СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 152
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро и от мен !
bamba, беше ми домъчняло за твоите кафенца  Hug Така, че сега с удоволствие ще си пийна и моето
Снощи Ивето заспа към 11,30 и се събуди сутринта в 7  така, че се наспах доволно newsm44
След това се размрънка и не иска нито в нейното легло, нито в нашето, дойдохме в хола да се гушкаме и да не пречим на тати и..... госпожицата заспа. Та сега е моето време - направих си едно мляко с нес и хоп тук да ви прочета и да се разпиша.
Стискам палци дечицата на villi и nahodkata да се оправят бързо  Hug
И ние си имаме обрив, който дажа на гушката се превърна в едни червени петна, сякаш изгорено та ходихме при нашата педиатърка, която ни изписа Елоком-лосион за 3 дни и после да мажем с лосион на др.Тайс - Nachtkerzen.
dundito 2, ние от началото се дохранваме с Фризо 1 ХА. В болницата им даваха това и аз продължих с него. Ака 1 път дневно, И от други майки знам че Аптамила запича. Има Аптамил конфорт, който препоръчват в такива случаи, но мисля че той е по-скъп. Сега тук във форума някъде четох за някакво Лактана, което препоръчват при запек, но нищо не знам за него.
Иначе за анкетата на Бу аз гласувах с опцията "секцио по желание", защото след един ден с неистови контракции и "постижението" от 3,5 см разкритие доктора ми предложи два варианта: да продължим с опитите за нормално раждане и секцио и аз избрах секцио  Peace
Хубав и спокоен ден от мен !

# 496
  • До хладилника, който обичам
естествено раждане по спешност/медицински причини/
То най-често естественото си е по спешност и не търпи отлагане  Mr. Green

# 497
  • София
Добро утро!
Минавам само да ви почерпя, днес с моята любов ненагледна имаме годишнина, при това първа!

Заповядайте от сватбената ни торта

http://www.album.bg/didi_i_radi/images/8742642/55341

после ще намина пак, сега излизам по задачки   love001

# 498
Добро утро мамета Simple Smile nahodkata много ти благодаря за отговора Hug Hug  bouquet  bouquet

# 499
Добро утро!
Много хора вече взехада се оплакват от доц.Райков.Чакало се много пред кабинета,въпреки че било с часове и претупвал доста прегледа.Като водих Зоя преди 2 години беше 25лв,пак чакахме много,но обсойно я прегледа.Иначе не е от обяснителните.Не работи обаче със касата.Ето му сайта: http://www.raikov.dir.bg/bg/main.html
Мисля този път да заведа Лора при друг,ще се обадя да питам и за този в МД.

Диди:честита ви годишнина!Мнооооооого любов ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 500
  • където има любов
Добро утро!Изпратих мъжа и детето на куклен театър и сега вкъщи цари спокойствие.Е малкия естествено помрънква,ръмжи пъне се ,черви се,но това си е в реда на нещата.
Аз отново съм недоспала,вече не вярвам че ще дойде времето в което ще се събудя свежа SadПрез деня Жорко е спокоен,спи и по 4 часа,но легна ли да спя,започва будене през час и половина два ooooh!
Диди ,честита годишнина!Пожелавам ти във всеки един миг от семейния ви живот да се чувстваш щастлива като в сватбения ден! smile3525
Надина ,Честит Рожден Ден  на баткото на патерици!Да ти е жив и здрав и мнаго да помага.
Находка ,Вили съчувствам ви ,за това което сте преживяли,дано скоро всичко да е наред!
Арлина и на теб пожелание Зоя да оздравее скоро.
Стефи и при нас положението е същото.Гадно ми е че Алекс си е вкъщи и е лишена от контакта с децата в градината.Скучно й е  и по цял ден е или пред тв,или пред компа,но на тоя етап здравето на Жорко е по-важно!Мъчно ми е за нея ,защото е доста палава и често го отнася,а аз пък съм толкова раздразнителна като съм недоспала...

# 501
  • Пазарджик
Привет и от мен Жорко Grinning!

И при нас пъшкането е на лице, но то е когато е буден, през нощта си спи спокойно, но пък вечер от 20ч. до 24ч. е много неспокоен, тогава са ни най-силни коликите. Дано по-скоро да минат, че само тормозят дечицата.
Относно Ам ние се дохранваме с Фризолак 1 и мисля, че го запича. Преди акаше по 3-4 пъти, а от вчера по веднъж, като днес още не е, дано да отмине и това, че се мъчи детенце.

Момичета да ви питам вие правите ли масаж на бебчетата след къпане, аз зная, че е след първия месец и мисля да започваме, и дали е време да го слагам по-корем, за да заяква вратлето.

