СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 132
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Здраейте мами на септемврийчета!
Весита, мерси за бляскавата тема - дано я пълним само с хубави новини за нас и за бебетата ни!
Находката, честита ви годишнина! Ти си голяма скица, сигурно и мъж ти е като тебе - дано всичко да ви върви по вода, много да се разбирате! Много смях и веселие в къщи ви желая!
Май не останаха мами, на които да честитим днес бебета Wink То затова сме и вече в "родени" Simple Smile
Да се отчета: ние се кърмим на около 3-3.5 часа, рядко на повече или на по-малко. Вечер се будим 2 пъти за по час, по толкова продължава едно хранене при нас. Пъпчето още не е паднало, но педи ни инструктира как да го мажем, та да падне по-бързо (вие повечето вече сте минали по тоя път Wink ) Къпем се без шампоан все още, внимаваме за пъпчето, косата я мием всяка вечер. И така Simple Smile Засега се радваме на спокойно бебче Simple Smile Има време и за домакинската раота. Сами се гледаме иначе.
Поздрваи на всички мами! Ще ви чета, обещавам!  Hug

# 16
Весита, мерси за прекрасната темичка! Нека я пълним само с положителни постове!!! newsm51
Честито на новообебелите се мами - нека рожбичките ви растат здрави и щастливи!
Чесита годишнина Находка, пожелавам ви още 100 години семейно щастие  newsm53
Аз днес нямам температура, чувствам се добре - поне засега. Явно нещо ме е сбарало в бързината! Обаждах се снощи на педито, та тя каза че за темп. може да се пие панадол!
Видях че в предните постове коментирате възглавничките против колики.  Бях чела някъде из другите теми, че помагат и си направих сама такава. Пълнежа е от костилки от череши, които загрявам на една минута в микровелето! След неуспешното ползване на различни видове капки, тази възглавничка върши чудеса! Малката се успокоява и заспива милото!

# 17
Весита,   bouquet
Ладида, страхотни снимки  Peace
Находката, честита годишнина   bouquet

# 18
  • София; Дружбето
nahodkata, честит годишнина. Още много да празнувате и много деца да си народите Mr. Green

Моята кака е с Т от вчера и днес сме в къщи тримата. Малкия иска да спи на ръце, ама няма да стане неговата. Криви се половин час и накрая се предаде и заспа на Миша в кревата, че тя пък заспа на спалнята. Ей, го, пак ревна. Човек да не го похвали Crazy Само да се събуди Миша и отиваме на разходка пак, че навън поне е мир и любов

# 19
Охоо, мацки!  Hug
Честита ни нова тема! Да я пълним само с хубави новини! Благодарско и на мама Весита за оформлението. Супер е страничката.
Днес малкия ми мъж става на 1 месец. Peace
Относно сменянето на памперса -всеки път е различно. Гледам да му е комфортно на детето, че не обича много да го разсъбличат и обличат. В повечето случаи смяната е между сукането (тъй като се унася) и дохранването с АМ.
Косичката я мием всеки ден и от време на време мажа с малко преварен зехтин. С козметиката не съм почнала. Може би тези дни. Нали сме на един месец.  Party
Вчера бяхме на хомеопат по настояване на мъжа ми. Не стига, че я чаках половин час с малко дете на ръце да си влезе в кабинета (пишела домашното на дъщеря си), ами ни оръси и с 50 лв. за една консултация. Почти нищо ново не научих от нея. Изписа ни за коликите едни дражета. Та да видим какъв ефект ще имат.
Целувки на всички!   bouquet

# 20
 Здравейте, милички  Hug
 честита ни нова темичка вече в РОДЕНИ   bouquet Благодарности на vesita007   bouquet
 Ние с малката сме добре, кротички сме пу-пу.  Grinning Папкаме, спинкаме и пълним памперса. Кърмим се и се дохранваме, за което ми е много болно, но и последната капчица ще и дам, ще направя всичко възможно да я кърмя, дано пожъна успех.  Praynig
 ще разкажа набързо за раждането си, което не беше като по книга, но пък си заслужава.
 На 25.09 в 1ч. през ноща отидохме в родилното с изтекли води, без контракции. Към 5 вече започнаха някакви контракциики на 15-20 мин., после станаха на 5 много бързо и изведнъж просто секнаха, разкритие никакво. Цял ден бях с контракции, които ту се появяваха, ту изчезваха, но като ги имаше бяха на по 5 мин. страшна болка и пак без грам разкритие. С две думи 2 дни си прекарах така и на 27-ми в 00.30ч. вече имах огрооомен напредък от 4см. разкритие и в 2.50ч. се роди нашата принцеса. Бях с епидурал, за щастие нямам някакви последствия, но ако не беше тя не знам как щях да издържа, понеже по едно време започнах да губя пулс след двудневните мъки.
 Не ми се иска да разказвам повече, всичко съм забравила. Спомням си от всичко това само мига, в който зърнах съкровището си. Няма нищо по-хубаво от това да дариш живот  smile3521 Grinning
 Сега отивам да ви чета, че пак съм пропуснала доста.
 Лек ден на всички  Hug Ех, колко бързо минава времето, вече сме в  РОДЕНИ bowuu newsm44 newsm44 newsm68
  Hug Hug Hug

# 21
Ехееее каква стана тая - два дни ме няма и вече сме с нова тема.

Благодаря vesita007 , винаги се стараеш.
Честито на новите мамчета и от тук нататък само хубави нещица да се пишат в темичките.

