СЕПТЕМВРИйското човече скача във "Родени" вече! - Тема 1

• 21 152
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
здравейте. намерих време да се отбия и аз. като ви чета, че пак срещи ще правите, много ви се радвам, но и ме е яд на колко разстояние съм от вас. няма да ме огрее мене среща със съфорумките.
уиш, дано бебоците ни по-бързо минат този период. днес говорих с две приятелки и те ми казаха, че техните рожби до втори месец са били така. та ми остава само да чакам. има-няма още 20-тина дена  Simple Smile живот и здраве наистина да сме спокойни след това.
киара, момиче, много голяма прегръдка за тебе и малката рожба, да сте спокойни и да преодолявате неволите бързо.
находке, тебе тази торта какво те притеснява, като те гледах на снимките каква си мацка  Simple Smile да върви денят със сладост  Simple Smile
мен ме боли от долу. чакам с нетърпение да направя 40 дни и заминвам на лекар. имам усещане, че нещо ми опъва, а конците отдавна са паднали и всичко е зарастнало. мъжо иска секс и аз искам, но без да ме боли  Sad
за памперсите-в началото бяхме с пуфис, пропускат. минахме на памперс, обрина се Емо. после взех да пробвам либеро, е, няма такива твърди памперси, но не са пропуснали-факт. сега ми донесоха едни от турция, дори не им знам името, но пак са твърди като либеро са точно. 50 и няколко броя, сега и тях ще употребим. та от всички марки, стасито беше на хъгис и сега пак оставам с впечатлението, че това е марката.
този пентаксим ми идва скъпичък, но пък той ще е , това е сигурно.
честити месечинки на глезундра и горсна китка.   bouquet
аз се улях. хубав ден. само последно, да се похваля, намерих си хубава количка на много доволна цена. като я получа, ще я покажа  Simple Smile

# 91
Мерси момичета за отговорите.Аз го оставих моя пич да спи и той се събуди след 4 часа и 40 мин Crazy Сега хапна и пак нанка.Поне се наспа милото,че вчера с тия колики,нямаше и половин час сън без да се пробуди.

Мен ме боли корема като да ми идва. Ако това стане ще се гръмна Crossing Arms Толкова се надявах поне това нещо да не ме тормози известно време, но явн отози път организмът ми реагира по друг начин след раждането.
И мен така ме наболява,ама не са ми свършили лохиите още,така че......

# 92
Тъкмо се прибираме от разходка - възползваме се от слънцето, че от другата седмица... дъждове! Като си знам как не спира в тая София да вали  Close
За режима: Нашето педи каза бебето да не се буди за ядене, освен ако не почне често да надвишава 5-6 часа сън. Това не е признак, че детето се е нахранило и е спокойно, а може да е поради това, че е отпаднало и че има захарна болест. Но иначе ми каза да не я будя. Режим, режим, ама нито ние, нито ббетата ни са рботи, за да се храним твърдо на някакъв режим. Нормално е на 2.5 - 4 часа да иска да се храни детето. И нашето си се храни на толкова; през деня на 2.5-3 часа, а вечер - на 3.5-4 часа.
Gorbi, добре дошла  Hug
glezundra i gorska kitka: честити ви месечинки Simple Smile да греят като слънчица!

# 93
Мен ме боли корема като да ми идва. Ако това стане ще се гръмна Crossing Arms Толкова се надявах поне това нещо да не ме тормози известно време, но явн отози път организмът ми реагира по друг начин след раждането.
И мен така ме наболява,ама не са ми свършили лохиите още,така че......
И мен, особено докато кърмя.  newsm78 Не е толкова болезнено де, но прави впечатление  Thinking

# 94
  • sofia
Eй,събрахме се!Честито на новите мами!  bouquetЗа памперсите,просто си вземи пот 2-5 на Памперс!И на нас ни пропускаха  тези от 3-6.Същото беше и с Либерото.Но те май нямат толкова малки!Сега сме по-сухи!Целувки! Heart Eyes

# 95
Здравейте и от мен, ние сме много добре най после успях да кача снимки в албумчето на моята малка принцеска. Ние за сега се кърмим доволно малката яде на 4 часа че понякога и на повече аз не я будя з хранене водя се все още по нея но доло горе сме си изградили  някакъв режим. За памперсите аз ползвам на Памперс и съм много доволна все още сме на единичка, а коликите ги преборваме с капки еспумизан/пу-пе/ за сега ни действа и беба не плаче и не се превива. Hug

