Идея за подарък за 6 годишно момичен

• 20 011
  • 11
  •   1
Отговори
Момичета, помогнете ми! Искам да купя хубав подарък за рождения ден на шест годишно момиченце. Бих отделила 50-60лв, но не искам да ограничавам вашите предложения. Аз имам момченце на 2г и само коли и трактори купуваме...Предварително благодаря!

# 1
  • София
най-лесно е да питаш майката от какво се интересува детето.
дали кукли, дали книги, енциклопедии, пъзели... или дали има от нещо нужда - чанта, раница, дреха...знам ли.... но родителите най-добре биха те ориантирали за посока поне....

# 2
Количка с кукла  Simple Smile

Детска кухня

Пералня

Мъничък комплект чашки и чинийки или просто една красива Барби  Simple Smile

# 3
Барбито и на мен дори ми харесва! А иначе бащата ни е по-близък и ми е трудно да питам майката, иначе бих я питала.

# 4
  • София
е, все тая де питай бащата Simple Smile имах предвид родител :§ защото си е до дете...може пък да не харесва барбита..

# 5
Къща за кукли - дървена   Flutter

# 6
  • BG
Oт тези малките понита,дето правят нещо си.Струват към 70 лв.

# 7
# 8
Лунен Пясък беше другото ми предложение, имаме такъв с Понита, голяма занимавка е  Grinning!

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 22:44 от star

# 9
Здравей, Милен4о,
моето момиче вчера направи 6 Party
и според мен е най-добре да питаш родителите,
Къща за кукли сигурно има, барбита вероятно има 5...
Моята дъщеря много искаше йоника, но пък това момиче може и да има.  Thinking
Разбира се винаги можеш да вземеш някаква дреха, особено с winx.
Моята страшно хареса една рокля с волани с корсет, принцеска Simple Smile ... но децата са различни.

# 10
Много благодаря за бързите отговори! И аз си знам, че е най-добре да се питат родителите, но те не винаги казват... Но вие давате много добри идеи, признавам си, че изобщо не бих се сетила за някои от тях!  Hug

# 11
  • la Città Eterna
Според мен 6 години си е една предучилищна или училищна възраст. Подхождат повече образователни игри - букви, цифри, прилики и разлики в групи предмети.... При нас в Италия има детски компютър, който говори с около 60 игри за смятане и писане. Струва около 30-40 евро. Има и едни игри "говорещата писалка" - съдържат много карти с магнитни точки. В зависимост от условието на играта, трябва да се допре писалката до точките, които отговарят на условието и брои точките. Има и други игри, подобни на пъзели с картинки и имена на животни и предмети, или математически операции, както и компютърни дискове с учебни игри. Интересна идея е и пъзел с около 100-150 части. Няма дете на света, което да не обича пъзели. Препоръчително е да е от любим анимационен филм - примерно Мечо Пух.... Давам само идеи, ако още не сте решили....

Общи условия

Активация на акаунт