложа една ожжа !

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 19:46 от marsy

# 377
  • Varna
ВЕРНО бе Марсе,
да не викам аз критиката, може и наистина да ме е прескочила. Става ли някой път така а newsm78 Joy  Да си карам тъй дългУУУ време  newsm47 Марселинка ти каква торта моделираш?
МОНДИЧ- благодарско отново за снимчиците Hug

# 378
Хадил ,Монда а и останалите на които им се гледа ето няколко сериала  показващи реалният живот тук

този е комичен,разказва се за 5 момичета живеещи на квартира у едната,като всяка е с различни интереси ,произход и т.н

http://3arabtv.com/3arabtv/series/928/%D8%B5%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%A7.html

този пък показва сериозната страна

http://3arabtv.com/3arabtv/series/946/%D9%85%D8%B3%D9%84%D8%B3%D … %D9%84%D8%A9.html

а този е и криминален

http://3arabtv.com/3arabtv/series/908/%D8%B4%D8%AA%D8%A7%D8%A1_% … %D8%AE%D9%86.html

# 379
благодаря ви много за пожеланията момичета.мигче да се надяваме че скоро и нас ще ни сполети това щастие искрено ти го пожелавам. Praynig Praynig Praynig

# 380
  • In a surreal moment!
Рени - само вяра и беж при докторите и ще стане , аз вярвам , щом стана вече при други , що не и при нас! Ти прави каквото сме си приказвали и дано Господ чуе молбите ни !!!

Монди - специално Мерси за Алепо! Видео от там имаш ли?

# 381
Деси, благодаря за линковете. "Сабая" беше предизвикал доста полемики, но нещата наистина не са нито бели, нито черни.
А за табулето да кажа историческата справка: баба гануж, таббуле и хоммос б тахина са сирийски ястия, а типично ливански (доколкото тези две държави могат в по-ранен исторически план да бъдат разделени) са фаттуш и кишк. това са примери, не означава че съответните държави имат само това  Laughing.  
Аз съм на мнение, че като ястието се одобрява масово, все някой иска да си го припише - са сте чули шотландците да се карат с някой за "хагис" ?
Водна лилийке, дано си решиш техническите проблеми и добре завърнала се.
Делте, хич не ти трябва критическата - ни на теб, ни на друг - а колкото до истерията... то да ви кажа тази диагноза често се лепи на жените и най-вече на майките, така че гледайте да сте в социално поносимите степени  Mr. Green
Рени - честито мила и както казват : Таз година булка, догодина люлка - имай вяра, всичко хубаво идва бавно, но винаги идва по един или друг начин.
Мигче, на теб също ти стискам палци и сега нареждам малките да  Praynig за теб и за рени - молитвата на децата е винаги приета.

# 382
Деси, благодаря за линковете. "Сабая" беше предизвикал доста полемики, но нещата наистина не са нито бели, нито черни.

Хадил подбрах тези 3 сериала,защото започнаха реално без да налагат някаква цензура да показват какво всъщност става тук,и ще бъдат полезни за страничните зрители.
Колкото и да е предизвиквал полемики Сабая ,така като гледам по улиците едва ли има нещо прекалено в него,просто както писах този път нещата не са напудрени.

# 383
                     reni 31-честито бракосъчетание.
            Много любов ,здраве,щастие,усмивки и много деца.

И един скромен сватбен подарък http://images.businessweek.com/ss/05/03/updown20050330/image/collage.jpg

Монди-и аз ти благодаря за Алепо.мечта ми беше да го видя.Но останах учудена от разказа ти за него,моята приятелка така и не ми разказа нищо.Само каза,че нямало да издържа да живея там/ако е трябвало/.
   Мигче- Praynig Praynig Praynig,дано  тази година получиш най-красивия коледен подарък.  bouquet

# 384
права си - наистина са показали нещата без прекалено прикриване... даже има някои неща, които не са показани в цялата си "свобода"  Wink . сирийските сериали са 10000 пъти по-стойностни от това, което произвежда Египет през последните 20 години, като сериали..... а и като филми понякога. Радвам се, че сирийците поеха малко юздите на арабските кино и телевизия - поне гледаме разнообразни и смислени неща, въпреки наличната политическа цензура.
Я да ви пусна и тук нещо от другата тема - по принцип избягвам разни такива новини, но в тази има доза истина поне според нашите медицински списания:  http://www.health.bg/index.php?page=articles&id=8204
а тази - все не мога да се начудя на хорската глупост и жестокост: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2539391

