СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 129
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Ех мацки, не мога да се вредя до компа от Хриси, то не са игри, то не е музика.  ooooh! Горкото дете ще се зомбира вече от тоя компютър, ама така е, като майка й не смогва да й обърне нужното внимание...  Embarassed Ние изкарахме доста кофти нощ, аз се разболях и цяла нощ ме боля гърлото, а и умирам от страх да не заразя малчо, че нали спим заедно. Той пък вчера цял ден спа и през нощта беше ад, то не бяха колики, то не бяха ревове, то не беше глад... По едно време ми писна и станах и ме забърках цяла порция АМ, той я омете и пак зарева от глад. Дадох му една цица, посука още 10-мин и най-накрая заспа. После пък като му се запуши нослето (всяка нощ се случва) и не може да диша и пак ревове, истерии.. Направих и опит да махна едно хранене през нощта, но този опит се увенча с неуспех, явно ще се храним още доста време на всеки три часа. Но стига съм се оплаквала, на никой не е лесно, но наистина ми олеква като споделя с вас!  Heart Eyes

Момичета, направо ме разсмяхте с вашите писаници. Находката, душа, ама верно ти се възхищавам, как се справяш незнам... Аз не съм готвила незнам от кога, добре че мъжо умее та през почивните дни гледа да сготви нещо, че ако чака на мен... Само едни палачинки успях да направя в събота и то щото много ми се ядяха, не за друго.  Joy

На мен лохиите ми спряха, днес си записах час при моята гинеколожка за другата седмица, че не съм ходила на контролен преглед. Онзи ден лекинко намекнах на мъжо, че вече ми е позволено да секся  hahaha А той понеже не обича да говори за тези неща (нещо се притеснява  Crazy) та се направи, че не ме е чул, ама ме чу той...Само дано скоро се престраши да се сефтосаме и ние, че вече доста време сме на сухо.

aguto, аз преварявах кърма заради жълтеницата на малкия. Слагах тенджерка с вода и в нея шишето с кърмата. След като заври водата в тенджерката, засичам 5 минути и изключвам котлона. Като се охлади кърмата е готова. Дано бързо отшуми проблема и при вас, че ние направо се измъчихме.

Офф щях да пиша още нещо, но малкия ревна с пълно гърло, отивам да го успокоявам... До после.  Hug

# 661
Добро утро,момичета!*Elesta* ,мерси за страхотното кафе и закуска!Добре че вече пийнах кафе и закусих,че се га разгледах вкуснотиите на Находката и хубаво че не е на празен корем,че щях да врътна Crazy Находката-Шапо!!!!!!Сташна си!
 Рафаел спа цяла нощ.Вчера хапна в 10 и чак в 5.30 аз го вдигнах да го нахраня,че беше мокър и така или иначе го преобличах.Леле,като няма колики е рай направо Flutter
aguto ,оздравявай бързо ,мила Hug
kiαrrα и на теб бързо оздравяване! Hug

# 662
  • Karlovo
Добър ден  ,
вчера малкия беше много лош ,цял ден искаше да е не само в ръце ,но и прав та да гледа какво става около него .Когато сме сами е бебе чудо , а вчера и баща му си беше в нас и ни побърка .Вижте на какво попаднах  - http://sladkodumche.hit.bg/ - и смятам да започвам да уча песнички , че скоро ще се занимаваме вече . Находката и vanina123 смяла съм се със сълзи на купуването на рецептата , а снимката с катерички ли беше я оставих и мъжо да я види  Joy .Ние чакаме да се стопли още малко и ще хукваме по разходки с количката , че пак го дават да вали след някой друг ден .

# 663
Здравейте,муцки!

Днес съм много накефена! newsm44Успях да се намърдам в един панталон от преди бременноста.Свалила съм и 2кг още освен тези 7 от болницата! Mr. Green
Днес купих и АМ,че май нещо започна да не ни достига кърмата и ще се дохранваме! Sad
Gorska kitka,на мен при първата бременност цикъла ми дийде на петия месец след раждането!А съм кърмила само един месец!Мисля,че е много индивидуално! Simple Smile
LaDiDa,тия дни се бях зачудила къде се загуби!Радвам се,че сте добре HugНа каката бързо оздравяване! Hug Hug
Хайде лек ден от нас с Ива,прегръдки Hug

# 664
Айде сега, не мога да сметна кога ни е 40-я ден Blush Роден на 18-ти, 18 брои ли се newsm78

На мен в църквата ми казаха да си броя за първи -деня в който е роден .

