Божеееее
как гъбички толкова малко бебе бе ....ужас, сега не ми излиза това писание от главата , че може и ние да имаме
....ядки и чинийки с медец. Иначе, моята баба ми беше казала още за Кати някакъв обичай...където питката се разчупва в/у главата на майката/над кърпа и майката държи бебето/от две жени ..В кърпата се слага парче от питката и железно левче...връзва се, ама не много стегнато/да не са стинати децата/ и се вдига на високо. Това го правих и с Кати и сега с Ангел....не, че много държа на тия работи..но пък прабабата държи:)))пък и е забавно...на Кати кърпата я стегнахме повечко, че нали ще е мацка...а на Ангел по-малко, че да харчи парите по мацките и да не е стиснат...ей такива работи от едно време..
))В деня на погачата не трябва да се изнася от вкъщи нищо от купеното за погачата....на другия можело
И понеже ми останаха много неща...на другия ден изпратих и на прабабата и на майка и така...обичаи някакви...Уж обедно време, ама алкохола си потръгна..уиски, мартини и шеридън...основно... за мъжете- бирка, ракия и узо...Принципно не се канят мъже, ама много тъпо да си докарат жените и след два часа елате да си ги вземете...пък и всичките са ни близки и затова спретнахме маса и за мъжете...
))

Божеееее
как гъбички толкова малко бебе бе ....ужас, сега не ми излиза това писание от главата , че може и ние да имаме 
нищо не е. В тези форуми може да прочетеш какво ли не.
Радвай се на детенце, нищо и няма.
А аз за баткото не съм правила и сега ще ни е за пръв път...
Яде и се дърпа за да пореве и после пак настървено захапва и пак рев
Не знам какво е това чудо! Яде преди това в 7, в повечето случаи не спи много защото явно коликите ни мъчат, къпеме я към 9 и нещо и с излизането от водата почва един рев, който спира евентуално когато е вече изцяло облечена и гушната, но задължително права. Понякога не спира да се дере и когато започва да муца и само прекъсва, за да смуче здраво. И така реве и яде докато не се изтощи и заспи като пън и така до 4.
Някаква идея от какво може да е това? Дали прегладнява и за това да реве? Но през останалото време си издържа съвсем нормално по 3 часа дори и откарва по повече понякога. Дали е защото е ревала след изкарването от коритцето и още е неспокойна от това? Някой друг с такъв казус?
и ние сме същата история. Когато къпем е такава тишина и голям кеф от водата , но в момента в който я понеса към хавлията елате ни вижте

И Алекс яде много неспойно в 10 ч. след големия рев. Точно така се дърпа и реве. Според мен , а и така съм чела, това се получава от изнервеността на детето след целия този рев който удря докато я облечеш. След това настървено и нервно заппочва да суче и понеже го прави много бързо започва да я боли коремчето. Може да не е колика, а просто много въздух. така ми го обясни и педи. Тя понеже ми е роднина и една вечер беше на гости точно в такъв момент и ми каза че това не е колика , а просто е изнервена и от силното дърпане гълта въздух. Незнам дали го обясних правилно, но каквото и да е. Аз да ти кажа вече каквото и да се появи все си повтарям" още малко и ще мине" 
и всичко им е ок. Слушам ги как си лафят че едно спяло толкова , другото толкова , та викам на мъжа ми кога и ние така ще доживеем да си седнем , пък да няма ревове и тръшканици, да си спи вечерно време , да ми се усмихва и да си кротува в количката. Нашия звяр в момента в който спра да бутам количката и