СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
 Здравейте, миличкиии  Hug
 Аааа, Находке, така мила няма да се разберем тука да ни дразниш...  Naughty Naughty Моля, моляя  Stop Naughty Ти си мултифункционална жена, тук само комплекси ни създаваш  Joy newsm47 Е, я малко се успокой.  newsm18   love001  love001   mrstraetz
 bamba, а ти мила къде се спотайваш, никаква не се обаждаш, така ли вече станахме, хм    box smile3533
 Налага се да стана, че мъничката иска да папка...  Hug

# 676
Бебешоци,ми нека ти е гадно бе hahahaбелким се сетиш да ме поканиш на гости в Прага,пък аз ша ти спретна някое сладкишче за подарък smile3534

Бамба,изобщо се прави на 6 без 10,а бе ша я видим тая работа newsm12 smile3532свиди и кафето вече Mr. Green

Миринда-последно повикване от терминала правя hahahaайде де,каде се загуби newsm78

Киара,оххххххххххх най-накрая Partyда ви бият ваксината,че се бях изпопретиснила Hugмн се рдавам,че каката така е слушкала Heart Eyes

Горби,ти кво ми са надувам ма бургазлийко клиощава smile3533ами пък пръсни се от яд-забременях 71,сега съм 67,нека ти е гадно,нека ти е гадно newsm44 newsm44 newsm44

Дундито,сърцето ми се къса като те чета да знаеш Sadдано Алекс скоро и минат коликите и да си спинкате спокойно/и не само да спинкате де Whistling Whistling Whistling/

Мамам т,става с кафява захар,пък кат го направиш ме покани,все пак да преценядалие станал хубавс кафява захар smile3521

Покахонтас,мила незнам ,не съм пробвала с пудинг,ама що да не става,все пак кат сложиш желатина и ще стегне Hug

а бе пишете,пишете и все на секс го избивате   Mr. Green Whistling Mr. Green

# 677
Значи в събота ще има сладкишчееее  Crazy
Ние сме 2 см и 800 грама отгоре (това за 18 дена)  bowuu

# 678
http://www.vbox7.com/play:822b7732

егати смеха smile3532 smile3532 smile3532

"Ботев не е връх бе,той е човек"smile3532

# 679
Мами,разкажете за питките,какво поднесохте на гостите,колко бяха те,какви подаръци получиха бебетата много ми е интересно,предполагам,че и на други ще им е Hug

# 680
момичета, мн съм се притеснила- искам помощ от публиката. Embarassed
Днес докато сменях памперса на Алекс видях някакво лигаво течение от влагалището  Shockedне беше много, но го има. Моля мамите с момиченца да споделят дали знаят нещо по въпроса. Дали да се обаждам на педито. Как почиствате тзи област? newsm78
Благодаря ви предварително Hug

# 681
Nahodkata, виж к'во щи кажа  Naughty Без малко да ме изкараш скръндза и нам кво си, заповядай на гости барабар с всичките си мъже, моя мъж да се зарадва и той на мъжка компания, че тука с две жени мама мия... newsm61 smile3534 newsm08 Ама така е, аз съм му казала, че ако не слуша второто няма да е мъЖ, ми цяяяяял живот женски гащи ще гледа на простора  Joy rotfImbo smile3532 Та така де, заповядайте, вече навсякъде са сложили коледните украси, празнична обстановка още отсега  Mr. Greensmile3533
 Лека вечер на всички, аз само наминах да дам на Находката да разбере, че не сме скръндзи  smile3521 smile3502

# 682
 dundito 2, мила, това не е притеснително. Ние също имахме още като се роди се появи в болницата и аз много се бях изплашила и питах. Не разбрах какво е, но лекарката ми каза, че няма нищо притеснително и е нормално. То е едно такова слузесто и гъсто, нали? Поне нашето беше такова, бяло. Успокой се, нищо и няма на принцесата  Hug

# 683
ей,Бебешоци,голяма си ми сладурана love001да знаеш направо ще те изпапкам newsm47

# 684
mama_Gaci, по принцип на погачата се прави задължително пита и се поднася на гостите с мед.
Трябва да има сладки неща.

Ние например бяхме накупили доста сладки. Бая се бях престарала, защото все още не можем да ги изядем, а съм дала и на съседката от тях. Направихме и баклава. Тъй като от много сладко на човек може да му се догади, та бяхме сложили на масата и мезета, ядки, бяхме направили баница.
Хубаво е да има поне нещо соленко.
Иначе ние получихме главно дрешки като подаръци. Бяха ни подарили одеялца, съдове и прибори за хранене и пиене, спални чувалчета, играчки. Получихме и сушилник за шишета( аз исках такъв) и помпичката Бейби Вак.
Та това е общо взето около погачата Simple Smile

Аз обаче незнаех, че след сарандисването детето си има ангел- пазител. На мен не ми каза такова нещо свещенника  newsm78

Киара, в твоя случай май наистина е най- добре да си на хапчета, та да не рискуваш...

# 685
Дундито, аз имам 2 момичета, но не сме имали такова течение, но знам, че е нормално. Относно почистването - след всяка смяна на пелени, без значение дали се мием или само бършем с мокри кърпи, обилно мажем с бебешко олио. Внимателно мажем и срамните устни, там трябва да е постоянно с олио, защото иначе се сраствали.

# 686
  • Испания и Стара Загора
dundito 2, и Андреа имаше в началото такова течение,но вече мина и няма нищо. Peace
 MammaT добре,че сподели за олиото.Не знаех ,че може да се получи срастване. ooooh!

# 687
 Находката  Hug Hug Hug  много си ми мила.
 Лека нощ на всички, моята мадама вече 15 мин хълца, това признак на преяждане ли е?
  Hug

# 688
  • София
... моята мадама вече 15 мин хълца, това признак на преяждане ли е?
И Никола хълца почти след всяко ядене. Четох, че се получавало, защото се връща храна от стомаха в хранопровода. Едва ли е само при преяждане - Никола започва да хълца, когато след ядене се напъва заради коликите.

# 689
Dundito,не се притеснявай ,мила,съвсем нормално е!Понякога дори и кръвотечение,като при цикъл имат ,което също е нормална реакция на половите органи!И Ива имаше онзи ден едно белезникаво течение!
Находке,ама ти сега какво ме дразниш бе,свато!!! Mr. GreenИ аз ще стана мацка,като теб,само още малко време ми трябва.Не ми се дуй толкова smile3534 newsm48
Киара,и моят синковец е като Хриси!От малък много обича да ходи по доктори и да гледа манипулации.А като му слагат инжекции въобще не се страхува.Ама той си казва,че лекар ще става. Mr. Green

Хайде отивам да къпем бебка!!!
Лека вечер,мамчета и дано бебовците спинкат добре!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт