По колко плащате за театър в ДГ?

• 11 144
  • 222
  •   1
Отговори
# 45
  • София / Пловдив
Тази година два пъти имаха - първо ни поискаха 4лв., а втория път 3.50лв.
Преди две години за театъра събираха твърдо по 2лв.
Инфлация  Laughing

# 46
 Тази година веднъж са имали - платихме 3.00 лева.

# 47
а знаете ли , че с тези театри е оляма спекулация? Защото актьорите който играят искат определена сума между 200 и 400 лв. от градина, а не от дете по 3 лв. Замислете се колто деца са в градината, сметнете ги по 3 лв. и ще ви се изправят косите колко пари се събират, въпросът ми е къде отиват останалите пари от "таетъра"?

п.с. иначе и в нашата градина цената е 3 лв. - 2 пъти в месеца, и директорката много държи на театър  Mr. Green

# 48
Другата седмица в групата на дъщеря ми за първи път ще има театър. Цената е 2.50 лв.

# 49
  • Пловдив
а знаете ли , че с тези театри е оляма спекулация? Защото актьорите който играят искат определена сума между 200 и 400 лв. от градина, а не от дете по 3 лв. Замислете се колто деца са в градината, сметнете ги по 3 лв. и ще ви се изправят косите колко пари се събират, въпросът ми е къде отиват останалите пари от "таетъра"?

п.с. иначе и в нашата градина цената е 3 лв. - 2 пъти в месеца, и директорката много държи на театър  Mr. Green

Докато аз работех в детските градини искаха билет на дете. Дори скришом актьорите брояха децата, за да видят дали няма да ги излъжат учителките. Не беше на твърда сума.

# 50

Докато аз работех в детските градини искаха билет на дете. Дори скришом актьорите брояха децата, за да видят дали няма да ги излъжат учителките. Не беше на твърда сума.
Явно във всяка градина е различно, защото в нашата искат твърда сума, това го знам защото един от клоуните е от квартала и го познаваме, та той ни казва по колко взимат......

# 51
Досега съм плащала веднъж само - на откриването на учебната година - театърът дойде в градината. 3,50 беше удоволствието Simple Smile

# 52
по 3 лв - един път в месеца.

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 13:02 от jmoto

# 53
ПО 2 - 2.50лв. най-много два пъти в месеца и не мисля, че трябва да е повече от 3 лева при положение, че толкова е билетчето в театъра. В началото на учебната година 2.50лв. платих за театър и в у-щето на голямата.

# 54
  Като гледам само в Пловдив ни събират  по 3,50  Mr. Green

# 55
х 3 лв. на представление, 1-2 пъти в месеца= софия, дружба 2 !

ДОВОЛНИ СМЕ/АЗ И МАЛКАТА/ !!!

# 56
Пловдив, 3.50 лв. на представление от дете

# 57
  • София
София,по 3 лв ,2 пъти в месеца Peace

# 58
  Като гледам само в Пловдив ни събират  по 3,50  Mr. Green
'Щото са ни мно'о яки актьорите  Blush

# 59

Общи условия

Активация на акаунт