# 665
Аууууу горби, много време е това бе.... 
А аз се чудя като почнем сексуването скоро с какво да се пазим...щото не ми се иска да рискувам със стандартните методи, не искам да пия хапчета... Дали да си сложа спирала?  newsm78
Момичета, някоя от вас слагала ли си е такова нещо и ако да- би ли споделила дали е доволна ?

хах, киара, мъжа ти е голям сладур. Simple Smile Не мога да си представя, че може да се притеснява да говори на тема секс Simple Smile Няма какво да му се обясняваш, ами направо при първия удобен момент го подхващай Simple Smile

Цвета,  и на мен ми казаха, че за първи ден се брои деня, в който детето е родено Simple Smile

# 666
Добър ден и от нас. И ние бяхме до 2 ч на ръце. Алекс я болеше коремче и милата не може да се нахрани като хората.хапне малко и започва да се превива и да врещи, минава й и продължава да яде. И така по 1 час се храни , та то стане време за следващото хранене. Иначе спа до 7 сутринта, ама то какво няма да спи- вчера не беше спала цял ден - дремне, дремне за 30 мин и  Shocked от каде тази енергия в тва дете незнам. Вечерта направо ми идваше да се застрелям вече #2gunfire А таткото го болеше глава и той само се върти в кревата и пуфти. Предлагам му да ходи в другата стая да спи- неиска- да бъдел тука до детето  Confused Що на мен не ми каже някои "иди да се наспиш" -хич няма да чакам 2-ра покана  hahaha Ама и неговата майка (моита свека) все го жали "иди мама да си легнеш отатъка" #Cussing out Аз нямам ли нужда , чудно ми е що мен не ме пита Rage, ама то всеки си гледа неговото си. Аз сега в петък заминавам при моита майка и там ще си отспя newsm44.
Иначе за 40-те дни и аз знам че се брои и деня на раждането.
Днес се качих на кантара за севте от преди 1 месец. Все неисках за да не се разочаровам, ама днес се изумих от резултата. Вече съм 53 кила newsm44 от 68 в 9-тия месец. Имам още 4 да сваля и вече ще съм готина майка. Започвам да се вмъквам в старите си дрехи лека полека , което много ме радва. Мисля от другия месец даже да почна лека полека с гимнастика и малко фитнес newsm39. Само трябва да измисля кога точно да се случва този фитнес. 
Киарра и аз намекнах на мъжа ми че вече "съм чиста"( така каза попа вчера Mr. Green) , а той ми вика " ами да действаме за 2-рото вече" #Crazy Тоя моя спирка няма братче. Бих се навила , ама да знам че ще е по-спокоино от Алекс. Още един пищялник в къщи ще ми дойде на нагорно. nono
Отивам че идва време за манджа  eat feeding

# 667
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Днес съм се захванала с организация на погачата, такъв списък с гости съм спретнала, че е направо чудо Crazy Къде ще ги побирам тез жени не знам, ама няма как...
Най-накрая се оправи времето и мисля да спретнем една дъълга разходка. Ще ходя до кварталната църква да се разбера с попа да чете молитва в неделя.
Малкият ме подлуди тази нощ - като се събуди да яде в 5 и няма заспиване след това #Crazy
Напоследък много ме притеснява, постоянно се напъва милото и не мога да разбера защо. Ака си нормално, а се напъва все едно има страшен запек, явно го боли много, защото чак на плач го избива. Направо имам чувството, че ще му изскочат очите в един момент. Sad В понеделник на консултацията ще питам педи. Някой има ли подобен проблем? 

# 668
s0nic мила и ние сме така. Напъва се и пъшка постоянно, дори и след като се изака. Ама нащо педи каза че е нормално, зашото стомахчетата им правели някакви спазми , които понякога са и болезнени. Споко, ще мине и това

# 669
  • София
Дано мине скоро, че ми е много жал, горкото Sad

# 670
Nahodkata и Vanina, само вчера не съм влизала май, ама ви изчетох и си се посмях Simple Smile Самичка си чета и се смея Simple Smile А бебешокът спинка Simple Smile Кво ли щеше да си каже, ако ме види така да си се смея сама Simple Smile Не че тя не си се смее на въздуха де Wink
Уж диети, отслабване, а сте се отплеснали на рецепти. Не е зле де, давайте още. Аз не съм кой знае какъв кулинар, ама ми харесват манджите в  къщи. Тия "черни" сладкиши изглеждат супер(калорично) Simple Smile ама ще направя един за проба, не може иначе! Става ли с кафява захар? Не би трябвало да не става, но аз да си питам.
EmiR, в Дианабад живея, не в Слатина, ама ходя често в тамошния мол. Имам 2-3 магазина, които обичам да посещавам, не че винаги си купувам неща от там, ама то трябва да се проверява честичко, да не се пропусне нещо!
Ние сме на консултация, първа поред Simple Smile Ще дам отчет по-късно днес.
Поздрави и слънчев ден на всички!