# 96
Ще ми пратите ли паролата, хем за да ви видя, хем за да сложа и аз някоя снимка Wink Мисля, заслужава си да ви се похваля и аз, че ми е мн хубава момата Wink

# 97
  • на последния етаж
Момичета, някой може ли да ми даде идея какво да правя с почти постоянно течащите си гърди?! Като наближи време за хранене, а също и докато се кърмим, цялата се намокрям (ползвам подплънки на Bebeconfort за многократна употреба, но все едно съм без тях). Неприятно е да ходиш почти непрекъснато подгизнал, а когато сме навън умирам от срам....

# 98
  • Karlovo
Момичета, някой може ли да ми даде идея какво да правя с почти постоянно течащите си гърди?! Като наближи време за хранене, а също и докато се кърмим, цялата се намокрям (ползвам подплънки на Bebeconfort за многократна употреба, но все едно съм без тях). Неприятно е да ходиш почти непрекъснато подгизнал, а когато сме навън умирам от срам....
И аз съм така ,но вече по малко тека . Иначе ходя с едно елече и като протека го закопчавам, та увирам от жега ако е топло като днес .

# 99
здравейте момичета.
искам да ви попитам за питата за 40 ден,точно на деня ли се прави или само в неделя четох някъде но не мога да го намеря сега моля ви кажете.
на нас ни се пада на 15 (четвъртък) мога ли тогава или трябва в следващата неделя

# 100
Здравейте мамчета.
Новите албумчета са супер или по точно бебоците.
Ние днес бяхме на лекар и от 16,09 до днес сме +800гр и +3см. Ади е добре но от днес е с някакъв обрив по телцето, май съм я претоплила. Въпросче към тези които кърмят - Бебоците ви повръщат ли и вие оригвате ли ги? Андреа повръща и този факт ме притеснява. По някой път просто малко връща, но редовно повръща доста голямо количество. Мъча се да я орегна защото иначе и става тежко като се наяде и почва един рев и гърчене , но много неуспявам всеки път.

# 101
здравейте момичета.
искам да ви попитам за питата за 40 ден,точно на деня ли се прави или само в неделя четох някъде но не мога да го намеря сега моля ви кажете.
на нас ни се пада на 15 (четвъртък) мога ли тогава или трябва в следващата неделя
При нас се пада също 4етвъртък, но ще го правя събота, за да си дойде и сестра ми. На самия ден ще идем на църква.

# 102
уиш, дано бебоците ни по-бързо минат този период. днес говорих с две приятелки и те ми казаха, че техните рожби до втори месец са били така. та ми остава само да чакам. има-няма още 20-тина дена  Simple Smile живот и здраве наистина да сме спокойни след това.

Абе при нас нещата се оказват по-сложни, защото Борис не яде! Сега се връщам от пробно кърмене и резултата е - 25 мин кърмене - 25 мл. !!! Сега ще пробвам и силиконовите зърна и ако и с тях не стане - еми това беше от моя кърмачески стаж явно. Колкото и да ми е мъчно ... Sad

# 103
wish, мамата, с която бях в една стая в родилно, нямаше зърна, но имаше явно кърма. Донесоха й силиконови зърна - резултатът беше невероятен! Тя първата вечер се съсипа, да не говорим за гладното плачещо бебе. Но на другия ден вече и двамата бяха спокойни. Дано имаш кърма и е от зърната! Дано кърмиш дълго време!

# 104
  • Karlovo
Въпросче към тези които кърмят - Бебоците ви повръщат ли и вие оригвате ли ги? Андреа повръща и този факт ме притеснява. По някой път просто малко връща, но редовно повръща доста голямо количество. Мъча се да я оригна защото иначе и става тежко като се наяде и почва един рев и гърчене , но много не успявам всеки път.
Христо не повръща ,но детето на комшийката което е на 8 месеца повръщаше до 7-я месец след хранене .Изредиха сума ти млека докато се оправи защото той и не надаваше ,беше качил 20 гр. шестия месец,но и бяха казали и че се израства .

Общи условия

Активация на акаунт