СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 039
  • 744
  •   1
Отговори
# 720

dulsinea75, Находката , честити месечинки  Hug

Честит рожден ден на Алекс 1701! Много щастие, любов, късмет и берекет Simple Smile   bouquet

dreems, честит рожден ден на дъщеричката ти. Да ти е жива и здрава и да те слуша много Simple Smile

Криската, ти направо ме разби. Ако имаше още една ръка, сигурно щеше да хванеш и таткото Simple Smile Аз не мога да се концентрирам да чета при пълно спокойствие, пък камо ли ако правя нещо...  newsm20

Днес трябва да ходя да си вземам 3-тия болничен от педиатърката. Дано да няма много народ в поликлиниката, че не ми се иска да стоя много с детето там, особено в този грипозен период.

Видях, че коментирате шишетата на Dr Browns... И аз съм с такива и много съм доволна. Не вярвах, че едни такива шишета могат да свършат толкова добра работа. Детето поглъща много по- малко въздух при хранене и няма толкова газове.

# 721
Ами ние сме само на кърма, гледам за шишетата пишете и пак има доста колики. Сега ми донесоха от Гърция едни капки Инфаколик, еквивалент на Инфакола били, ама все тая.
И да споделя, че на мен ми дойде цикъла вече, лохиите ми бяха за кратко около 25-я ден спряха. И с първото дете като кърмех си имах цикъл, и сега пак, не ми се размина.

# 722
Ние пак сме с проблеми Sad
Бу моля те ако четеш помагай защото много се плаша вече.
Когато сме гладни настървено търсим цица. Започнем ли да ядем лекка полека се унасяме и заспиваме, оставям го на леглото спи около 10 мин пак се събужда гладен и продължаваме по същия начин понякога и по 2-3 часа.Не давам нито чай нито вода вече. Опитвам да изцеждам за да дохранвам с шише но не изцеждам повече от 50 мн от двете, сутрин когато гърдата е пълна изцеждам към 100мл. Ходихме на пробно кърмене, от едната изяде 50 мл от другата 45мл, но там също много се унасяше и не е нахрани. Преди 2 вечери след 5 часа мъки и изморена вече дадох АМ, заспахме и от тогава гледам да се мъча до последно и тогава да дохранвам, сега чакам да дойде електрическа помпа, дано с нея изкарам повече за да не дохранвам с Ам а с кърма. Между храненетата сме много укокорени и свежи като цяло. Сега последно ядохме от 9 до 11 и сега пак хапваме, значи през час горе долу. ядем 3 часа после час почивка и пак така, дохранвам само на последното хранене за деня за да се наспим и двамата.

# 723
Криската идеята беше, че все показваме на мъжете, че сме мултифункционални и с колкото и дейности да се товарим винаги се справяме.  Peace
Елеста аз съм пас за срещата, просто съм с баткото, който все още не ходи на градина  #2gunfire, пусти ремонти, а с него на кафе не се виждам.

# 724
Честито на всички рожденници и на всички бебчета месечинките!!! Hug
Nahodkata много си зла Joy,нямала да даде на Горби торта JoyАз ще и направя на мойто щъркелче специално,защото ми е щъркел,защото съм родена в Бургас и защото дъщеря и е адашка на мойта Hug Hug Hug
Mirinda идвай тука,че Находката ще те пуска за национално издирване Joy
Абе момичета някой дава ли капки Colief?Ние досега бяхме на Инфакол,обаче тези ми ги препоръчаха горещо и от снощи започнах да давам.Беба по принцип акаше много и при всяко ядене,сега обаче точно откакто давам капките,акото намаля(нали уж спомагали кърмата да се усвои повече),а от сутринта изобщо не е акала.Коремчето и не е твърдо,но по едно време сякаш се пънеше да се изака,а не можа.Има и друго сега имам много Инфакол,а искам да си купя Колиеф,така че ако някой иска да си купи,мога да му го продам изгодно,да ми пише на лични. Peace

# 725
Ха здравейте и от мен Hug
Днес много разходки , много нещо, нали има слънце и не ни свърта в къщи . Алекс спи непробудно в количката на вън. Който я види "Оооокакво кротко дете..." Викам си елате да я видите в къщи колко е кротка , направо да ми завиди човек  ooooh! Защо така тези деца забравят за коликите на вън   newsm78 . Ама днес искам да я похваля де... снощи ми е пуснала аванта да се наспя. От 23 ч до 6 сутринта. Беше като озверяла сутринта. Даже не се разбуждаше както обикновенно прави, а направо отвори устата и не млъкна докато не сложих шишето в устата smile3522
Бебешондел аз не съм голям спец в кърменето , ама съм чувала че така правят бебетата когато са в "стачка" . Вие минахте ли я ? Може и това да е .Знам че отминава за няколко дни  до седмица. Ние стачка нямаме , ама това не ни пречи да бутаме шишето с език и ад плюем.  newsm62 Споко ще отмине.. Hug
Dani-ela и от Инфаколик ли няма резултат  Shocked И на нас са ни донесли 2 шишенца, но са при майка ми и в другиден като идем започваме с тях пък да видим.
Находката честита месечнинка и от нас smile3525, да не взема да пропусна зетя , че тая серт свекърва ......  оле мале smile3532 Стига си ни черпила с тея виртуални сладкиши ми вземи ни покани на живо. Мойта щерка няма да се даде на виртуални почерпки. Пък да не вземеш и мъжете да ги научиш да черпят гаджетата така, че свекърва няма да станеш скоро  smile3533
Честит рожден ден на alex1701!!! bdbaloni Да си жива и здрава и много сбъднати мечти.
Хайде за сега толкова от нас пък дано сме спокойни тази нощ