# 385
# 386
хадил мерси аз вярвам че Господ ще чуе молитвите ни. Praynig Praynig Praynig

# 387
  • Folkestone, UK
Привет на всички!
Преди няколко дена се регистрирах тук. Напоследък ми се случиха много и странни неща. Нуждаех се от информация за Алжир и попаднах на вас.
Запознах се с мъж от Алжир по скайп. Обикновено блокирам всеки, когото не познавам, но в този случай реших да разменим по някой ред с момчето, преди да го отрежа.
Вече 21 дена си пишем и говорим, трябва да си призная, че много ми харесва. Проблемът е там, че той иска да се ожени за българка и това е причината да търси контакти с такава.( Има приятел, щастливо женен за българка и за него не е нещо необичайно да си търси партньор по този начин)
Аз съм живяла малко повечко - на 36 години съм. Разведена съм от повече от десет години и сама отглеждам децата си - две момичета почти на 16 и 18. Така и не срещнах човека, с когото да искам да остарея...
Сега, колкото и да ми е труден и объркан живота, се чувствам силно привлечена от този мъж. Иска ми се да му вярвам!
Иска ми се да е искрен. Това, че е живял във Франция и Англия няколко години, че не иска да се жени за алжирка, а за европейка (в частност българка) и да живее в България, това, че наистина ме харесва ме кара да искам да му вярвам.
Не знам нищо за арабския свят. Никога не съм си представяла нещо подобно на това, което ми се случва.
Скептик съм. Салим ме покани да отида в Алжир на гости. Започна като шега, но аз искам това да стане реалност.
Когато му казах, че поне още два месеца няма как да пътувам, той реши да дойде в България.
Всичките ми приятелки смятат, че съм загубила разсъдъка си.
Не искам да ви досаждам, но ми се струва, че вие най - обективно бихте могли да ми дадете съвет.
Нима съм прекалено лековерна да вярвам, че той би могъл да е моето щастие? И двамата не разполагаме с някакви средства, той не ми обещава да сложи света в краката ми, а просто да се опитаме да съградим едно щастливо семейство (ако зависи от него поне с още 4 деца).
Извинявам се, ако ви досаждам!
Ще ви бъда много благодарна за всеки коментар, колкото и да е директен и краен!

Hug

# 388
хммммм В.В. аз съм по крайните съвети - не знам доколко е реално да си имате още 4 деца  Grinning... шегувам се. остави това. Нека да дойде човека. Първо - ако е по-млад от теб с повече от 3 години - забрави го. Второ - нека дойде, но да живее отделно, така че нито да зависиш от него, нито да трябва да го търпиш насила. Изкарайте като нормална двойка известно време и се опознайте. След това, каквото Господ е решил. Мисля, че това е най-резонно, дотогава ще видиш и отношението на дъщерите си към него, а и неговото към тях. Не съм от хората, които отписват жената след като има деца, но дъщерите ти са големи и трябва да си сигурна, че няма да има конфликт. Предполагам, че някои от форума ще ме заплюят, че ти предлагам да имаш връзка без брак, но ти нито си малка, нито си имаш нужда от такъв съвет точно. Въпросът ти е в този форум, защото е свързан с арабин, поне аз така мисля. В повечето случаи те са си мъже като всички останали, така че дерзай.. и да беше българин не би се юрнала да ходиш в Куртово Конаре, нали ? Дай си шанс, ако наистина смяташ, че си заслужава. Ако пък не стане - свят широк, мъже - разни. Все ще се намери човек, с който щастливо да остарееш биологически и да останеш млада по душа. Успех - дръж ни в течение..... ама, че съм нахалница.... те май другите момичета по-добре ще ти отговорят, все пак те са омъжени за ориенталци, ама аз като най-припряна писах първа.   bouquet

# 389
  • In a surreal moment!
Здравей ВВ - добре си ни дошла ! Честно да ти кажа точно като твоя разказ сме чели и края не беше добър . И другите ще ти кажат ...Беше мама от Пловдив ...разведена с голям син , който дори се ожени и тя много беше склонна да се обвърже с алжиреца...Нищо не стана , не си спомням подробности , май каза че е разбрала , че нещата не са достоверни при него...
Аз лично , на базата на много прочетено в темите ни , съм скептична ....не искам да кажа  ,че все пак може и да се окаже съкровищо , но....

Общи условия

Активация на акаунт