По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 173
  • 222
  •   1
Отговори
# 105
Беше 2 лв, тази година още не са имали подобно мероприятие.

# 106
При нас е два пъти в месеца по 3 лв.

# 107
И миналата година и тази по 3лв. - веднъж или два пъти месечно. А миналата година два пъти имаше и по 4лв, но май единият път беше за фокусник. Мисля, че зависи от театралната формация, която гостува.

# 108
  • Варна
По 3лв. събират - и сега и миналата година. Peace

# 109
По 3.00 лв, какво ви притеснява, че няма билет  newsm78 ако вие заведете детето ще дадете още толкова за себе си нали с билет, осчетоводявате ли го някъде, що ли  Rolling Eyes
ей само си търсите за какво да се хваните понякога  ooooh!

# 110
Плащаме по 2.50лв. Театър има обикновено веднъж месечно.

# 111
По 3.00 лв, какво ви притеснява, че няма билет  newsm78 ако вие заведете детето ще дадете още толкова за себе си нали с билет, осчетоводявате ли го някъде, що ли  Rolling Eyes

ДАНО СМЕ ПОВЕ4Е ТИЯ КЪДЕТО НЕ ПОДКРЕПЯТ ТОВА ..., АКО Я КАРАМЕ ПРЕЗ ПРОСОТО НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ... Crossing Arms Tired

# 112
  • Пловдив
Днес платих за другата седмица - 3.50. Peace

# 113

Когато аз ги заведа, театърът е истински, в хубава зала, истинска сцена, с актьори, даващи всичко от себе си и въобще няма нищо общо.

# 114
Наистина има разлика в представленията/поне според големия ми син,който обожава кукления театър,но този в ДГ,не го впечатлява особенно всеки път/.......мен,пък ме е яд,че през петък,ако нямам да дам 7лв/за двете деца/,трябва да си ги гледам вкъщи:алтернатива-нямам.И билет досега не съм видяла/не че държа,но смятам,че е редно да има отчетност/

# 115
Наистина има разлика в представленията/поне според големия ми син,който обожава кукления театър,но този в ДГ,не го впечатлява особенно всеки път/.......мен,пък ме е яд,че през петък,ако нямам да дам 7лв/за двете деца/,трябва да си ги гледам вкъщи:алтернатива-нямам.И билет досега не съм видяла/не че държа,но смятам,че е редно да има отчетност/
[/b]

Peace,
ако всеки укрива доходи за да не плаща данъци незаслужава после да се жалва 4е полу4аваЛ НИСКА пенсия..../НАЙ-ГРУБО от градина с 200 деца:22 РАБ.ДНИ Х 600 ЛВ.=13200 ЛВ.: 3 АКТЬОРА=4400/МЕС. НА 4ОВЕК УКРИТИ ДОХОДИ....МИН.НО,МОЖЕ ДА Е И ПО-ЗЛЕ ,АКО СА ПОВЕ4Е ДЕЦА В УЩЪРБ НА РБ/ ooooh!
а 4е управниците ни злоупотребяват в хар4а на и малкото събрани пари за 4ерни дни е отделен въпрос/ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по НК... Blush Blush
ЗА БОГА ПОМИСЛЕТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ... newsm78

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 21:57 от GIULIA

# 116
При нас е 3 лв, поне засега. Онзи ден имаха такъв и по толкова ни събраха. Това е 12 ОДЗ Лилия

# 117

Когато аз ги заведа, театърът е истински, в хубава зала, истинска сцена, с актьори, даващи всичко от себе си и въобще няма нищо общо.

Какво искаш да кажеш - че актьорите, които играят в детските градини не дават нищо от себе си ли?
В голяма заблуда си - да се играе в такива условия е в пъти по-трудно, отколкото в зала. Да не говорим, че в повечето случаи учителките не допринасят за запазване на тишина.

[/b]

Peace,
ако всеки укрива доходи за да не плаща данъци незаслужава после да се жалва 4е полу4аваЛ НИСКА пенсия..../НАЙ-ГРУБО от градина с 200 деца:22 РАБ.ДНИ Х 600 ЛВ.=13200 ЛВ.: 3 АКТЬОРА=4400/МЕС. НА 4ОВЕК УКРИТИ ДОХОДИ....МИН.НО,МОЖЕ ДА Е И ПО-ЗЛЕ ,АКО СА ПОВЕ4Е ДЕЦА В УЩЪРБ НА РБ/ ooooh!
а 4е управниците ни злоупотребяват в хар4а на и малкото събрани пари за 4ерни дни е отделен въпрос/ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по НК... Blush Blush
ЗА БОГА ПОМИСЛЕТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ... newsm78

Тази сметка няма нищо общо с реалността. Повярвай ми. Wink

# 118
различно 2 -3 лева

# 119
Ивиче, в никакъв случай не съм искала да обидя професията като такава.
Имам против изопачаването на театъра в ДГ, като той е сведен единствено до обогатяване на директорския състав. Само не ми казвай, че е въведен за развиване на детската култура  Joy

А защо не се издават касови бележки?

Общи условия

Активация на акаунт