# 22
  • Варна
Vesita 007   bouquet

Хоп и ние тука да се запишем!

Честито на Находката, още много години семейно щастие!

Ладида, много вдъхновяващи снимки, мисля и аз да организирам една сесия на наш'та мадама, скоро... Wink

Радвайте се на страхотното време, и бегом по разходки... Grinning Ние вече всеки ден се мотаме по града...

# 23
  • Испания и Стара Загора
Как да си направя и аз албум на Андреа? newsm78
Ето ви няколко снимки,докато успея да направя албума Wink
http://prikachi.com/files/1098894o.jpg
http://prikachi.com/files/1098895X.jpg
http://prikachi.com/files/1098896s.jpg
http://prikachi.com/files/1098897z.jpg
http://prikachi.com/files/1098902B.jpg

# 24
 nahodkata, душа, честит Ви празник! Да сте живи и здрави, много години да си го празнувате и да се обичате Hug   bouquet Ааайди наздраве  newsm24 newsm24
 Сега като гледах бебетата рекордьори, тя моята принцеска се причислява към най-търпеливите също-12 дни се преносихме  Hug Голямо търпение беше  Joy smile3521 smile3521 Сега обаче като е гладничка не е никак търпелива, бате вика, че ако има зъбки ще му отхапе ръката  Joy newsm08 Joy #Shocked
  Hug Hug Hug ХУбав ден

Ето малко снимчици и от нас Princesata     Laughing

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 16:04 от bebe6oci

# 25
здравейте момичета!  Hug

Честито на galatea72, MammaT и d34! Да са ви живи и здрави бебчетата и много да ви радват!

Веси благодаря за темата и старанието - страхотна е!!!   bouquet

Находка честита годишнина - дълъг, щастлив и изпълнен с топлина и щастие семеен живот
  bouquet
Ние току що се прибрахме от разходка и сега чакам лакомничето да се досъбуди  Heart Eyes

Чао за сега Hug

# 26
и аз да се отчета със снимков материал Simple Smile

# 27
Находката, честита годишнина мила! Пожелавам ви още много години да се обичате, да държите един на друг и да се радвате на прекрасни моменти всеки божи ден!  Hug

anita29, bebe6oci, Atrakcia, страхотни снимки, много са ви сладки бебчетата, пу-пу. Атракция, ама баткото каква хитра физиономия е извадил на снимките, представям си какво е замислил.  Laughing Снимката дето спи в коритото е уникална!  Mr. Green Между другото - много ти благодаря, ти си знаеш защо!  Hug

Ладида, и аз нямам търпение да видя и останалите снимки, тези двете са прекрасни. Бобо е много фотогеничен (а също и майка му  Heart Eyes)!  Hug

Ех как ме е яд, че пропускам това прекрасно време и вместо да сме цял ден по разходки, сме се затворили вкъщи и цедя ли, цедя, преварявам ли, преварявам.... Вече изпитвам ужасни болки в целите гърди, цедя ги до последната капчица и пак едва събирам за яденето на Сам. Стискайте палци наистина до утре сутринта да правим тези упражнения и повече да не ни се налага. Предполагам, че утре докторката ще иска да го види и да прецени дали да продължаваме тази работа  или да мина към нормално кърмене. В тази връзка - Сънито, нали и вие правихте така с преварена кърма, какво стана с вас, имаше ли ефект, премина ли жълтеницата? А също и Арлина (която между впрочем отдавна не е писала  newsm78) - Лора още ли е със жълтеница? Взеха ли й кръв за билирубина? Дано всичко е наред и при вас!  Praynig

Днес мъжът ми ми донесе лактогонния чай, този българския, та вече изпих една чаша от него, дано има ефект. Сега тръгнаха с каката на Перник при някакъв специалист УНГ, че вече втора седмица е с възпалена трета сливица. Ще видим какво ще каже този доктор, дано даде добра прогноза, че засега категорично отказвам да я вадим.

# 28
  • София; Дружбето
kiara, az ot laktogonniq piq po polovin litar na edin pat Mr. Green Vecher kato go izpiq i noshtem imam mnogo mlqko, 4ak se nalaga da smenqm no6tnici pri karmene, za6toto podgizvat celite. Sori za latinkata ama kirilicata ne6to se bagna

# 29
  • София
Здравейте Hug
Искам да ви попитам като не е паднало още пъпчето може ли да се мокри? Искам вече да се изкъпем целите , но ме е страх като незнам.

Общи условия

Активация на акаунт