По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 156
  • 222
  •   1
Отговори
# 195
По 3 лева, имат театър 2 пъти месечно. В началото на учебната година, на родителската среща изрично ни питаха колко пъти месечно искаме да има театър.
За второто дете плащам с 50% отстъпка.

# 196
  • София
Плащам по 3лв два пъти месечно, нямам отстъпка за второ дете и въобще не съм доволна. Сега за 1 март искаха по 4лв и пак ще е нещо измислено. Редовно водя децата си на куклен театър и такъв с актьори.

Нямало начин децата да не посещават театъра в градината.

# 197
Аз писала назад в темата-като повечето ДГ в Пловдив сме на 3,50лв,два пъти в месеца/.Няма отстъпка за второ дете,нямаме и избор дали да гледат или не....но напоследък нещо и постановките са едни измислени и моите и двамата не искат да ги гледат...ама няма начин......

# 198
При нас театъра не е задължителен, дори ми е странно ,че при вас е.

# 199
Аз да си призная - не зная задължителен ли е. Но дори да не беше - пак щях да си го плащам - това е интересно на детето на първо място, а отделно - представете си как ще се чувства детето да остане само в групата си и после всички да разказват за театъра...мерси, такова нещо няма да му причиня  Stop

# 200
При нас има родители, които едва успяват да платят таксата за месеца и нямат пари за театъра.

# 201
Това вече е съвсем друг въпрос. И ако аз нямам - и ми кажат, че е задължителен - знаеш ли кога ще им платя  Crazy

# 202
Не,не е задължителен,но него ден който не иска/или не може да си плати билета/ не трябва да ходи на градина.
А,пък проблема не е само в 7лв,които през седмица трябва да имам,а че с/у тях не получавам всеки път  приятно изживяване.

# 203
В нашата градина е 3.50лв.(театър "ЧАР") един път месечно. Госпожата казва че не е задължително,но моята винаги ходи и после ми разправя с ентусиазъм и се радва че е имало театър.

# 204
  • Бургас
По 4 лева последно.

# 205
По 3 лева!

# 206
# 207
  • Mediterraneo
По 3 лв плащаме в нашата градина. Веднъж месечно. Задължително няма как да е, но пък за мен е задължително- какво ще прави детето ми, докато другите са на театър?! Ами ако само аз не съм платила, ще си стои самичко и тъжно  Stop

# 208
в нашата градина тези които не искат да плащат не пращат децата на градина,което ми се струва глупаво.

# 209
На театър извън градината никога досега не са ги водили.За един клоун, който обикаля ДГ и дори днес има представления плащаме по 4 лв, много е досаден детето все се надява да не е той, миналата година събираше по 3 лв, а в някои дг и по 2.
Аз не признавам за театър подобни мероприятия в дг, възприемам го като просия и натрапване на децата, по скоро като аниматорски напъни за театър.

Общи условия

Активация на акаунт