# 671
Здравейте момичета ние сме добри всичко е наред. Направихме 40 дни сарандисаха ни и вече имаме ангел хранител. Аз утре съм на контролен преглед дано всичко е наред и аз искам да попитам за спиралите някои слагал ли си е и колко време след раждане може да се сложи.

# 672
Най-накрая ни биха първата ваксина, заради тая жълтеница доста я отложихме, но в неделя доки ни даде зелена светлина и днес се спретнахме с малкия и с каката и се разходихме до болницата, където е нашето Джи Пи. Хриси беше много послушна, затова искам да я похваля, през цялото време ме държеше за ръка, докато с другата тиках количката. Това ми беше първото излизане с двамата заедно и честно казано се притеснявах, но не било страшно.  Mr. Green Малкия много плачка като го боцнаха, а кака му зад мен крещеше - Мамо, мамо, пази се да му видя кръвта...  Shocked Казвам ви, това дете трябва да стане лекар, само кръв й дай да гледа. Като бях бременна се наложи веднъж да дойде с мен да ми взимат кръв и докато аз гледах настрани, за да не ми стане лошо, тя гледаше преспокойна цялата тая процедура. Направо ще падна.  Crazy

Gorska_Kitka ами такъв е, той никога не говори с мен за секс, за чувства и изобщо за такива неща. Той е от хората, които не казват, а показват, така е възпитан, мен това ме дразнеше в началото, ама свикнах. Освен това обича той да прави първата крачка към секса, не аз, явно това го кара да се чувства по-силен, де да знам и аз.  newsm78 Ма нищо де, нали си му знам странностите, не ми е проблем, стига по-честичко да ми се нахвърля.  Joy

За пазенето - аз пак ще съм на хапчета, само на тях имам доверие. Щях да си сложа спирала, но докторката каза, че тъй като съм с двурога матка, няма как да сложим, защото тя ще предпазва от бременност само единия рог, а другия пак ще може да се оплоди. Абе шантава работа съм аз с тази дефектна матка.  hahaha

s0nic същото напъване е и при нас, просто си ги боли и трябва да мине този период. И на мен много ми е жал, но няма как...

Относно килограмите - на мен ми остават да сваля още 4 кг, но въпреки това още не мога да се намъкна в любимите си дънки, че те са по-впитички. А и сега гледам да хапвам по-честичко заради кърмата, та явно няма скоро да се отърва от тези кг, но като знам че са само 4, се успокоявам че като спра да кърмя, ще ги сваля от раз. Купих си едни нови дънки, за да има какво да нося и така.

Отивам да си правя чайче, че тази хрема много ме дразни, май нещо към синузит отива, защото много ме боли единия синус.

# 673
  • София
Здравейте мами,
Ние днес бяхме за ваксина, Ана Мария плака малко,но малко Simple Smile Не беше чак толкова страшно, но май другия месец ще е по-интересно, лекарката ми даде да й купувам калции и вит. Ц, за да й дам 2-3 дена преси ваксината, да й подсилваме организъма. Та затова реших аз, че ще е по-страшно, ще видим. Навън не излязохме, защото спахме и двете до 14:00ч  Blush Сега е късно вече, утре ще наваксаме.
Находка, страхотни вкусотии готвиш  newsm10
На мен ми останаха очите на тази шоколадова торта на Лео  Mr. Green Май ще взема да я пробвам, дали става и с пудинг?  newsm78

# 674
Здравейте днес бяхме на консултация, Саня вече е 3,900 кг и 54 см  Доки каза че е добре, изписа ни капки против рахита и ми даде направление за ортопеда , биха ни и ваксината, не плака почти ...даже след 10 мин заспа като къпана Simple Smile))
Лошото е че има някакво обривче около дупети и по крачетата (( не знам от какво са много е неприятно сигурно я сърби милата...

Общи условия

Активация на акаунт