С баткото всичко това го правихме със закъснение, защото беше дребчо и сега сме в чуденка.

Бързо оздравяване на всички болни дечица и дано е за последно.

Това е от нас за сега лек ден на всички Simple Smile.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 16:23 от s_georgieva

# 502
Аз като го хранех три дни с Фризо ХА, нямаше проблем с акането, но може пък и от детето да си зависи.

Жорко, да, след първия месец ни казаха да правим масажите с поглаждането, пощипването и почукването, както и да го държим по корем, за да си изправя главата.
Аз гледам да го обръщам отвреме навреме, въпреки че, ей го, пак се успа - на мама мързеланкото Mr. Green

Диди, честита годишнина, да сте живи и здрави! Леле каква красива торта, голяма сватба е било Simple Smile

# 503
Здравейте и от мен  Hug
bamba мерси за кафенцето.Аз вече си изпих моето  Grinning
Дидии честита ви годишнина.Много любов и разбирателство ви пожелавам   bouquet
Находка ,Вили,Арлина бързо оздравяване на дечицата.
И ние се дохранваме с  Фризо 1 ХА. В болницата им даваха това и аз продължих с него.Педи ми каза, че ако искам мога да му го смяня и да давам НАН Сензитив.Много добре се понасяло от бебетата.Но на мен ми подариха 10 кутии Фризо 1 ХА  че скоро няма да е   Peace
И ние много пъшкаме и ръмжим.вечер само се стряскам  Crazy
Емиии това е от мен. Hug

# 504
  • Испания и Стара Загора
Здравейте всички,
Дидии честита ви годишнина   bouquet
Аз масажи не съм правила нито на Алекс,нито сега на Андреа.Иначе всеки ден я слагам по корем и тя си държи главата изправена за няколко минути. Peace
Хайде и аз да почерпя.Днес стават 11г от както сме заедно с моя мъж. Heart Eyes

# 505
Здравейте мами  wavey и ние сме недоспали.
Алекс ни пусна същия филм като от предната вечер smile3514
Находке ти нали ползваше Аптамил - при вас запек има ли или вие само се дохранвате. Иначе за Фрозо и аз съм чувала че не запича, ама не е ли кофти да сменям млякото толкова често  newsm78
Ние сме с нагревател на Авент и вода пише че се слага колкото е млякото в шишето. Няма значение реда на пускане и поставяне на шишето. нашата пласмасова приставка я махам.
Ние си имаме нова придобивка - люлка!!!- кръсниците я подариха. Тази нашата кръсница всеки път и носи подаръци като се видим- направо ми е неудобно вече. Дрънкалки играчки, дрехи- всичко е от нея- така й се радва милата. Тя между другото щеше да е септемврииска мама , но я сполетя най лошото в третия месец. Но...вече е добре и сега започват пак опити. Дай Боже този път да е ОК Praynig
Смятате ли че овесените ядки наистина са чак толкова вредни , колкото се пише  newsm78 Аз давах на Алекс 1 път- не забелязах да има проблем, ама ми се иска пак да й дам защото не може да ака, а не ми се ще пак с термометъра - ще вземе да свикне така и после ще имаме още по голяма беля Rolling Eyes
По старши мамите да споделят ако са давали на по големите си деца- мерси предварително!!! Hug

# 506
  • Karlovo
Дидии , anita29   честита годишнина с пожелание да все така влюбени по-малко загубени много да се обичате и да си помагате. 
Днес не издържах извиках една приятелка на помощ и мушнах термометъра ,оказа се че е запечено детето ,напълни един памперс ,успокои се.Не знам от времето ли от какво доста деца около нас са с запек .
Ние вече ходихме на ортопед и на педиатър ,прегледите след 1ия месец .Направиха му снимка на ехограф,нещо му гледа крачетата каза че сме добре и ни прати да си ходим.Педиатъра пък провери дали чува ,преслуша му гърдичките каза - В отлична форма сте , и той ни изпрати по живо по здраво .
Тази вечер малчо пропусна едно хранене ,но аз съм толкова уморена че хич не го усетих .Сега само минавам да се разпиша и отивам да спя докато се е кротнал.

# 507
Момичета  ,зеленото ако от прегряване ли беше ,че Марти е доста позеленял ,ама снощи пуснах климатика и го завих много добре и ето резултата .Сега съм го спряла и е добре ,по принцип стаята е много топла ,без климатик е 22 градуса ,защото комшиите яко слагат на камината отдолу ,та топлят и нас.

# 508
такова чувалче ползва ли някои. Нашата мома мн се отвива и ми се ще  нящо такова да и взема

# 509
  • Испания и Стара Загора
 dundito  точно такова чувалче ползвам.Даже купих 2 и съм много доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт