По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 154
  • 222
  •   1
Отговори
# 150
До миналата година по два лева,от тази година по три.За съжаление е по-рядко от един път месечно.

# 151
  • BG
От тази година по 3 лв.

# 152
  • София
3 лв...но при нас влиза към  тасата на сдружението...и да я дигнат няма да разбера.

# 153
  • София
3лв. два пъти седмично , т.е. оставям по 12лв. на седмица за театър, който мисля че се играе от така наречената педагожка, жена на видима възраст от 65 нагоре години , чиято основна дейност е да събира пари на вратата  Laughing Laughing

# 154
  • Стара Загора
Направо ме разбихте с този театър два пъти в седмицата.
В групата на дъщеря ми ще има да пъти следващата седмица, но това е заради коледа ( коледни пиеси ще са). И ще спрем да  я водим на кукления театър в неделя, защото играят същите пиеси в градината и няма смисъл да гледа едно и също през 2 дни.

# 155
  • sofia
3лв. два пъти седмично , т.е. оставям по 12лв. на седмица за театър,
Тези гонят норматив ли, що ли.........
Сега за пръв път ще имат (малкия 1ва гр) за коледа, събират по 5 лв.
Големия ще ги водят от училище - 10 лв.

# 156
2.50  един път в  месеца  имат

# 157
3лв. два пъти седмично , т.е. оставям по 12лв. на седмица за театър, който мисля че се играе от така наречената педагожка, жена на видима възраст от 65 нагоре години , чиято основна дейност е да събира пари на вратата  Laughing Laughing

Леле, при вас май сериозно уплътняват времето с театър (предполагам през останалото време както навсякъде - с телевизия)  Laughing
При нас театърът се плаща от касата, така че нямам представа каква е цената на билета  newsm78

# 158
3лв. два пъти седмично , т.е. оставям по 12лв. на седмица за театър, който мисля че се играе от така наречената педагожка, жена на видима възраст от 65 нагоре години , чиято основна дейност е да събира пари на вратата  Laughing Laughing

Хммм, това е прекалено  Rolling Eyes ! Не сте ли повдигали въпроса на родителски срещи ? Чудно ми е с толкова чести изяви, какви постановки се поставят ?!

# 159
Joy Joy Joy
Сериозно ли говориш?
На твое място и лев не бих дала...но ти си знаеш!

# 160
  • София
3лв. два пъти седмично , т.е. оставям по 12лв. на седмица за театър, който мисля че се играе от така наречената педагожка, жена на видима възраст от 65 нагоре години , чиято основна дейност е да събира пари на вратата  Laughing Laughing
Joy Joy Joy
Сериозно ли говориш?
На твое място и лев не бих дала...но ти си знаеш!
И аз това се чудя! Детето ми е в същата градина вече трета година, театрото им е всяка сряда (не 2 пъти в седмицата) и определено не се играе от "така наречените педагожки"... newsm78
Странно, че не е еднакво за всички.

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 16:13 от M4

# 161
  • Враца
2лв,но от септември досега само веднъж са имали,а сега на 19 за втори,но аз и без това всяка събота си я водя на куклено представление.

# 162
  • София
Два пъти в месеца по 3,50лв.

# 163
Два пъти в месеца по 3,50лв.
Peaceпри нас е същото

# 164
При дъщеря ми събират 20 лева за цялата година, а колко театъра гледат не съм сигурна, горе-долу 3-4, отделно е Коледното тържество ... накарахте ме да се замисля колко ли "постановки" е гледала за тия пари.

Общи условия

Активация на акаунт