# 726
  • София
Благодаря на всички за хубавите пожелания за годишнината ни   love001

dreems да ти е жива и здрава рожденничката!  newsm51

alex1701newsm67! Много щастие и любов ти желая!

nahodkata, dulsinea75, честити рожденни месечинки на вас и на дечицата ви! Здрави, спокойни и усмихнати да са ви бебчетата!
 smile3525 newsm51

dulsinea75, а теб защо те няма на първа страничка?

По-късно ще се включа за да разкажа за нас тези дни

# 727
не съм се записала,ако ми кажеш как веднага ще го направя.Благодаря предварително.

# 728
  • София; Дружбето
Честито на всички рожденници и месечинки. нямам време да пиша и чета . С двете болни деца в къщи не си е работа ooooh!

# 729
tsveta да се оправяте бързичко че ви чакам за разходките около езерото......днес пак бях там и много ми хареса

# 730
  • Karlovo
Благодаря на всички за пожеланията ,
слагам тук един линк да видите колко е голяма дъщеря ми и кучето което подарих няколко месеца преди да се роди Христо ,но нямаше да се справя сама с 3 деца и куче .Та ето снимката - http://dreems.snimka.bg/animals/b-di.435068.15559486 .
dulsinea75 достатъчно е да на пишеш кога се е родило детенцето ,колко е тежало и височината .Майката която е направила темата или тази която ще направи новата ,ще те напише на първа страница  Peace .
alex1701 честит рожден ден от мен , не знам твоя характер какъв е ,но след някой номер на дъщеря ми ми идва да се изнеса и да я оставя сама да се оправя .Не ме разбирайте погрешно ,но нейната уста е много голяма за приказки , а всичко което каже не го прави , и някой път такива ги говори без да мисли и много ме засяга и то за глупости . Другата страна е много добра ,става ли въпрос за пари може да изчисти апартамента по добре от мен .

# 731
Ние пак сме с проблеми Sad
Бу моля те ако четеш помагай защото много се плаша вече.
Когато сме гладни настървено търсим цица. Започнем ли да ядем лекка полека се унасяме и заспиваме, оставям го на леглото спи около 10 мин пак се събужда гладен и продължаваме по същия начин понякога и по 2-3 часа
При нас е същата работа....вече поне 10 дни...само че аз така и не съм пробвала да се изцедя ,но усещам че гърдите ми са пълни все още и има мляко  newsm78.
С колко сте наддали ?
Ние  700гр,за 1 месец ......на мен ми се вижда долу горе добре ,на личната и се вижда мноооого малко....и усещам че скоро ще иска дохранване,за което аз съм категорично против,та не знам как ще се боря   Tired.
Чай и вода не давам Naughty
Като цяло проблем според мен е че  се унася и заспива ,вместо да суче....и как ли не я будя...но тя само си цока,не суче  Thinking,замисям се да взема биба да и купя.....може да има нужда да суче детето ,знам ли  Rolling Eyes.
Дано Бу , се притече на помощ  Praynig

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 19:43 от polly

# 732
Polly и моята беба качи първия месец 650 гр. само от кърма, личната каза само: Можеше и повече и да продължавам както досега с храненето, само кърма и на поискване, не съмсе притеснила въобще. Баткото беше наддал 800 гр и тогава не са ми казвали нищо обезпокоително.
Dundito аз не съм много постоянна с капките, давам само надвечер и вечер, през деня както казваш навънси спи непробудно и сутрин също няма колики. Преди по цели нощи се дереше, а сега не е така - мрънка си пак и реве до към 12-1 часа, ама се изтрайва.
Ние днес пак голяма разходка направихме и спа цели 4 часа, ще видим каква ще я сътвори довечера.
Леки и сънливи нощи пожелавам на бебетата и мамите!

# 733
Честито на Рожденниците и на всички бебчета месечинките.
Да са здрави и много,много щастливи   

Dani-ela,мерси за отговора   bouquet.

# 734
Натдали сме 200гр за седмица, инъче първия месец сме натдали 1 кг. , което е доре,но при нас проблема е същия, просто се унася и заспива.

Общи условия

Активация на акаунт