По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 153
  • 222
  •   1
Отговори
# 165
  • София-България, Израел - където си поискам
3лв. два пъти седмично , т.е. оставям по 12лв. на седмица за театър, който мисля че се играе от така наречената педагожка, жена на видима възраст от 65 нагоре години , чиято основна дейност е да събира пари на вратата  Laughing Laughing
Joy Joy Joy
Сериозно ли говориш?
На твое място и лев не бих дала...но ти си знаеш!
И аз това се чудя! Детето ми е в същата градина вече трета година, театрото им е всяка сряда (не 2 пъти в седмицата) и определено не се играе от "така наречените педагожки"... newsm78
Странно, че не е еднакво за всички.
то така излизат сметките 4 пъти по 3лв.=12лв. месечно.
Май се е объркала Питя newsm78

# 166
Ние плащаме 3 лв- веднъж месечно.

# 167
  • София
Не съм се объркала, 2 пъти седмично е театъра , като плащайки за близнаци , плащам по 2 и 6лв. + 6лв. правят 12лв. за една седмица , както и да го смятам .
А дали да го плащам  ooooh!, в ситуация съм да избирам по-малкото зло, дори в момента не съм пуснала хлапетата на ясла , въпреки че е коледното тържество. Защото съм в дълбок размисъл, след отговорното изказване на сестрата на яслата, която е по заместване в нашата група, че "намерили раничка на дупето на единият ми син и я обработили с колегите" .  След щателно разглеждане на горкото ми дете се оказа че това е хемангиома или родовото му петънце , което по дифолт не се пипа, защото може да доведе до голяма кръвозагуба , ако се нарани  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Така че не знам какво да отговоря ....

# 168
Защо не си предупредила в градината, такива неща не бива да се пропускат, то е като алергии, заболявания, вродени дефицити и т.н.  Peace

# 169
pitia  Shocked  да не разводнявам темата, но това е недопустимо!!!
Ума ми не го побира - как са си позволили да предприемат нещо подобно, особено без предварителното знание на родителите!!!

# 170
В ОДЗ № 38 в София, театърът е два пъти месечно, беше 3 лв. до скоро,
но от днес цената му е 4 лв. вече.

# 171
По 3лв. е и при нас .

# 172
Плащаме 4 или 5 лева. Поне два пъти в месеца май се събира да ходят. Водят ги и на опера, балет.  Стараят се. Peace

# 173
  • На черешата
 Два пъти месечно по 3 лв.  Peace

# 174
Pitia, в нашето одз още от яслата ни казаха, че като са близнаци за второто не плащаме нищо за театър, ходят и двете. Дори сега за коледния театър пак платих 3 лв, т.е. само за едното.

За това с раничката нямам думи Crazy

# 175
По 3 лв на представление. Лятото ни искаха веднъж в седмицата, сега през учебната година почти не се случва Simple Smile

# 176
  • на морето
По 3лв веднъж месечно.Идват от Бургас-на 70км разстояние сме от там Peace

# 177
Имат театър всеки месец. Плащаме 3 лева.

# 178
  • София
По 3лв, два пъти в месеца.

# 179
3лв, в ясла, на два месеца веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт