По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 152
  • 222
  •   1
Отговори
# 30
3 лева, но не знам какво разбират яслените групи..  newsm78

# 31
  • Earth
3 лева. 2 пъти в месеца

# 32
Миналия месец ни поискаха 2.50 лв за представлението, а този месец- 3 лв.  Ако продължават в този дух ще го приема за рекет.

# 33
Ние родителите на родителска среща в началото на годината гласувахме дали да имаме 2 или 1 театър- решихме 2 , а цената е 3 лв.

# 34
  • Sofia
В 55 ЦДГ имаше театър миналата седмица. Събраха по 2 лв. Миналата година пак беше толкова.

# 35
3.50лв през петък/т.е. два пъти в месеца/.

# 36
За куклен театър ще даваме по 3,50 за представление. Гласувахме на родителската среща да е два пъти в месеца, децата са първа група.

# 37
  • София-България, Израел - където си поискам
 по 3 лв. ,от 15.09 до сега са имали 2 пъти представления Peace

# 38
# 39
# 40
Веднъж в месеца по 3лв. а за второ дете безплатно

# 41
3.50 два пъти в месеца."Буратино" Пловдив.

# 42
Миналата година беше по 2лв., а тази по 3 лв.

# 43
А защо изобщо ги има тези театри се чудя аз. Когато сина ми започна да ходи на ясла в едно ОДЗ имаше театър от 16.30 първите месеци и бе задължително присъствието на един родител. Сина ми се изплаши и започнах да го взимам по рано когато имат театър. Други родители също си взимаха децата преди театъра поради същите причини. До тук добре - но явно не останаха много зрители за глупавите представления с които само отбиваха номера , та даже и големите деца не разбираха за какво е театъра. От ръководството на градината решиха да изместят часа за театър в 9.30  и разбира се по този начин се забрани присъствието на родител с детето. Така тези театри се оказват чист рекет за нас родителите. "или си платете за театър или си оставете детето в къщи за този ден" е отговора.

А иначе да си дойдем и на темата цените варираха от 7 лв , 5 лв или 3 лв. което си е много според мен.

# 44
При нас цената е 3 лв. за представление, два пъти в месеца.
Детето е доволно и всеки път чака представленията с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт